Parduotuvė pagal Kategorijas

5 vnt RC Nuotolinio Valdymo Automobiliai Vakarienę, Ilgai Priekabos Kablys ir Grandinė, skirta 1/10 mastelio Modeliai Rock Crawler Centrinis SCX10 94180 D90 TRX4

Nauja

€5.20

RC Automobilių Vakarienę, Ilgai Priekabos Kablys ir Grandinė, skirta 1/10 mastelio Modeliai RC Rock Crawler Centrinis SCX10 94180 D90 TRX4

Sveiki atvykę į hobis Zonoje.Mes tiekiame įvairias R/C modeliai ir dalys .Geros kokybės už priimtiną kainą,Įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjų ir aplankyti dažnai:)

Greitas pristatymas ,Su Sekimo numerį

Prašome palikite mums bet kokį neigiamą atsiliepimą ,Jei yra kokių nors problemų,Kreipkitės į mus Pirma,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas .

Didmeninė tyrimą,, palikite mums žinutę su savo elektroninio pašto dėžutę.Graži diena, į jus visus :)

Savybės:

Medžiaga: Metalas, Lengva Naudoti Ir Patvarus

Priekabos Kablys & Grandinės

Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Metalo

Kostiumas 1/10 D90 Centrinis SCX10 RC Laipiojimo Automobilio Svoris: 23g L ength: 100mm Pakuotė: 5pieces (kiekvienas taip, kaip parodyta žemiau) Pastaba: Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Klientų Pasitenkinimas, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų,mokėjimo Terminai gali būti padaryta, sąlyginio Deponavimo, Viza, "MasterCard", "Moneybookers", "Western Union", Banko pavedimu ir kt.

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Tavo-diena.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

jei jūs nežinote, kaip mokėti pinigų,

skaitykite šiame link:http://help.Tavo-diena.lt/payment_method.html

Pristatymas

1).Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2).Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3).Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.

Grąžinimo Politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Žymos: lenktynininkas rc 110, dangus viper, 27mhz siųstuvas, stabdžių rc 110, 40mhz rc, 40mhz nuotolinio valdymo, nitro rc imtuvo, plokštė rc 110, presai rc 110, kontrolės wpl.

Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Medžiaga Metalo
Dydis 100mm
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Priekabos Kablys & Grandinės
Modelio Numeris EQ-Priekabos Kablys & Grandinės*5
Prekės Pavadinimas EQcts
Atnaujinti Dalys/Priedai Adapteris
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Keturi varomi Ratai Atributai Shell/Važiuoklės/Sparnas/Galvos
Techniniai parametrai Vertė-2
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
spalva raudona

Parašyti atsiliepimą

5 vnt RC Nuotolinio Valdymo Automobiliai Vakarienę, Ilgai Priekabos Kablys ir Grandinė, skirta 1/10 mastelio Modeliai Rock Crawler Centrinis SCX10 94180 D90 TRX4

5 vnt RC Nuotolinio Valdymo Automobiliai Vakarienę, Ilgai Priekabos Kablys ir Grandinė, skirta 1/10 mastelio Modeliai Rock Crawler Centrinis SCX10 94180 D90 TRX4

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti