Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilių Dulkių Siurblys Rinkinys Siurblys Motociklą Kraujavimas Rankiniai Stabdžiai Bleeder Testeris Nustatyti Dulkių Siurblys Automobilį, Motociklą Kraujavimas Įrankiai

Nauja

€15.41

Savybės: Profesionalus automobilių transporto priemonių stabdžių naftos, drenažo, bei bandymo, stabdžių siurblio sandarikliu, kad užtikrinti saugios kelionės.Dulkių siurblys kitcan išbandyti visų rūšių svarbūs parametrai ir įranga.Pridėti žarnos ir adapteriai dirbti su dauguma transporto priemonių patikrinti, dulkių ir stabdymo sistemos.Vaidmuo vakuuminis siurblys yra gaminti neigiamas slėgis, dėl to padidės stabdymo jėga, kaip stabdžių naftos drenažo įrankis.Puikus stabdžių ir kuro linijos kraujavimas.Su rankinių siurblių lengva skaityti dual skalės indikatorius.Pateikiamas dėklas lengvai transportationand saugojimo.

Specifikacija: Tipas: Vakuumo Siurblys Rinkinys Medžiaga: Plienas Kiekis: 1 set Prekės Spalva: Kaip Pavaizduota Trumpas Vakuumo Žarna: 9.8 cm/3.8" Ilgai Vakuumo Žarna: 56cm/1.8 ft Dulkių Siurblys su Gabaritas Dydis: 28*11*3.2 cm/11*4.4*1.2" (L*W*H)

Pakuotės turinys: 1*Dulkių Siurblys su Indikatorius 4*Vakuumo Žarna 2*Dangteliai 3*Stabdžių Bleeder Varžtas 2 Adapteris*Kūginiai Žarnos Adapteris 1*Tiesi Jungtis 1*T Žarnos Jungtis 1*Stabdžių Skysčio Bakeliai 1*Universalus Taurės Adapteris 1*Plastikinis korpusas

1)LAIVYBOS VISAME PASAULYJE.( Tavo-diena.lt standartinis pristatymas greitas,aš siūlau jums pasirinkti it )

2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Mes galime\\\t \ t \ pakeisti adresą, kai mokėjimo patvirtino.Jei norite pakeisti,prašome atšaukti šį įsakymą tada vietoje, kad dar kartą su nauju adresu.Savo užsakymą adresas TURI būti anglų kalba.

4)vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6)Jei negavote jūsų siunta per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1)Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jeigu norite produkto,prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus,aš duosiu jums nuolaidos kitą kartą.

2)Prašome susisiekti su manimi prieš tai, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3)neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: Ranka siurblys, elektronikos dulkių siurblys, stabdžiai tektro, bidė plauti, stabdžių skysčio nutekėjimo siurblys, rankinis siurblys, nosies vakuuminio, kūno siurblio rinkinys, openthread, turbo dulkių testeris.

Modelio Numeris Dulkių Siurblio Rinkinys
4 funkcija stabdžių ir kuro linijos kraujavimas
2 funkcija bandymų stabdžių siurblys
Medžiaga PLIENO
3 funkcija Pridėti žarnos ir adapteriai
Funkcija 5 dviguba skalė indikatorius
Funkcija 1 automobilių transporto priemonių stabdžių naftos drenažo

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Dulkių Siurblys Rinkinys Siurblys Motociklą Kraujavimas Rankiniai Stabdžiai Bleeder Testeris Nustatyti Dulkių Siurblys Automobilį, Motociklą Kraujavimas Įrankiai

Automobilių Dulkių Siurblys Rinkinys Siurblys Motociklą Kraujavimas Rankiniai Stabdžiai Bleeder Testeris Nustatyti Dulkių Siurblys Automobilį, Motociklą Kraujavimas Įrankiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti