Parduotuvė pagal Kategorijas

29 Taurės Kūno Vakuuminio Masažo Terapijos Aparatas Krūtys Siurblio Kėlimo Medicininė Massager Kūno Formavimas Slim Grožio Prietaisas

Nauja

€145.88

Funkcijos Ir Teorijos:

1. Neigiamas slėgis: neigiamas slėgis viduje taurės galite padaryti vietos kapiliarus hyperemia, stimuliuoja organus, stiprina ląstelių gyvybingumą, skatina funkcinę veiklą, didinti organizmo atsparumą; mechaninės stimuliacijos neigiamo slėgio gali būti perduodami į centrinę nervų sistemą per reflex kelias.Reguliavimas nervo aktyvumas yra linkęs į pusiausvyrą.Įkvėpimas ir defliacija veiklą, padidinti neigiamą spaudimą, ir nebeliko dingimo, kad vietos poras atidaryti ir uždaryti, skatina odos kvėpavimą, didina deguonies kiekį, absorbcijos, ir paspartinti atliekų šalinimas.Ji turi įtakos klimato atšilimo dienovidinio, skatinti qi ir aktyvinti kraujo apytaką, atveria skrepliai ir atsipalaiduoti glitimo, paskleisti skrepliai, pašalinti skrepliai ir pašalinti blogio.

2. Tolimųjų infraraudonųjų spindulių: šiltas dirgiklius, pagamintas padės plėsti vietos kraujagysles, skatina vietinę kraujotaką, pagerinti medžiagų apykaitą ir audinių mitybą, padidinti laidumą kraujagysles ir ląsteles, stiprina phagocytic talpa reticuloendothelial sistema, ir prisidėti prie mitybos.Absorbcija ir vietos nuodingas išsiuntimo iš šalies.Jis turi funkcijas, atšilimo ir paskleisti šalčio, reglamentuojantys qi ir aktyvinant kraujotaką, einančios per aktyvus užstato, ir grįžti į yang gelbėjimo bendrauti.Medicinos klinikiniai eksperimentai įrodė, kad toli infraraudonųjų spindulių turėti šiltą funkcija.Asortimentą 6-14 mikronų, jie gali prasiskverbti į žmogaus odos ir poodinio audinio, gilinant dienovidinių ir cirkuliuoja per kraujo apytaką, pagerina ląstelių gyvybingumą, užkirsti kelią vėžiui, išvengti krūties ligų, ir reguliuoti nervų.Sistema, sustiprinti imunitetą ir kiti efektai.

3. Kraujo apytakos: kraujotaką prietaisas prasiskverbia giliai į poodinio audinio septynių milimetrų, kartu su giliai masažas atlikti kraujo dujų srautas, aišku, krūties acini, padaryti nematomas dujų vairuoti matomas kraujas, transporto deguonies ir maistinių medžiagų, į krūties, ir skatinti smegenų, Hipofizės sekrecijos moterų hormonų, stiprinamas jungiamasis audinys, krūtų, skatinti augimą ir vystymąsi iš krūties.Skatina gimdos susitraukimą, sugriežtinti odos elastinių skaidulų, išvengti odos audinio laisvi ir išsibarstę.

4. Aukšto dažnio magnetinio vibracijos masažas: yra didelio dažnio magnetiniai vibracijos prietaiso viduje puodelio, kuris yra naujo tipo grožio priežiūros įranga, kuri sujungia magnetinių taškų masažas ir elektros masažas.Dvigubą poveikį: magnetinio lauko ir vibracijos masažo pagaminti magnetinės vibracijos masažo prietaisas veikia organizmo įtakos dalys, meridian, ar akupunktūra taškų, skatina kraujotaką, pagreitina medžiagų apykaitą, gerina kūno ląstelių gyvybingumą, ir gamina įvairius tikėtiną poveikį.

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga yra aplinkos, saugus, netoksiškas ir nekenkia jūsų odai.

2. Krūtys mašina, tai taip pat limfmazgių detox terapija, kūno masažas mašiną, kuri galėtų expulse toksinus ir išvalyti limfinės sistemos, patikslinkite odos porų, iš naujo kurti odą ir pagerinti mikro-apytaką.

3. Tinka gerinti kraujotaką ir skatinti detoksikacijos virškinimo sistemą.

4. Naudoti įvairioms kūno dalį, siekiant paspartinti riebalų rūgščių transformacijos.Saugiai ir efektyviai pašalinti pernelyg didelį riebalų, sumažinti svorį, plonas iki kūną, pašalinti pernelyg didelį riebalų ant pilvo, pagerinti kojos formos, įmonė iki odos.

5. Ji gali taikyti šveitimas, taškas mušamieji terapija, limfos detoksikacija, gydyti celiulito, pagerinti sėdmenų suprasti, tobula kūno kontūrus.

6. Veiksmingai skatinti gimdos susitraukimo ir pagerinti seksualinės apatijos.

7. Krūtys mašina naudoti odos kėlimo, įtempti, grožio formuojant ir vakuuminis masažas spa.

8. Profesinės krūtys mašina geriau būti naudojami namuose ar grožio salone, spa centre.

INSTRUKCIJA: (Tai Rekomenduojama 45 Minutes Per Gydymo)

1. Klientui švarios krūtinės ar leisti klientams maudytis, naudokite atitinkamą odos gaminių.

2. Odos šveitimo (tepamas drėkinamasis kremas/drėkinamasis gelis) Švelniai masažuokite 2-3 minutes jį pašalinti, ir išvengti spenelių masažo metu.

3. Įdėkite taurės šiaudų, pasirinkite kliento tinkama krūtinės taurės, kai klientas krūtinės taurės pareikalauti iš kliento sėdėti ir taurės, line out, leiskite klientui atsigulti po kūną į puodelio riebalų perteklių.

4. Surišti kaklaraištį su čempionato viduryje pagerinti plėtra iš krūties.Tada lėtai dydžiui nustatyti siurbimo, paklausti, ar kliento siurbimo yra tinkama, ir reguliuoti lėtai, nuo silpnos iki stiprios pagal kliento sugebėjimą padengti.

5. Naudojant priemonę tiesioginio riebalų ant nugaros, taikyti tinkamo dydžio limfos detoksikacija, aliejus ant nugaros, ir naudoti siurbtukas stumti atgal riebalų iš abiejų krūtų.

6. Po krūties fizines priemones, imtis šildomas rankšluostį ant krūtinės, o jausitės itin patogiai, imtis krūties produktus tiesiogiai taikomas krūties masažas 10 minučių vaisto absorbcijos, ir tada klientui užpildyti matavimo failo kortelės, Užbaigti visą gydymo kursą.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui

Medžiaga: ABS Plastikas

Spalva: Kaip Nuotraukose

Kištukas: EU Plug

Įtampa:110-240v

Dydis: Apytiksl.27 x 17 x 23cm / 10.6 x 6,6 x 9.0 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl.7050g

Paketų Sąrašo:

1 x Pagrindinis Mašina

6 x krūtys Taurė

2 x Klubo Kėlimo Čempionatas

8 x Medicininė Taurė

9 x metalo Laužą Taurė

2 x Blackhead siurbtuko

2 x Privatus Dalys Taurė

1 x Rinkinys Jungiamieji Vamzdžiai

Žymos: face lift, sėdmenų mašina, celluless, nugaros masažas medienos, naftos vietnamas, didžiulės krūtys siurblys, cellulit vakuuminio, vyrų lieknėjimo mašina, grožio priemonės ultragarso, vyrų kūno plonesni.

spalva Kaip Nuotraukos Rodo,
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Dydis Approx.27 x 17 x 23cm / 10.6 x 6.6 x 9.0in
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Modelio Numeris Anticeliulitinis Massager
Kištukas ES Plug
Įtampa 110-240v
Gamybos procesas Mašina Padarė
Medžiaga ABS, Plastiko
Tipas Kūno Vakuuminis Masažas
Prekės Pavadinimas TMISHION
Pakuotės Svoris Approx.7050g
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

29 Taurės Kūno Vakuuminio Masažo Terapijos Aparatas Krūtys Siurblio Kėlimo Medicininė Massager Kūno Formavimas Slim Grožio Prietaisas

29 Taurės Kūno Vakuuminio Masažo Terapijos Aparatas Krūtys Siurblio Kėlimo Medicininė Massager Kūno Formavimas Slim Grožio Prietaisas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti