Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujai Atvykimo lenkijos "Chrome" 70*10cm Nerūdijančio Plieno Dezodorantas Sandarinimo Bathromm Dušo Stačiakampio Grindų Nutekėjimo

Nauja

€40.85

----------------------Karšto Pardavimo----------------------

Gaminio aprašymas Tipas:Grindų Nutekėjimo Dydis:70*10cm Brand new langelyje, pasirengę į laivą.Paprastai per 2 darbo dieną. 2years gamybos garantija.Komplektuojamas su montavimo priedai.

Mokėjimo priimame sąlyginio DEPONAVIMO.

Siuntos ir sąlygos Paprastai siunta gali būti surengtas per 3 darbo dienas, gavęs mokėjimą.Kiekvienas elementas gali būti siunčiami, jei apmokėjimas gautas iki 17:00 kiekvieną dieną.Į JAV mes paprastai laivas, kurį Kinija paštu e-paketinio,pristatymo laikas yra nuo 7 iki 10 dienų.Į kitas šalis,mes paprastai laivas, kurį Kinija po oro sklypas,pristatymo laikas 7-25 dienomis.Pašto tranzito laikas yra geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.Kaip tranzito laikas skiriasi.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinti siuntą.

Susisiekite su mumis Laivybos žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus artimiausiu metu.Mes atsakyti į jūsų klausimą, elektroniniu paštu, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą už atsakymus.

Atsiliepimų aš apibūdinu daiktus, taip pat galiu.Jei aš praleidau kažką, prašome leiskite man žinoti.Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį.Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

Žymos: nustatyti, dušo, skiltyje dušo, maišytuvas, drenažo grindų, lekeye dušo nutekėjimo plaukų gaudyklė, dušas plaukų gaudyklė, dezodorantas moterims, drainer dušo nerūdijančio, bathromm priedai, drenažo kriaukle.

Tipas Kanalizaciją
Prekės Pavadinimas uythner
Modelio Numeris 160805
Prašymas Grindų
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Stilius Kita
Grindų Drenažo Metodas Deodorization Tipas
Dydis Others
Funkcija Bendras Grindų Nutekėjimo
Prekės Tipas Namų Valymo
Paviršiaus Apdorojimas Poliruoti

Parašyti atsiliepimą

Naujai Atvykimo lenkijos

Naujai Atvykimo lenkijos "Chrome" 70*10cm Nerūdijančio Plieno Dezodorantas Sandarinimo Bathromm Dušo Stačiakampio Grindų Nutekėjimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti