Parduotuvė pagal Kategorijas

Tajų stiliaus Žalia Tatamio Grindų kilimėlis Foldout Pietryčių Azijoje Cushon Kapokas Pildymo langą, mat 180x55x40cm Sulankstomas Šezlongas Ponaitis

Nauja

€127.74

DUK

1.Ar man reikia mokėti už muitą?

Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.

2.Ką deklaruoti muitinei?

Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti užsakymą pareiga, tačiau, jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki pristatymo.

3.Chromatines Aberacijas

Apie Chromatines Aberacijas Visus produktus, nuotraukas, kurių buvo imtasi realių produktų,tačiau gali būti šiek tiek spalvų neatitikimas sukelia nuo šviesos spindulys, ir kompiuterio ekrane režimu. 4. Galiu paimti mėginį pirmiausia?Ir kaip ji imti?Taip, nemokamai mėginio yra su krovinių rinkti arba išankstinio mokėjimo. 5. Kokia nauda ilgalaikė importuotojus ir platintojus?Tiems nuolatiniams klientams, mes siūlome neįtikėtiną nuolaidą ir nemokamą pavyzdį nemokamai.

Medžiaga: Aukštos Kokybės Lino Ir Medvilnės Užpildymas Didelės Gamtinės Kapok

Pristatymas: Paprastai Mes laivas jį,EMS ar Kinija Paštu Oro Sklypo Atsitiktiniai.EMS----------------------------paprastai apie 7-15days Kinija Paštu Oro Sklypas----------paprastai apie 15-60days

1. Mes priimame TT,Western Union", Alipay Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, Kai kurios atokiose vietovėse.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.Paprastai we will ship užsakymą iš 2-5days.

3. Mes tik laivas elementą į Tavo-diena.lt adresą.Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei ne, prašome pataisyti prieš mokėjimą.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū!

2. Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymo ir mokėti tik tada, jei jūs sutinkate, visos sąlygos.

Žymos: miadomodo saulės gultais, poilsis atsipalaiduoti pagalvėlė, mat tatamio, sėdynės sėdimosios, juoda cushon, lankstymo sodo ponaitis, pledas sofa, mat tailando, cussion, kėdė tatamio.

Stilius Pietryčių Azija
Naudoti Sėdynė
Įdaru Gamtos kapok
Formos Trikampis
Audinio medžiagos Lino Medvilnės
Technics rankų darbo
Funkcija Anti-Decubitus
Unpick ir Plauti Ne išimti ir Išskalbti
Modelio Tipas Pledas
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Modelio Numeris WDCSTHAICION002
modelis SPAUSDINTI

Parašyti atsiliepimą

Tajų stiliaus Žalia Tatamio Grindų kilimėlis Foldout Pietryčių Azijoje Cushon Kapokas Pildymo langą, mat 180x55x40cm Sulankstomas Šezlongas Ponaitis

Tajų stiliaus Žalia Tatamio Grindų kilimėlis Foldout Pietryčių Azijoje Cushon Kapokas Pildymo langą, mat 180x55x40cm Sulankstomas Šezlongas Ponaitis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti