Parduotuvė pagal Kategorijas

Garbanotas Lankelis Perukas Žmogaus Plaukų Malaizijos Garbanotas Žmogaus Plaukų Perukai Moterims Glueless Perukai Brazilijos Rmey Plaukų Perukai Alipop Perukas

Nauja

€37.82

redakcija=7.3.2; data=20181212

details_start

chanpin_begin

details_end

product_Photo_start

product_Photo_end

recommand_start

chanpin_begin

Greitas Pristatymas

Kaip viena iš svarbiausių žmogaus plaukų bendrovės, mes esame įsipareigoję teikti savo klientams aukščiausios kokybės 100% žmogaus plaukų priauginimas rinkoje.Ar esate naujas mūsų svetainėje arba naujas klientas apskritai, mūsų tikslas yra būti jūsų pirmasis pasirinkimas, aukštos kokybės, 100% Remy plaukų priauginimas.Alipop plaukų sukūrė savo reputaciją parduoti kokybiškas, spalvingas,minkštas Remy plaukų priauginimas, kartu greitai, draugišką ir patikimą klientų aptarnavimą.Patirtis mūsų atsidavimas šiandien; pradėti apsipirkti už savo idealus pažvelgti Alipop plaukų bendrovė.

Return_Refund_End

Return_Refund_Begin

customer_shart_end

service_start

service_end

choose_us_start

Q1:Apie Mus?

A1:Alipop Žmogaus Plaukų Fabrikas yra vienas iš svarbiausių prekės ženklo žmonių plaukų gamyklose Kinijoje, nuo 1996 m., profesionalių Žmonių Plaukų Perukai gamintojas, įsikūręs Xuchang,Kinija.

Q2:Apie Tai Perukas Produkto?

A2:Tai 100% žmogaus plaukų perukai, su Stipriais vidutiniškai rudos spalvos Šveicarijos nėriniai, koreguoti, dirželiai, kūdikio plaukų, elastinga net ir 4 šukos, mes galime pateikti visą nėriniai perukas, nėriniai priekiniai perukas ir 360 Nėriniai Perukas.

Q3:Ar vidutinis bžūp tinka mano galvos?

A3: apskritai, dydis labiausiai nėriniai priekiniai perukas yra vidutinės ir aukštos elastinga reguliuojami dirželiai, daugiau nei 98% klientų manote, kad jis stipresnis tilptų su savo galva, labai patogus.Ir Ji gali išlaikyti perukas stabilios ant galvos net krūvio metu.

Q4:aš galiu, Kad Mažų/Didelių Bžūp Dydis?

A4: taip, po to, kai jūs padaryti sumokėti, tiesiog reikia palikti mums pranešimą "man reikia mažų/Didelių bžūp dydžio, bet Didelės Bžūp dydžio reikia Papildomų $25.

Audi Q5:Kaip Patvirtinti, perukas tankis?

A5: perukas tankis yra glaudžiai susiję su masės, įvairių Tankio , svorio, mums taip pat Skiriasi, kai gausite perukas ir abejonių tankis neatitinka jūsų užsakymą prašymą, prašome svorį, plaukų ir atsiųsti mums nuotrauką, norėdami patvirtinti.

K6: Kodėl yra trumpi plaukai ant ataudų?

A6: Kai plaukai iškirpti iš donorų ,ji yra susieta ilgi plaukai ir ne ataudų.Ilgio plaukus turi būti kartų siuvimo perukas bžūp.Kad yra, kodėl yra trumpi plaukai-iš vienos pusės.Prašome nesijaudinkite apie tai, tai neturės poveikio plaukų ieškote, ir tai neturės įtakos plaukų, naudojant ir kokybės.

Q7:Kodėl ne kiekvienas kryptis plaukų yra tokio pat ilgio?

A7:Mūsų plaukai yra 100% žmogaus plaukų, Kaip ir mūsų plaukai, nekilnojamojo žmonių plaukų neįmanoma augti tą patį ilgis kiekvieną kryptis.Štai kodėl žmogaus plaukų galai visada yra plonesnis nei viršuje.Prašome visapusiškai suvokti ir svarstyti, prieš pateikiant užsakymą.

Q8:Kaip Pasirinkti Ir Kondicionierius?

A8:O plauti plaukus, niekada naudojimo šampūnas skirtas natūralių plaukų. "Nors įprasta kondicionierius yra GERAI, šampūnas yra per griežta ir gali sukelti plaukų kritimo.

9 Klausimas:Kaip Išlaikyti Žmogaus Plaukų Perukas Formos?

A9:Kai sėdite prie namų, paimkite jį ir įdėti jį į perukas stovėti.Stovas padės išlaikyti savo formą ir atsižvelgiant jį išjungti savo galvą, atima iš savo mokėjimo ir traukiant plaukai out.

10 klausimas:Kaip įdiegti žmogaus plaukų perukas?

A10:Nuoroda U:https://youtu.be/IPJtL990lco

Žymos: plaukų žmogaus perukas, Ekrano užsklandą, ekrano užsklandą perukas, galvos juosta žmonių plaukų perukai kūno banga, 100 žmonių perukas, afro keistą garbanotas pusė perukas, aukso kietas, ekrano užsklandą moterims, ekrano užsklandą žmonių plaukų perukas pusę, ombre žmogaus plaukų perukai parduoti šalinimas.

Pateiktas Metodas Mašina Padarė
Kilmės KN(Kilmės)
Tekstūra Malaizija Garbanotas
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Prekės Pavadinimas ALIPOP
Plaukų Tankumas 150%,gali būti customzied 180%,250%
Plaukų Medžiaga 100% Žmogaus Plaukų Remy
Perukas Bžūp Dydis Vidutinis Dydis
Perukai Ilgis ilgai
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Plaukų Spalva Natūralios Juodos Spalvos,Galima Dažyti
Kepuraitė Dydis Vidutinis Dydis
Gali Būti Permed Taip

Parašyti atsiliepimą

Garbanotas Lankelis Perukas Žmogaus Plaukų Malaizijos Garbanotas Žmogaus Plaukų Perukai Moterims Glueless Perukai Brazilijos Rmey Plaukų Perukai Alipop Perukas

Garbanotas Lankelis Perukas Žmogaus Plaukų Malaizijos Garbanotas Žmogaus Plaukų Perukai Moterims Glueless Perukai Brazilijos Rmey Plaukų Perukai Alipop Perukas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti