Parduotuvė pagal Kategorijas

Reguliuojamas Elastinės Kojų Tvirtinimo Dirželiai Ir Žiedas-Con Spaustuvai, Rinkinys, Skirtas "Nintendo" Perjungti Žiedas Tinka Nuotykių Žaidimas

Nauja

€7.61

Aprašymas:

1. Dirželis ir spaustuvai, rinkinys, skirtas "Nintendo" Perjungti Žiedas Tinka Nuotykių žaidimas.

2 .Jis turi reguliuojamas dirželis, todėl jūs galite reguliuoti ilgį pagal dydį koją ir suaugusiems, ir vaikams.Paprasta ir patogu.Žiedas-Con Spaustuvai yra minkštas rankoje, ne spaudimas per savo žaidimą.

3. Produkto sujungia valdiklis su šlapia danga ir Kojų dirželis paleisti savo rankas.Ji gali padėti jums sutelkti dėmesį į juda.Laisvai ir malonus, o ne pavargę, žaidimo metu.Tiesiog įdėkite Žiedas-Con grip, ir suveržkite pagal savo kojų, tada paleiskite savo žaidimą laisvai.

4. Gali apsaugoti jūsų odą ir jūsų Džiaugsmas-Con gerai.Minkštas, orui, ir lengvas, ne skersai, ne snagging ir ne įbrėžimas.

5. Koja Dirželis, reikmenys atsakyti į jūsų realių judesių, leidžia žaidimą paversti juos į žaidimo veiksmus.Puikus Žiedas Tinka Nuotykius.ji gali išleisti savo rankas į žaidimo procesą, leidžia patirti džiaugsmą, žaidimas ir padaryti, kad džiaugsmas trūkumus, kad daug lengviau naudoti pereiti žaidimą.Jūs galite žaisti su savo draugais kartu.Nuostabus Dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Komplektą Sudaro:

1 x Kojų tvirtinimo dirželis

2 x Žiedas-con su šlapia danga

Žymos: kompasas, žiedas, nuotykių, pekino universitete, nintendo jungiklis dalis, rcm jig nintendo jungiklis, kontrolės nintend jungiklis, X03, m92t36, con žiedas, pereiti sx, puce sx core.

Prekės Pavadinimas selectec
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Modelio Numeris Nintendo Jungiklis Žiedas Tinka Nuotykių Žaidimas
Kilmės KN(Kilmės)
Su USB no

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Elastinės Kojų Tvirtinimo Dirželiai Ir Žiedas-Con Spaustuvai, Rinkinys, Skirtas

Reguliuojamas Elastinės Kojų Tvirtinimo Dirželiai Ir Žiedas-Con Spaustuvai, Rinkinys, Skirtas "Nintendo" Perjungti Žiedas Tinka Nuotykių Žaidimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti