Parduotuvė pagal Kategorijas

IPS V2 LCD Rinkiniai su lukštais atveju GBA SP IPS LCD Ekrano Apšvietimas su pre-cut shell GBASP Konsolės Korpusas su mygtukais

Nauja

€37.43

IPS V2 LCD Rinkiniai su lukštais atveju GBA SP IPS LCD Ekrano Apšvietimas su pre-cut shell GBASP Konsolės Korpusas su mygtukais #FS

Pastaba: su logotipu priekyje ekranas objektyvas.

Šis produktas neturi būti vyrių ir garsumo mygtuką.

Pastaba: Mes įklijuokite G lass Ekranas LCD prieš išsiuntimą iš.

* Ji tinka MAA-101 ir AGS-001 plokštę.

Pastaba: Dabar mes upgrated šį elementą , tai IPS LCD V2 Versija , ji turi išspręsti problemą ekrano ašarojimas ir centre.Ir Stiklinis ekranas objektyvas turi LOGOTIPAS.

Jums reikia iškirpti shell atveju, įdėti į IPS LCD.Pleasse susisiekti su manimi po to, kai jūs jį gauti.Aš atsiųsime instrukciją jums.

Arba, Jūs galite nusipirkti pre-cut " shell atveju iš mūsų produktų sąrašo, jei nenorite, kad sumažinti parduoti atveju patys. (Cut the shell atveju tikrai reikia laiko ir paciento.Tačiau mes galime iš anksto supjaustyti korpuso atveju mašina).Pre-cut " shell atveju rinkiniai: 1x Shell atveju, 1 set mygtukus, 1, nustatyti Gumos Padas, 1x Lipdukas, etiketė, 1 fiksuojamuosius varžtus, 1 rinkinys atsuktuvai(+/Y).Ir 1 set IPS LCD rinkiniai.

Visos prekės yra kruopščiai išbandytos prieš išsiųstas.

----------------------------------

Produkto Aprašymas :

1. Tinka GBA SP gamepad konsolių.

2. Su pilnai įrengta LCD ekranas, ne reikia pirkti objektyvą.

3. Pakeitimas yra gana paprasta ir nereikalauja sudėtingos pakeitimus, prisijunkite ir naudokitės.

4. Padėti pakeisti skaldytų ekrane, remontas, senų žaidimų mašina.

5. Plati spalvų gamą, ultra-high contrast IPS ekraną, kurio matymo kampas 178° laipsnių. 4 pikselių, 1 IP visą Matymo Kampo LCD GBA SP.

6. Sumažinti svarstymų, kad spalva daugiau ryškus, ir niekada į pelenus.

7. Originalus šviesumo reguliavimas mygtuko funkcija yra saugomi šviesumo reguliavimas ir parama, 5-lygių ryškumo reguliavimas. (Reikia suvirinti viena viela)

8. Spalvos yra ryškios, spalvos yra skaidrios, spalvos yra pernelyg sklandžiai ir patogiai, ir kontrastas yra puikus (asmens subjektyvus) jūsų laukia patikrinimo.

Pastaba: Šio produkto įtraukimo į sąrašą nėra įtraukti žaidimų konsolės!

* Ji tinka MAA-101 ir AGS-001 plokštę.

Ir, jums reikia iškirpti shell atveju, įdėti į IPS LCD.Pleasse susisiekti su manimi po to, kai jūs jį gauti.Aš atsiųsime instrukciją jums.

Pakuotė:

1 x IPS LCD su stiklo ekranas, objektyvas, 1 x Suvirinimo Viela, 1 x Putos, 1 x Juostelės Kabelis, 1 rinkinys atsuktuvai (+ / Y)

Arba

1x IPS LCD su stiklo ekranas, objektyvas, 1 x Suvirinimo Viela, 1 x Putos, 1 x Juostelės Kabelis. 1x Shell atveju, 1x Lipdukas, etiketė, 1 set Mygtukus, 1 komplektas Guminiai Mygtukai Mygtukai, 1 fiksuojamuosius varžtus, 1 rinkinys atsuktuvai (+ / Y)

Žymos: sidabro gameboy advance shell, gameboy spalva, atveju gba sp, gba sp, funnyplay, gameboy advance ekranas raštas, gameboy advance sp jungiklis, gba ip, gba gumos padas, mod gameboy advance.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YiYimerci
Funkcijos 2 Parama 5 lygių ryškumo reguliavimas
Su USB No
Funkcija 1 Parama GBA SP
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
gbasp ekranas gba sp ekrano šviesa
Modelio Numeris Backlight IPS LCD Pakeitimo Rinkinius Su Lukštais GBASP
Nintendo Modelis GameBoy Advance SP
LCD ekranas už nintend priedai

Parašyti atsiliepimą

IPS V2 LCD Rinkiniai su lukštais atveju GBA SP IPS LCD Ekrano Apšvietimas su pre-cut shell GBASP Konsolės Korpusas su mygtukais

IPS V2 LCD Rinkiniai su lukštais atveju GBA SP IPS LCD Ekrano Apšvietimas su pre-cut shell GBASP Konsolės Korpusas su mygtukais

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti