Parduotuvė pagal Kategorijas

Profesionalus Automobilių Automatiškai tamsos Interjero Galinio vaizdo Veidrodėlis, Skirtas Ford Focus "Toyota Camry" Corolla " Audi A4L Kia K3 Sportage Skoda/Golf

Nauja

€47.98

Profesionalus Automobilių Automatiškai tamsos Interjero Galinio vaizdo Veidrodėlis, Skirtas Ford Focus "Toyota Camry" Corolla " Audi A4L Kia K3 Sportage Skoda/Golf Punktas Funkcija: * Automatinis tamsos antiglare galinio vaizdo veidrodis, daugiau, saugus, kai vairuotojo. * Specialus metalinis laikiklis puikiai tinka jūsų automobilio. * Mes turime laikiklis beveik visų automobilių pasaulyje. * Galia: DC 12V, ne didesnė KAIP 2W. * negali remti Vaizdo įvestis.Auto Tamsos Anti-Glare Pareigos: Profesionalus auto tamsos anti-glare/galinio vaizdo veidrodis stebėti, nesvarbu, kuria kryptimi stipri šviesa ateina, mirro monitorius leis reguliuoti ryškumą pati, daug saugesni, kai vairuoja.Ten yra daviklis gale veidrodis monitorių, jis gali jausti ryškumą, artimiausią aplinką.Kai ryškumas yra mažiau nei 20Lux, SPM-TSR anti-akinantys veidrodis pradėti dirbti.Yra dar vienas daviklis priekyje veidrodis stebėti, ji gali jausti, ryškumą stiprus šviesos atgal į automobilį, ir tada vairuoti atspindžio anti-akinantys veidrodis.Pastaba: Prašome pateikti mums jūsų automobilio modelį ir originalaus laikiklio viduje struktūra nuotrauką, jei norite nusipirkti šią prekę, mes padėsime išsirinkti teisingą laikiklis.Jei jums nereikia duoti mums aiškios informacijos, mes negali siųsti savo, kad iš.Konsolė sąrašą šou pabaigos.

Pastaba:

Jei negalite patvirtinti, laikiklis, prašome susisiekti su mumis, aš jums atsakys greitai, ačiū.

Prašome pateikti mums jūsų automobilio Markės ir jūsų originalus laikiklis diffirent kampo nuotraukas po vieta užsakymą ,mes galime padėti jums Rasti vienas, tinkamas laikiklis tinka jūsų automobilio veidrodėliai.Jei jums nereikia duoti mums aiškios informacijos, mes negali siųsti savo, kad iš.Konsolė sąrašas rodo taip.(atramos gali būti įtraukti į jūsų užsakymas) jei jums nereikia duoti mums aiškios informacijos, mes atsiųsime 1# laikiklis jums su pagrindu, ant stiklo.

Tamprus, Šis galinio vaizdo veidrodėlis tinka daugumai automobilių modelių, pavyzdžiui, "Ford Focus" Toyota Camry "Corolla" Audi A4L "Honda" Kia " K3 " Sportage Skoda Pickup ir kt.Ir lengva įdiegti.

Jei negalite patvirtinti, laikiklis, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, ačiū.

Pakuotėje yra:

DUK:

Q: Kaip pasirinkti laikiklis sukūrę užsakymo

A:Tai galinio vaizdo veidrodėlis tinka daugumai automobilių modelių, pavyzdžiui, "Toyota", "Honda", "Nissan" Mazda "Hyundai Kia" Ford " Pikapas ir kt.Sukūrus kad, duok mums savo automobilio Prekės ženklas ir jūsų originalus laikiklis 2-3 diffirent kampo nuotraukas patvirtinti.Jei negalite patvirtinti, laikiklis, prašome susisiekti su mumis, Mes pasistengsime atsakyti jums greitai, ačiū.Q: Kodėl pirkėjui reikia, jei registruotasis prekės pavadinimas, ir foto patvirtinti laikiklis

A: Nes visi iš mūsų yra atsakingas už savo pirkinių, nes tos pačios markės automobilis, automobilių gamintojo metais yra skirtingas, taip pat šalyje yra ne tas pats, tipo laikiklis gali būti įvairių

Q: Ar man reikės mokėti muitus?

A: Kaip mūsų patirtis, 99% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių, mes bus ženklas, prekės vertė yra Mažesnė Kaip 25 USD nuo sklypo, ši vertė yra muitinės deklaracijos tikslais tik.

Apie mus: 1.Mes esame naujas pardavėjas, dėl Tavo-diena.lt,bet mes, sąžiningas ir atsakingas.Mes tiekiame geriausią aptarnavimą už kiekvieną draugą. 2.Mes siūlome Aukštos kokybės produktus, greitą ir patogų krovinių, puikus aptarnavimas po pardavimo, bet problema, jūs galite susisiekti su mumis. 3.Kaip apšvietimo efektai, objektų gal šiek tiek kitoks, nuotraukas, pls maloniai suprasti.Tks. 4.Mūsų prekės yra tiesiogiai kilę iš Kinijos gamykloje.Visi bendradarbiavo gamykloje bus nagrinėjamas & patikrintas.Visoms prekėms bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.Mes tikimės, kad turi gerą ir ilgą bendradarbiavimą su jumis, jei norite užsisakyti didelį kiekį, pls susisiekti su mumis, mes tiekimo geriausia kaina,kiekis,pristatymo laiku.Pristatymas: 1.Jei užsakymo amout daugiau nei $5 bus išsiųsti per 7 dienas su sekimo nr.,stebėjimo nr.gali padėti jums Sekti užsakymų statusą. 2.Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu(apie 15-50days). 3.Jei kad svoris viršija 2KG,mes atsiųsime DHL,EMS,UPS, ar kitoje jūsų pasirinkimas, nemokamas pristatymas, kuriame bus pristatomos per 7-14 darbo dienų.Garantija ir Grąžinimo:

Visos mūsų prekės yra išbandytos 4 kartus, siekiant užtikrinti tinkamą veikimą, prieš išsiuntimą ir ateina su 12 mėnesių Gamybos Garantija.

Jei ši prekė neturi jokių problemų, kai atvyksta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir atminkite, laikykite jį į pradinę būklę.

1. Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.

2. Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.

Atsiliepimai:

1.Pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate satified su mūsų produktais, ir mes bus daryti tą patį už jus. 2.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Tks už jūsų paramą!

Žymos: kamera f30, galinio vaizdo veidrodėlis, anti glare veidrodis, automobilio galinio vaizdo veidrodėlis, auto dim galinis veidrodėlis, stiklas, veidrodis toyota corolla, kia sportage galinio vaizdo, salonas veidrodis automatiškai tamsos, a3 galinio vaizdo veidrodėlis, veidrodis toyota corolla.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Tipas automatiškai pritemdomi veidrodėliai
Prekės Svoris 600kg
Modelio Pavadinimas SS-9099-5
Medžiagos Tipas ABS Profesionalus automobilių liepsną medžiagos
Elemento Plotis 7.3cm
Elemento Tipas vidaus veidrodis
Elemento Aukštis 4.4cm
Pastaba ne remti Vaizdo įvesties.
Speciali Funkcija Specialių Auto Tamsos vidinis Užpakalinio vaizdo Veidrodis
Elemento Ilgio 27cm
Specialios Funkcijos Auto tamsos/Anti-Glare
Įdiegta Tinkamas Laikiklis
automatiškai pritemdomi veidrodėliai Taip
Metų Visus Metus
Pritaikymas "Ford Focus" Toyota Camry "Corolla" Audi A4L "Honda" Kia Sportage K3

Parašyti atsiliepimą

Profesionalus Automobilių Automatiškai tamsos Interjero Galinio vaizdo Veidrodėlis, Skirtas Ford Focus

Profesionalus Automobilių Automatiškai tamsos Interjero Galinio vaizdo Veidrodėlis, Skirtas Ford Focus "Toyota Camry" Corolla " Audi A4L Kia K3 Sportage Skoda/Golf

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti