Parduotuvė pagal Kategorijas

Lizdas Smart Xiaomi aqara smart lizdo ZigBee Smart sieninis lizdas nuotolinio valdymo pultas

Nauja

€22.22

Lizdas Smart Xiaomi aqara smart lizdo

Jokių problemų, jungiasi su namų apyvokos prietaisai

Sieninio lizdo aqara (versija ZigBee) yra fiksuota pažangi maitinimo lizdo, kurie nėra sugadinti, jau galima dizainas, apdailos butai.Pakeisti tradicines rinkas leidžia jums suprasti, nuotolinio valdymo funkcija, laiko nustatymus ir išjungti, rinkti statistinius duomenis apie израсходованного elektros energijos ir Pan., ir taip pat, kai naudojamas kartu su kitais интеллектуальными prietaisai gali padaryti gyvenimą dar patogiau.

Prabangus apdailos обеспечивающее aukštos kokybės

Pažangios Sienos aqara (versija ZigBee) turi nacionalinį kokybės sertifikavimo BMK, rungtynės lygio V0-liepsną medžiagų, выдерживающих temperatūrai iki 750. Lizdas yra įrengta nepriklausoma apsaugos шторкой.Supratau, apsauga nuo perkrovos ir šilumos perteklių, atsparumo ryšys elektros prietaisai, kurių didžiausia galia iki 2500 W. Gali atlaikyti daugiau nei 50 tūkst. pakartotinių нажатий, gamybai, išorės būsto, naudojama UV-medžiagų, kurie net ilgą laiką ne prarasti spalvą.

Tikrai patogus gyvenimas

Pažangios Sienos aqara (versija ZigBee) leidžia jums akimirksniu paversti paprastų buitinių elektros prietaisų protingas.Naudoti kartu su produktais bendrovių Xiaomi, Mijia, aqara, ir kitų gamintojų leidžia lengvai realizuoti bet protingas scenarijus.Pavyzdžiui, auto aušintuvas vanduo, kai grįžo iš darbo, jį išjungti, kai namuose yra nėra nėra; namų paspaudus ant belaidžio jungiklis gali обесточить visi elektros prietaisai: stalo lempos, multivarku, vandens šildytuvas, ir t. t.

Lengva prisijungti

Tiesiogiai pakeisti tradicines rinkas, žemos kainos, greitas greičio pristatome pažangių permainų.Dalintis su daugiafunkcį jungiklis Xiaomi namų arba kondicionuotą aqara leidžia lengvai realizuoti nuotolinis įjungimas ir išjungimas funkcija, iš anksto nustatytą laiką, SYNC dirbti su elektros prietaisais ir kt.

Žymos: aqara jungiklis, es zigbee plug, oficialus xiaomi, zigbee lizdas ce, aqara zigbee žmogaus, mi plug, xiaomi smart lemputė plug, tuya zigbee, aqara, lizdas zigbee.

Modelio Numeris Qbcz11lm
Tipas
Skaičius гнёзд (etatų)
Garantija
Spalva
Medžiaga
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Ryšio Protokolas
Ryšio tipo įrenginius
Papildoma informacija
Ekosistemos
Darbo sistema " smart home
Prijunkite savo išmanųjį telefoną

Parašyti atsiliepimą

Lizdas Smart Xiaomi aqara smart lizdo ZigBee Smart sieninis lizdas nuotolinio valdymo pultas

Lizdas Smart Xiaomi aqara smart lizdo ZigBee Smart sieninis lizdas nuotolinio valdymo pultas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti