Parduotuvė pagal Kategorijas

CHIPAL Originalus "Foxconn" Lustas PATA IDE į SATA 3.0 12.7 mm 2nd HDD Caddy 2,5" SSD HDD Atveju Aptvarą Nešiojamas CD-ROM Optibay

Nauja

€7.94

CHIPAL Originalus "Foxconn" Lustas PATA IDE į SATA 3.0 12.7 mm 2nd HDD Caddy 2,5" SSD HDD Atveju Aptvarą Nešiojamas CD-ROM Optibay

Trumpas Įvadas: 1. 100% Brand New & Niekada Nebuvo Naudojamas Punktas; 2. Storis šis adapteris yra 12,7 mm; 3. Vidinis Sąsaja: SATA (2,5" HDD/SSD); Išorinė Sąsaja: PATA IDE (Laptop/ Motina Valdyba); 4. Paramos SATA I & SATA II & SATA II; 5. 2 Kietajame Diske Caddy / Adapteris suteiks jums naujų didžiausias duomenų saugojimo lankstumą.Su antra HDD jūsų Nešiojamas, 6. Galite greitis, atsarginės svarbių programų ir svarbūs duomenys ( Tiesiog ištrinti savo CD-ROM ir įdėti Caddy (su pridėtinės kietajame diske) į savo vietą.

Funkcijos: 1. "Plug & Play 2. Greitas ir Patikimas ryšys, kaip ir pirminės HDD. 3. Visiškai integruoti į Nešiojamą kompiuterį, jokių kabelių / MPV / programinės įrangos tvarkyklės reikia. 4. Dual boot, Parama, diegimo 2-os Operacine Sistema, 2 HDD ir paleisti atrankos.

Suderinama: Universalus IDE-to-SATA Caddy yra suderinama su nešiojamieji kompiuteriai, kad turi 12.7 mm storio optinis bay su IDE sąsaja.Keletą nešiojamas modelių, jis negali remti dual boot, įrengimas 2-os Operacine Sistema, 2 HDD ir paleisti atrankos.

Pakuotės Turinys: 1 x 12,7 mm HDD Caddy 4 x Varžtas 1 x Varžtas Vairuotojas 1 X Bezel Skydelis PASTABA: yra 2 tipų ir mes išsiųsime atsitiktinai. 1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo.Galite Mokėti per Alipay, Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimo dėl Tavo-diena.lt.

2. Prašome sumokėti kuo posible taip, kad jūs galite gauti elementą anksčiau.

3. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kitų klausimų apie mokėjimo!

4. Pastaba: visi importo tarifas, kai prekė yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į pardavimo kainą arba laivybos mokesčius.

1. Laivybos visame pasaulyje, išskyrus keletą šalių ir APO/FPO.

2. Visi užsakymai bus greitai tvarkomi, ir dauguma užsakymai gali būti siunčiami iš 5 dienas po apmokėjimo patvirtino.

3. Dėl stockout ir švenčių dienomis, kai kuriuos užsakymus gali tekti kelias dienas būti išvežti, nei paprastai.Būkite kantrūs!

4. Mes tik laivas elementą prie patvirtino, kad adresus, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą.

5. Neprivaloma siuntimo būdai: Kinija Paštu, Oro Paštu, HongKong Post Oro Paštu, ePacke, EMS, DHL, "Fedex", UPS ir kt.

5. Visų sklypų pagal 2kg yra nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu.Prašome pasirinkti kitų laivybos būdais, jei jums reikia elementą skubiai!

6. Jūs galite sekti sklypas su sekimo numeriu svetainė: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Jūs galite susisiekti su mumis ir tada siųsti elementą atgal į mus per 7 dienas nuo prekės yra pristatytos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienas, mes apsvarstyti

ji naudojama, ir nebus jums pasiūlyti grąžinti pinigus ar Pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.Beje, jūs privalote pateikti mums laivybos sekimo numerį bei konkrečių grąžinimo priežastis.

3. Mes jums siūlome grąžinti ar išsiųsti jums pakeitimo pagal tikrą būklę ir jūsų bus po to, kai jūs grįžti elementą.

4. Mes padengti visas siuntimo mokesčius, jei produktas yra pažeistas, ar ne, kaip aprašyta ant gaminio puslapį nuorodą. 1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

2. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka straipsnis.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami disbute arba palikite mums neigiamų atsiliepimų, ir tada, mes jums geriausias sprendimas.

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager arba E-mail, jei turite klausimų apie mūsų produktus ir paslaugas!

2. Jūsų laiškus bus atsakyta, dabar ir laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas.Prašome siųsti pranešimus arba elektroninius laiškus, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo!

3. Mūsų darbo laikas: 9:00-18:00 (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio.

Žymos: ratai sunku, ide kabelis, hdd enclosur, byla hdd, hp nešiojamas kompiuteris sata kietojo disko adapteris, atveju iphon, vsd 1t tb, orico ssd, 8 tb hdd, 1 tb ssd.

Produktų Statusas Sandėlyje
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MKT232-DB
Bylos Medžiaga Aliuminio
Vidinė Sąsaja SATA
Remti Kietojo Disko Talpa 1 TB(Išbandyta)
Prekės Pavadinimas MJTEK
Išorinės Sąsajos IDE
Pakuotė No
Dydis 128x126x12.7mm

Parašyti atsiliepimą

CHIPAL Originalus

CHIPAL Originalus "Foxconn" Lustas PATA IDE į SATA 3.0 12.7 mm 2nd HDD Caddy 2,5" SSD HDD Atveju Aptvarą Nešiojamas CD-ROM Optibay

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti