Parduotuvė pagal Kategorijas

Nemokamas Pristatymas karbido įdėklai CCMT09T304-GP/CCMT09T308-GP GP1225 Tinka SCLCR Serijos Tekinimo Susiduria Išorės Tekinimo Įrankis

Nauja

€18.77

Medžiaga:

GP1115: bauda, pusiau apdailos apdirbimo itin smulkių MT-TiCN, kartu su paviršiaus nuolydis lydinio substrato ir gera kietumas (AL2O3) ir lygaus paviršiaus Alavo danga struktūra, geras atsparumas dėvėjimuisi, tinka plienas, legiruotasis plienas, pusiau baigti apdirbimo tikslumo.

GP1125: pusiau tiksliai nedideli apdailos itin smulkių MT-TiCN, kartu su paviršiaus nuolydis lydinio substrato ir gera kietumas (AL2O3) ir lygaus paviršiaus Alavo danga struktūra, geros kietumas geros dėvėti veiklos tuo pačiu metu, pusiau tiksliai, tinka plienas, legiruotasis plienas, šiek tiek grubus apdirbimas.

GP1225: pusiau tiksliai nedideli apdailos itin smulkių MT-TiCN, kartu su paviršiaus nuolydis lydinio substrato ir gera kietumas (AL2O3) ir lygaus paviršiaus Alavo danga struktūra, geros dėvėti veiklos tuo pačiu metu, kietumas yra žymiai pagerėjo, tinka nestabili valstybė pusiau tiksliai plienas, legiruotasis plienas, šiek tiek grubus apdirbimas.Tai yra atnaujinti GP1125 klasės.

GP1135: roughing itin smulkių MT-TICN, AL2O3 ir lygaus paviršiaus, Alavo danga struktūra ir geros kovos žlugimo paviršiaus nuolydis lydinio peilis ir pagrindinio derinys; tinka nestabilios būklės grubus apdirbimas; plieno; legiruotojo plieno.

GP3125: TiAIN dangos struktūros įtvirtino karbido substrato ir nano struktūros, pusiau apdailos smulkių dalelių.Universalus.Tinka visų rūšių medžiagų perdirbimas.

GM1125: pusiau apdailos, roughing gera kietumas matricos ir TiCN ir Alavo danga kartu su geru šilumos smūgio atsparumas ir atsparumas mechaniniams smūgiams, roughing ir pusiau apdailos tinka nerūdijančio plieno, gali būti naudojamas nutrauktas pjovimo.

Stiprumas ir kietumas GM3115: bauda, pusiau apdailos apdirbimo TiAIN danga ir pagrindinio derinys itin smulkios kietosios dalelės, kurios turi gerą anti bue charakteristikas, gali pratęsti gyvenimą cutter, apdailos ir pusiau apdailos tinka plieno.

GK1115: bauda, pusiau apdailos aukštas atsparumas dėvėjimuisi smulkių krištolo dalelių matricos ir sluoksnio storis-AL2O3-puikus derinys per specialia danga, apdorojimo technologija, danga yra lygus, tvarkymo pilka geležies ir kaliojo ketaus, geri atsparumas dėvėjimuisi ir krašto skaldos atsparumo.

GK1125: pusiau apdailos, roughing specialiai naujas ketaus apdirbimo pradėjo.Didelis atsparumas dilimui, smulkių krištolo dalelių matricos kartu su AL2O3, dangos storio puikus, geras atsparumas dėvėjimuisi ir ištvermė pagerėjo žymiai, dėl atšiaurių sąlygų kietumas reikalavimus, kaitą.

GN9135: grubus apdirbimas smulkiagrūdžiai įtvirtino karbido substrato, aukštos sunku ir geras atsparumas dėvėjimuisi, tinka Tongzhu grubus staklėmis iš aliuminio lydinio.

GN191: plieno, ketaus, nerūdijančio plieno ir bendras klases automobiliai, frezavimo, didelis atsparumas dilimui ir kietumas tiek.

GN201F: plieno, nerūdijančio plieno, automobilių, frezavimo bendrieji klasių didelio stiprumo, aukštos kietumas ir puikus atsparumas dilimui.Į GN201F serijos itin smulkios kietosios grūdeliais (vidutinis dalelių dydis, klasės 0.6 U), ir naudojama roughing tekinimas plieno medžiagos.

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, frezavimo įrankiai, mėlyna, frezavimo įrankiai, skaitmeninis, Chisol, mgmn500, frezavimo įrankiai, medžio, MVVNN, mgmn200, pc9030, cnc frezavimo įrankiai.

Peilis juosta tinka SCLCR/L
Naudojimas Išorinio Tekinimo Įrankis
Kietumas 92.8 HRA
Apdorojimo medžiaga Karbidas Plieno
Medžiaga Volframo Karbidas
Danga TiCN
Prekės Pavadinimas KAVTECNC ĮRANKIAI
Modelio Numeris CCMT09T304-GP/CCMT09T308-GP GK1225

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas karbido įdėklai CCMT09T304-GP/CCMT09T308-GP GP1225 Tinka SCLCR Serijos Tekinimo Susiduria Išorės Tekinimo Įrankis

Nemokamas Pristatymas karbido įdėklai CCMT09T304-GP/CCMT09T308-GP GP1225 Tinka SCLCR Serijos Tekinimo Susiduria Išorės Tekinimo Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti