Parduotuvė pagal Kategorijas

Už "HYUNDAI SANTA FE IX45 "Android" Radijo magnetofonas - 2017 Automobilio Multimedijos Grotuvas Stereo galvos vienetas Tesla gps Navi " 2din Nr.

Nauja

€507.97

Už " HYUNDAI SANTA FE IX45 2015-2017

Android 9.0 Automobilio Radijo, GPS Navigacijos

Sistema

Grynas "Android" OS 9.0 : 1. Procesorius: Six-Core 64bit PX6 2. RAM: 4GB DDR3 3. ROM: 32GB/64GB

Savybės:

1:Built-in DSP 2:Built-in CARPLAY 3:Parama Android AUTO 4:Paramos valdymo balsu :anglų 5:palaiko Bluetooth 5.0 6:Built-in Wifi / palaiko 3G/4G Tinklo 7:Capacitive Multi-touch " ekranas / Rezoliucija HD 1920*1080 IPS Ekranas 8:Remti HD 1080P+ " Parama Lossless muzikos 9:Parama Android App atsisiųsti ir Google play store

Mes turime ES/RU Sandėlyje:

Išsiuntimo iš ES sandėliai šioms šalims be pvm ir importo mokesčių DHL: Austria/Belgium/Bulgaria/Croatia/Czech/Republic/Denmark/Estonia/France/Finland/Greece/Hungary/Ireland/ Italija/Latvija/Lietuva/Liuksemburgas, Malta, Nyderlandai, Lenkija, Portugalija, Rumunija, Švedija, Slovakija ir Slovėnija/Ispanija/Jungtinė Karalystė.Mes turime sandėlį, Jungtinė Karalystė,Vokietija ir t.t., kad suteikti jums labiausiai greitas pristatymas ir pristatymo paslaugos, pirkėjas iš Europos šalių ir Rusijos, be JOKIŲ Papildomų Išlaidų, be JOKIŲ PAPILDOMŲ mokesčių, tik tiesioginiai ir greitas nemokamas pristatymas!

Palaiko kelias kalbas:

Palaiko kelias kalbas ,iki 70 Nacionalinių Kalbų.

Pakuotės Turinys:

Mūsų šio produkto ateiti su GPS antena, GPS žemėlapis už savo šalį,USB adapteris,Garso ir vaizdo įvesties kabelis, maitinimo kabelis...ir pan., visas komplektas bus įdiegti į paketą.

Pasirinktinai:

1.Paramos DVR Funkcija :Parama DVR priekyje,tai leis jūsų kelionę daugiau saugumo. 2.Paramos DAB Išorinio Imtuvo (Veikia Toush Screen) 3.OBD Paramos OBD II, Automobilių diagnostikos įrankis,jūs galite sužinoti savo automobilio būklės ir bet kur.galite nusipirkti OBD raktą iš mūsų 4.Paramos TV:gali palaikyti DVB-T2/ISDB-T,su mūsų DVB-T2/ISDB-T box ir jungtis,gali veikti mūsų automobilių DVD ekranas, 5.Paramos galinio vaizdo kamerą,kai jums sustabdyti automobilio, ji veiks automatiškai,tai gali rodyti revering kelio.

Apie Montavimo Instrukcija

Tai plug-and-play " įrenginio, tačiau mes rekomenduojame, kad jums rasti vietos profesionalūs montuotojai ar automobilį, A&V parduotuvėje, įdiegti mūsų įrangą savo automobilį, todėl jūs galite išvengti žalos savo skydelio ir priimančiosios pati.Žinoma, jei jums reikia bet kokią paramą, jūs galite laisvai susisiekti su mumis.

Prašome palikti savo automobilio detalė mums žinutę, kai jūs nesate įsitikinęs, jei tai tiktų jūsų automobiliui.Jei jūsų automobilio prietaisų skydelyje yra toks pat kaip paveikslėlyje žemiau, galite įsigyti šį modelį

Po įrengimas:

DUK:

1. Kokias funkcijas atlieka "Android" radijo pasiūlymas?Android radijo "Android tabletė, kuri apima galimybę įdiegti "Android apps" ir GPS navigacija su navigacijos programėlę savo pasirinkimą.Kitos funkcijos apima galimybę prisijungti MirrorLink su "iPhone" ar "Android" telefonams, "Wi-Fi" ryšį, "Bluetooth", muzikos ir telefonų skambučių, ESU/FM radijo, ir pan., nors dauguma OEM funkcijų išsaugomi.Papildomi priedai, pavyzdžiui, "Bluetooth" adapteris, skaitmeninis TV imtuvas, USB DVD grotuvas, antrinėje rinkoje atsarginę kamerą ir kt. 2. Apie tai, Instaliavimo Instrukcijos Daugiausia, Android radijo imtuvai yra prijungti ir leisti", ir paprastai yra laidų diagrama, galima parodyti, kaip prisijungti į automobilius, tad dauguma laiko žmonės gali įdiegti radijo patys.Mes taip pat gali suteikti gyventi pagalbos internete, gavus prašymą.Tačiau, jei esate bijo, nesilaikantiems viską savo automobiliu, tai geriau sumokėti profesionaliai atlikti montavimo. 3. Ar man reikės mokėti muitus?Kaina neįeina mokesčių, muitų ar mokesčių-mokesčiai, kuriuos vyriausybė.Pirkėjas yra atsakingas už tuos mokesčius, jei taikoma.Jei nesutinkate mokėti už juos, prašome neperka.Jei turite specialių pageidavimų deklaruota vertė, prašome susisiekti su mumis, kai jūs pateikiate užsakymą. 4. Kas "Android" programėles galima įdiegti?Beveik bet Android apps "suderinama su" Android " programinės įrangos versija radijo gali būti įdiegta."Google Play" yra įtrauktas į radiją.Taip pat galite įdiegti programas ne PlayStore, kurį leidžia "Nežinomi šaltiniai". 5. Kaip aš galiu prisijungti radijo Internetu?Android radijo "Wi-Fi" ryšį, todėl jie gali būti prijungti prie Wi-Fi tinklo, jei žinote slaptažodį.Norėdami prisijungti prie Interneto, toli nuo savo namų, galite įjungti telefono " Wi-Fi Hotspot arba pirkti specialų Mobiliojo ryšio Wi-Fi Hotspot už jūsų automobilį.Kai kurie "Android" radijo taip pat turi integruotą SIM lizdas, kuris leis jums naudoti SIM kortelę gauti 3G arba 4G LTE ryšiu.

Žymos: hyundai santa fe, radijo ekrano " volvo s40, ix45 daugiaformačių, multimedijos santa fe, nissan bagažo skyriaus dangtis, santa fe, toyota estima, apdaila už hyundai santa fe, "android" hyundai santa fe, pagrindiniai atveju santa fe 3.

Sėdėti
Rezoliucija 1024*768
Max Išorinė Atmintis 64G
CARPLAY
Prekės Pavadinimas Aotsr
"Android " AUTO"
Specialios Funkcijos "Bluetooth"
PROGRAMOS
PX6 Heksa Core 4GB RAM 32/64 GB ROM
Ekrano Dydis 9.7"
HDMI Sąsaja
TF/Micro SD Lizdas 0
Android 9.0 4GB RAM 32/64 GB ROM
Hyundai Modelis santa fe
Sąsaja RCA
Galia 4*50W
Įtampa 12V
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Svoris 5kg
Din Vienas Din
Ekrano dydis
Kilmės KN(Kilmės)
Automobiliu GPS Navi", skirtas
Modelio Pavadinimas KD-97026
"Santa Fe" -Metai 2015 m.
Vairo valdymas
valdymas balsu
Operacinės Sistemos Android 9.0
Elemento Dydis 9.7 Colių
RAM 4G
ROM 32G
MirrorLink
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "HYUNDAI"
Speciali Funkcija Wifi Funkcija
Skaitmeninės Medijos Formatas mp3
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta)

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "HYUNDAI SANTA FE IX45 "Android" Radijo magnetofonas - 2017 Automobilio Multimedijos Grotuvas Stereo galvos vienetas Tesla gps Navi " 2din Nr.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti