Parduotuvė pagal Kategorijas

Reguliuojamas, Išimami Dantų Kaukė Dantų Apsauginės Kaukės Rinkinys 10vnt Pilna Veido Kaukė Splashproof

Nauja

€8.42

1. Patikimas pardavėjas: Klientų Pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

2. Produktai: Aukštos kokybės,Gamyklos Tiesiogiai,Mažiausia Kaina .

3. Pristatymas: Visos prekės bus eiti per kokybės patikrinimo prieš išsiuntimą ir profesionaliai supakuoti su labai rūpestingai, siekiant užtikrinti saugų pristatymą kad bus nulis-pažeistas atliekant pristatymas

4. Jei pridėsite mūsų parduotuvės prie parduotuvės sąrašą ,mes atsiųsime jums dovana nemokamai kartu su produktų nusipirkti.

5. Mes palikti teigiamą atsiliepimą, kad visų mūsų natūra pirkėjų,Jei esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, ačiū labai.

6. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes suteiksime pre-pardavimus ir paslaugas po pardavimo, visą laiką.mėgautis jūsų pirkinių!

100% Brand new ir aukštos kokybės Tai shiled yra lengvas ir patvarus, tinka įvairių odontologą ir mašina-parduotuvė programas.Patogus ir nekrenta į akis, mūsų naujas Reguliuojamas Visas Veidas Shield yra pagaminta iš perdirbtų PET, suteikti jums su galutinio aiškumo lygį, o skatinti aplinkos suvokimas.Pagamintas iš super skaidrus, perdirbti PET medžiaga, Super-lengvas rėmas užtikrina, patogiai sustatyti, Tinka įvairioms reikmėms Ateina su 1 nuotrauka, ir 10-aišku, nuimamas skydeliai yra plėvelės ant ekrano, prašome jį pašalinti prieš naudojant, ar ji gali atrodo debesuota

1Pc veidui +10 aišku, nuimamas skydeliai

Jums gali patikti:

Žymos: km12, širdies susitraukimų dažnis, siaubo virtuvė, laimingas veidas smiley, garmin, 50mm veidas malūnas, tinka žiūrėti, kraujo pressur žiūrėti, apversti garsiakalbis, juosta širdies ritmas.

Komponentas Naujas
Prekės Pavadinimas D2DSP
Elemento Tipas Dantų Balinimas
Modelio Numeris mėlyna
Dydis Small
NET WT 500G

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas, Išimami Dantų Kaukė Dantų Apsauginės Kaukės Rinkinys 10vnt Pilna Veido Kaukė Splashproof

Reguliuojamas, Išimami Dantų Kaukė Dantų Apsauginės Kaukės Rinkinys 10vnt Pilna Veido Kaukė Splashproof

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti