Parduotuvė pagal Kategorijas

2019 Vėliau kaip prancūzijos, Nigerijos Nėrinių Audinys, Aukštos Kokybės Tiulio Afrikos Raišteliais Polychromatic linija, Audinio Vestuvių raudona prancūzijos Tiulio Nėrinių

Nauja

€21.39

Dėmesio Pls:

Pls palikti messge dėl tikslios spalvos ar dydžio po apmokėjimo, kitaip we will ship užsakymą spalva atsitiktinai, be jokios prenotice.Mes manome, jūs visiškai priimta, tai prieš užsakymą.Tks!

Jūs galite MAIŠYTI jokių prekių iš mūsų parduotuvės kartu!

Sveiki daryti DIDMENINĖ ir DROPSHIP!

Apie Mus:

Mes siūlome tau garantuoja produktų kokybę ir labiausiai konkurencinga kaina, nuo mūsų gamyklos tiesiai į jūsų rankas.SVEIKI UŽSAKYMĄ!

Mes rūpinamės, bet vertinami pirkėjų, mūsų klientų aptarnavimo komanda yra pasiruošusi jums padėti, jei turite kokių nors klausimų arba reikia pagalbos.Mes?ll stengiamės parašyti atgal laišką A. S. A. P, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, kartais mes negali būti galėtų padaryti, kad iš karto.Prašome leisti mums 12 darbo valandų atsakymą.

Mes dėkojame jums už jūsų geranorišką supratimą.

Pristatymas:

Sklypas daugiausia bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu per 3 darbo dienas, gavus mokėjimą.Ji paprastai trunka 10-20 darbo dienų atvykti, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgesni, nes atostogas ar užsakymą, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitų priežasčių, todėl prašome manau, kad daugiau nei prieš jį pasirenkate.Paprastai kiti kurjeriai reikia tik 3-7 dienas.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų.

Pašto siuntinių transportavimo laikas (kitose šalyse naudojami nuoroda netoliese šalys): Šalis 10-15day 16-25day 26-31day >31day Transportavimo metu Rusija 11.5% 47% 23.5% 9% Jungtinės amerikos valstijos 10.5% 29% 41.5% 16.7% 3.3% Anglija 10.3% 28.7% 46% 10.1% 4.9% Australija 11% 20% 50% 18% 1% Brazilija 16.6% 49.1% 25.3% 9% Pietų Afrika 17.1% 53% 26% 3.9% Šalį

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

Klientas turėtų grąžinti elementus pradinę būklę per 3 dienas, bet jei prekė yra su trūkumais, gavusi.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo laivybos ir tvarkymo išlaidas.Grąžinamoji išmoka, jeigu po 7 dienų nuo pirkėjo gautus objektus.

Dropshipping:

1. Dropshipping ir gerai kad yra rengiama!

2. Prašome comfirm kontaktinę informaciją, gavėjų atidžiai.

3. Pažadame, kad mes niekada įdėti ką nors į paketo arba susisiekite su gavėjams.

Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Dar kartą, ačiū jums, užsakymų ir tikimės, kad jums patinka jūsų pirkti čia.Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5.

Pastaba: Reitingas mažesnis nei 5 gali sukelti mums blogai stovi situaciją.

Ačiū apsipirkti pas mus!

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Žymos: nėriniai nigerijos vestuvių, varžtas su greito atjungimo, net audinio suknelė, puošnios raudonos nėrinių, šveicarijos nėrinių audiniai, raudona didelis nėriniai, vienspalviai voile šveicarijos nėrinių audinys, afrikos audinio nėrinių, naujausi aukštos kokybės afrikos nėrinių medžiagos, audinio nėrinių.

Modelio Numeris 11-11-18
Technics Audiniai
Plotis 51~52"
Funkcija Eco-Friendly
Apdaila Karoliukai
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
spalva Oranžinė
Audinio Tipas Akies
Prekės Pavadinimas Mecoke
Produkto Tipas Nėriniai

Parašyti atsiliepimą

2019 Vėliau kaip prancūzijos, Nigerijos Nėrinių Audinys, Aukštos Kokybės Tiulio Afrikos Raišteliais Polychromatic linija, Audinio Vestuvių raudona prancūzijos Tiulio Nėrinių

2019 Vėliau kaip prancūzijos, Nigerijos Nėrinių Audinys, Aukštos Kokybės Tiulio Afrikos Raišteliais Polychromatic linija, Audinio Vestuvių raudona prancūzijos Tiulio Nėrinių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti