Parduotuvė pagal Kategorijas

Profesinės Butas Kontūro Teptuku Premium Veido Fondas Maišymo Paryškinimas Kontūrų Makiažas Šepetys

Nauja

€3.59

Naudojimas: Labai minkštas ir tankus,naudoti ant veido taikyti,mišinys ar kontūras kelis laikmenose, tankus, vadovas sukuria šešėlius ir pabrėžia, dėl tikslinių teritorijų veido žaisti iki mėgstamas funkcijas.

Įpakavimas: 1 vnt 205# Plokščias Kontūras Šepetys

* Selektyvus Medžiagos,Patyrę Amatininkas,Puikus Amatų, Kad Aukštos Kokybės Šepečiai.

* Kokybės Testas Sertifikuota,Micorbiological Analizė Praeiti Sertifikuota,Enviromentally Draugiškas.

1. Kiekvieną kartą, kai naudojate teptuku bakstelėkite išjungti bet koks perteklius miltelių šerių į šiek tiek riesta jūsų delne.Maži šepečiai, pavyzdžiui, lūpų šepetėlis ir akių šešėlių šepetėliu,Švelniai valyti šeriai ant minkšto audinio nušluostykite produkto.

Ps.Jei tai darote kiekvieną kartą, kai naudojate teptuku ji nebus reikia plauti dažnai.

2. Valymo drungnu vandeniu.Kai šereliai pradeda kvapas, ar turi karoliukai makiažas, praplaukite jas drungnu vandeniu.

3. Formavimo putos su kvepalų-nemokamai muilo, ir plauti, šeriai iki rėmelis (metalinė dalis).

4. Švelniai išspausti šeriai iš rėmelis krašto į išorę pirštais padės pašalinti makiažas nuo teptuko, tada nuplaukite šeriai kruopščiai.

Ps . *Neplaukite šepetys su valikliu, kurių sudėtyje yra alkoholio tirpiklio, išskyrus atvejais, kai jums reikia sausa, ji greitai.

*Naudojant audinio minkštiklių ar plaukų kondicionierius gali pakenkti šeriai gali laikyti milteliai.

5. Siekiant išvengti žalos plaukų šepetys, šukos plaukų truputį iš patarimas teptuku.Šukavimas kryptimi šaknies iki galiuko teptuku, palaipsniui dirbti savo kelią atgal į rėmelis krašto.Įjunkite jį ir šukos panašiai.

6. Švelniai išspauskite teptuku galvą rankšluosčiu ir atsikratyti vandens pertekliaus.Pirštais švelniai formos jį į tinkamą formą.Užtikrinti šepetys yra ne džiovinti saulėje arba su džiovintuvas, kaip jis bus sugadinti šepečiu plaukus.Galima teptuku išdžiūti natūraliai, atokiau nuo šilumos šaltinių.

7. Jei naudojate šepetėlius kasdien, įdėkite juos į stiklo, rankena žemyn.Jei ne, laikyti plastikinėje įmautėje pateikta pirkimo metu ir lygūs.Visada laikykite šepečiai švarioje ir sausoje aplinkoje.

1. Numatytąjį mokėjimo metodą yra Alipay.Tai yra sąlyginio mokėjimo metodus, kuriais jūs galite pasitikėti mokėti.alipay palaiko daugelis mokėjimo tipų, pavyzdžiui : QIWI,BOLETO, "Webmoney", "Western Union", Banko pavedimu,Moneybookers,Kredito Kortelių "visa" ir "Mastercard" ir pan.

2. Mes pack šepetėliai su saugaus burbulas voką, didelius užsakymus, kuri daugiau nei 200usd, mes pakeisime nemokamai DHL/UPS/EMS express pristatymas paslaugų,mes pakuotės ji su stipriais kartoninė dėžutė,saugiau ir greičiau.

3. Mes laivas paketus visame pasaulyje per Tavo-diena.lt europos sąjungos oficialusis oro pašto paslaugos.Paketai paprastai gali būti siunčiami per mokėjimas patvirtino dieną+24 valandas.Dauguma pakuočių atvyksta jums per laivybos laikas lango rodo, kad puslapis, Bet kartais kažkur, gal daugiau atidėtas, Nes ji yra taip pat priklausomai nuo to, įvairių šalių pašto paslaugų lygio ir muitinės importo politiką.Prašome būti šiek tiek daugiau pacientų ir nedvejodami susisiekite su manimi, bet padėti tokiu atveju.

Jums visada bus saugomi per visą procesą.

1. Mes dukart patikrinkite/išbandyti mūsų produktus, atidžiai prieš pristatymas, pažadame, visi produktai yra geros kokybės.Tačiau bet kokiu atveju jums gavusi jokių defektų daiktus, ar turite bet kokių abejonių ar klausimų apie mūsų paslaugas/produktus,Prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčo atveju arba palikite mane neigiamų atsiliepimų,Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokias problemas,galime išrašyti jums GRĄŽINTI VISĄ arba laivo jums naują paketą.Mes Manome, Kad Geras Bendravimas Bus Pasiektas Geras Rezultatas.

2. Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus yra tai, ką mes nuolat persuing.Palikti 5 žvaigždučių atsiliepimus,Gauti NEMOKAMAS Dovanas .Klientas gali palikti mane dėmesį pastaruosius 5 žvaigždučių grįžtamojo ryšio eilės numerio, naujas norint gauti NEMOKAMAS DOVANAS.

3. Būtų dėkingi, jei jūs, kaip mūsų produktus ir Pasidalinti su Draugais , Youtube,Facebook,Twitter,Linkedin.....Dalis mūsų gaminių trauklė/nuotraukų į bet kurį iš šių socialinių tinklų, fotografuoti ekrano ir parodyti man, naujos tvarkos pranešimą arba siųsti man rodikliai, Bus Gauti NEMOKAMAS DOVANAS.

Žymos: paslėpti, 6 dantų šepetėlį turėtojas, anime chika, cnc tepalas, angel šepetys, sexysheep, valyti veido šepetėlis, f lizdas, lūpų dažai, maceup mac teptukų.

Kokybės Lygis
Naudojimo Sritis
Ypatybė
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikyti
Kreiptis Į
Naudojamas Su skaistalai,
Dydis large brush
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Teptuko Forma
Kiekis 1
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Tinka
Prekės Pavadinimas vela.yue
Modelio Numeris 205
Stilius
Teptuku Jausmas
Šepečių Medžiagos Vilnos Pluoštas
Pareigos

Parašyti atsiliepimą

Profesinės Butas Kontūro Teptuku Premium Veido Fondas Maišymo Paryškinimas Kontūrų Makiažas Šepetys

Profesinės Butas Kontūro Teptuku Premium Veido Fondas Maišymo Paryškinimas Kontūrų Makiažas Šepetys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti