Parduotuvė pagal Kategorijas

Dirbtinis Citrinų Vainikas Su Pintais Žiedas Sienos Kabo Girliandą Su Palieka Už Durų, Namo Vestuvių Dekoravimas

Nauja

€8.74

Kulka Taškų:

1、Puiki Apdaila: vainikas vynuogynų, papuoštas su citrina ir dirbtiniai lapai bus tikrai pridėti blizgesį savo sezoną.Visą pavasarį duris girliandą paliko gilų įspūdį jums!Leiskite jums arčiau gamtos.

2、Tinkamą Dydį: 35/45 / 50cm girlianda gali būti labiau tinka interjero apdailai ar butą.Nepriklausomai nuo to, kabo ant durų, sodas bus labai pastebimi, išvykdami stiprus šventinę atmosferą.

3、Daugkartinio naudojimo Vainikas: Tinka vidaus arba lauko naudojimui, patvirtinti, kuriems lauko darbams; pakabinti girliandą po dangteliu, venkite tiesioginio lietaus, taip, kad pakeisti spalvą.Ji turi būti puikiai papuošti jūsų kiemą su šiuo vainikas!

4、Platus Naudojimas: Tinka pavasarį ir vasarą apdaila, tinka dekoravimo derliaus šventė Padėkos, vestuvinės, festivalis, šalis, namo apdaila, sodas, parduotuvė, tarnyba, sienos, durys ir kt.

5、Geriausia Dovana: vainikas gali paverskite savo kambarį patraukli vieta, ir jūs galite pakviesti savo artimiausiais šeimos ir draugų, būti svečių namuose.Tai taip pat geriausia dovana tėvams, draugams, kaimynams, express palaiminimus ir draugystė!

Specifikacija:

Pavadinimas: Citrina Vainikas su Pintais Žiedas

Kabo forma: papuošalai

Medžiaga: geležis žiedas / rotango žiedas

Priedai: modeliavimas citrina + žalios lapinės

Dydis(apie): Garliava išorinis skersmuo: 35/45 / 50cm/13.78*17.72*19.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Vainikas

Pastabos:

1. Ji matuojama rankiniu būdu, ir gali būti klaida 1-2cm.

2. Kadangi monitoriai yra ne kalibruotas pat, spalvas, objektų nuotraukos, rodomi kompiuterio monitoriuje gali būti šiek tiek skirtingi.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: durų vainikas, 3 velykų apdaila, rotango vainikas, citrinų visos, kabo apdaila, rotango medžio dekoro, lei girliandą apdaila, rotango krepšys, ženklas, durų dekoras, vainikas.

Formos ROUND
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dirbtinis Citrinų Vainikas Su Pintais Žiedas Sienos Kabo Girliandą Su Palieka Už Durų, Namo Vestuvių Dekoravimas

Dirbtinis Citrinų Vainikas Su Pintais Žiedas Sienos Kabo Girliandą Su Palieka Už Durų, Namo Vestuvių Dekoravimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti