Parduotuvė pagal Kategorijas

Reolink RLC-410 PoE saugumo kameros 5MP naktinio matymo SD kortelės lizdas Mik judesio aptikimo, nuotolinės prieigos lauko vandeniui vaizdo kamera

Nauja

€37.20

MUITINĖS Pirkėjai yra atsakingas už PVM ir Priskirtus Mokesčius.Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.Užsakymus iš DE, UK sandėlio galite gauti PVM sąskaitą faktūrą.Susisiekite su mumis jei jums reikia.

mera PoE 4MP HD Lauko Vandeniui Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Saugumo Vaizdo Stebėjimo RLC-410 Reolink RLC-410-5MP(2560*1920) POE IP Kamera, Built-in Mic With SD kortelės lizdas HD naktinio matymo Vandeniui IP66 (Nr. 12V 1A Maitinimo Adapteris) (4MP Neįtikėtinai Aiškius Vaizdo įrašus, 5MP; Daugiau Informacijos Užėmė didesne raiška reiškia daugiau vaizdo informacijos, kuri turi būti nufotografuoti.RLC-410-5MP 5 megapikselių saugumo kameros pikselių rezoliucija 2560 × 1920, kad yra, 4.5 X rezoliucija 1080p Full HD, ir net 1,4 X rezoliucija 1440p Super HD.Jūs tikrai turite geriausią galimybę pamatyti visas vaizdo detales, kaip jūs norite.

Puikus Naktinio Matymo Kamera Labai fotoaparatai ne tik matuojant vaizdai dienos.Reolink RLC-410 saugumo kameros išsiskiria savo neįtikėtinai puikus vaizdai naktį. 18pcs infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai leidžia ilgai naktinio matymo atstumas (iki 65ft).RLC-410-5MP HD infraraudonųjų spindulių naktinio matymo stebėjimo kamera fiksuoja crystal clear vaizdo įrodymų, vagystės ir vandalizmo, kad pasitaiko prasto apšvietimo sąlygomis, kai standartinis apsaugos kameros neveikia.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur, nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir likti prisijungus.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Reolink App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai Reolink Klientą į jūsų kompiuterį, interneto naršyklės (IE, "Google Chrome", "Microsoft" Krašto, "Safari", "Firefox" ir kt.).

PoE palengvina Laidų ir Instaliacijos "Power over Ethernet" (PoE) yra pažangi technologija, kuri leidžia naudoti vieną tinklo kabelį, tiek vaizdo ir galios perdavimo.Todėl, RLC-410 HD PoE saugumo IP kamera daro laidų supaprastinta ir montavimo lengviau.Geriausias pasirinkimas "PASIDARYK pats" entuziastams!

Judesio Aptikimo —Protingiausias Būdas Perspėjimai · Kai pavojus yra nustatoma, Reolink RLC-410 IP stebėjimo kamerą lems įspėjimus iš karto siųsti įspėjimo laiškus ir stumti pranešimus į jūsų prietaisą.Ji taip pat įkėlimu ir išsaugo nufotografuotų vaizdų/vaizdo įrašų į FTP serverį. · Jūs galite sukurti konkrečias stebėti tam tikrų sričių, kaip jūs norite. · Galima reguliuoti, siekiant sumažinti klaidingų perspėjimų.

Įrašyti visus judesius į SD kortelę Į SD kortelę, bus įrašyti, kai judesio aptikimo suaktyvinamas.Fotoaparatas palaiko iš anksto įrašyti ir po įrašymo.Jei SD kortelė pilna, jis bus automatiškai padengti senas video .

Klausytis kas vyksta aplink Šį fotoaparatą galite pasiimti garso aplink ir jis duos jums aiškų balsą, kas vyksta kitoje pusėje.

Nemokamas Programinės įrangos Atnaujinimas Nemokamai Reolink firmware atnaujinimas padeda jūsų fotoaparatas/NVR suspėti su šiuolaikinių funkcijų, taip pat tvirtinimo nors klaidų ar trikdžių.Spustelėkite ir žemiau vaizdą↓ norėdami pamatyti, kaip h ow atnaujinti firmware Reolink kameros.Atsparus vandeniui Puikiai veikia Lauke, taip Pat Patalpose Reolink RLC-410, lauko ir vidaus IP namų stebėjimo kamera turi tvirtą aliuminio kėbulo ir korpusas, su .Taigi, galite drąsiai ją įdiegti lauko, kaip į savo garažas, kieme, ar kur nors kitur.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.

Darbo su "Google" Asistentas Jis negali būti lengviau kontroliuoti saugumo kamerų, kurie veikia su " Google Asistentas.Tiesiog pasakyti, "Ei, "Google", rodo mane kieme", ir pamatysite, gyvų pašarams iš fotoaparato, apie jūsų "Google" Lizdų Šakotuvą ar Chromecast-įjungtas Televizorius.Darbas su NVR už 24/7 Patikimas Įrašymo Jei turite kelis IP kamerų arba, jei norite 24/7 įrašymo, Reolink NVR yra geriausias jūsų pasirinkimas.Su NVR veikia puikiai ir efektyviai su kameromis visą parą stebėjimas ir registravimas už jūsų namų ir verslo saugumas ir priežiūra.

Informacija

C amera

Modelis

RLC-410 (5MP Versija)

Vaizdo Jutiklis

1/2.7" CMOS Jutiklis

Efektyvūs Vaizdo Taškai

2560 x 1920 (5.0 Megapikselio)

Objektyvo

f=4.0 mm F=2.0

Kampą

Horizontaliai: 80°, Vertikalus: 58°

Dienos/Nakties Režimas

Automatinis Perjungimas

IR Atstumas

30 Metrų (100ft) (LED: 18pcs/14mil/850nm)

Foninio Apšvietimo Kompensavimas

Parama

Triukšmo Mažinimas

3D DNR

Suspaudimo

H. 264

Video

Rezoliucija

Pagrindinis Srautas: 2560x1920, 2 560 x 1 440, 2048x1536, 2304x1296; Sub Srautas: 640 x 480

Kokybė

Pagrindinis Srautas: 1024Kbps ~ 8192Kbps, Sub Stream: 64Kbps ~ 512Kbps

Kadrų Dažnis

Pagrindinis Srautas@25fps, Sub Stream@6fps

Sąsaja

Įmontuotas Mikrofonas

Garso

Sąsaja

Vienas 10M/100Mbps RJ45

Tinklas

Tinklo Protokolas

HTTPS, SSL, TCP/IP, UDP, UPNP , RTSP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, P2P

Palaikomos Naršyklės

IE, Edge, "Chrome", "Firefox", "Safari"

Palaikoma OS

PC: "Windows", "Mac OS; Išmaniųjų Telefonų: "iOS", "Android"

Maks.Vartotojo Prieigą

20 Vartotojų (1 administratoriaus paskyros ir 19 naudotojų paskyros); Parama iki 12-os vienu metu vaizdo srautus (10 substreams & 2 integruojamas).

Saugojimas

Built-in Micro SD lizdas, iki parama 64GB Micro SD kortelę

3 rd šalies programinės įrangos palaikymas sąrašą

Blue Iris, iSpy, Synology Nas, Qnap Nas

Maitinimo Šaltinis

12V 1A maitinimo adapteris/48V 802.3 af PoE injector

Bendrieji

Energijos Suvartojimas

Darbo Aplinka

-10℃~+55℃(14°F~131°F)

Patekimo Apsaugos

IP66

Svoris

350g

Žymos: jungtis rj45, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, kamera reolink, reolink, durų tuya smart, action cam, zigbee, vaizdo kamera.

Technologijos Centrinis
Modelio Numeris RLC-410-5MP
Matmenys (L x W x D)(mm) 67 x 186mm
Maitinimo Šaltinis(V) PoE(48V, Standartinės 802.3 af)
Maitinimo Šaltinis PoE (IEEE802.3af),nėra Maitinimo Adapteris
IR Atstumas(m) 30m
Grynasis Ryšio Serveris P2P, Plug and Play
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Žiūrėjimo Kampas 85°
Saugojimas NĖRA
Stilius Bullet Fotoaparatas
Sienos Laikiklis Lubų
Energijos Sąnaudos(W) 5.5 w
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Pikselių 5MP
Įrašymo Įrenginys Reolink Klientas, Mėlynas Vilkdalgis, Synology, Qnap
Garso Įvestis Built-in MIC
Įrengimas Lubų
spalva Balta
Objektyvo f=4.0 mm Fiksuotas, F=2.0
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Phone " Programėlę. "Android" Telefoną, "iPhone"
Kilmės KN(Kilmės)
Rezoliucija 2560*1920(5.0 Megapikselio)
TF Kortelė NĖRA
Palaikomos Operacinės Sistemos Mac OS
Prekės Pavadinimas reolink
Vaizdo suspaudimas H. 264
Objektyvo (mm) 4mm
Garso Išvesties App. ir Reolink Klientas
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0
Naršyklė Tiesioginė Peržiūra IE, Edge, "Chrome", "Firefox", "Safari"
Jutiklis CMOS
Sertifikavimo CE
Jutiklis Prekės Omnivision
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Tipas IP Kameros
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
SD Kortelės Lizdas Taip, iki parama 64GB Micro SD kortelę
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas

Parašyti atsiliepimą

Reolink RLC-410 PoE saugumo kameros 5MP naktinio matymo SD kortelės lizdas Mik judesio aptikimo, nuotolinės prieigos lauko vandeniui vaizdo kamera

Reolink RLC-410 PoE saugumo kameros 5MP naktinio matymo SD kortelės lizdas Mik judesio aptikimo, nuotolinės prieigos lauko vandeniui vaizdo kamera

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti