Parduotuvė pagal Kategorijas

414Pcs 4 1 Medicinos Pagalbos Blokai Greitosios pagalbos Gydytojas "PASIDARYK pats" Švietimo Modelio Žaislai Vaikams Veiksmų Pav.

Nauja

€8.16

modname=ckeditor

Pastaba

1.Visi elementai yra gerai patikrinta ir supakuoti iki pristatymas,prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia žala arba trumpas,Bet trūksta dalių, jums bus išsiųstas laisvai.

2.Jūs esate nukentėjęs nuo importuojamų mokesčiai, muito mokesčius, kurie galbūt nustatyti savo vietos office užsakymą.Mes negalime jums pranešti, kad dėl mokesčio, nes ji yra iš įvairių šalių ir elementai.

3.Siekdama išsaugoti krovinių gabenimo mokesčio už jus,mes parduodame šis blokas be pradinį langelį ,Jei norite, originali dėžutė,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą,mes mokestis papildomų išlaidų.

4.Ar mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su kad ir elementus.Prašome ne hush palikti mums neigiamų atsiliepimų.jei nesate patenkinti su užsakymai, prašome susisiekti su mumis, Mes slove problema ir darome viską, kad patenkinti jus.

Žymos: prekės lego miestas, blokuoti statyti, lego qman, pin kardas, automobilių lego technic, "lego" technic voiture, "lego" technic, gydytojas žaislas, blokuoti bakas, blokuoti loz.

Pakavimas NE originalo langelyje,new į sandarų maišelį,Bubble Wrap
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Tipas švietimo žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris LW806
Medžiaga Plastikiniai
Pranešimas Jei kai kurių dalių trūksta arba sugadintas,Mes išsiųsti juos jums NEMOKAMAI
Produkto pavadinimas Medicinos Pagalbą, Statyba Blokai
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Amžius > 6 metų
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas HUIQIBAO
Plastiko Tipas ABS
Sertifikavimo CE
Kostiumas minios Žaislai Paaugliams
Įspėjimas Nereikia valgyti ir laikyti atokiai nuo ugnies
Brūkšninis kodas No
Klasifikacija Surinkimas

Parašyti atsiliepimą

414Pcs 4 1 Medicinos Pagalbos Blokai Greitosios pagalbos Gydytojas

414Pcs 4 1 Medicinos Pagalbos Blokai Greitosios pagalbos Gydytojas "PASIDARYK pats" Švietimo Modelio Žaislai Vaikams Veiksmų Pav.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti