Parduotuvė pagal Kategorijas

Ruožas Sofa Padengti Gyvenamasis Kambarys Sofos Padengti L formos Fotelis Padengti Vieno/Dviejų/Trijų sėdynės

Nauja

€13.61

- Didelio tankio audinys apsaugo jūsų sofa-nuo netikėtų dėmes. Ekrano spausdinimo technologija, naudojama stipri spalvos atsparumas. - Elastingas audinys lengva taikyti. - Tvarstis, o sponge bar dizainas siūlo puikiai tinka ir neslidžia rankena. - Įvairių spalvų ir modelių, dizaino, kad atitiktų bet kokio interjero. - Gali būti naudojamas namuose, viešbutyje ar ypatingus įvykius. - Ateina 4 dydis, tiks įvairių sofos ir minkštasuoliai. - Visiškai skalbti mašinoje.

Dydis Vadovas

Maloniai priemonė dydžio jūsų sofa atidžiai.Atsižvelgti į porankiai taip pat.Jei jums nereikia imtis porankiai į tai, sofos padengti gali tilpti ant savo sofos. 1. Vieno vietų sofa dangtis, ilgis sofa turėtų būti per 90-140 cm 2. Dėl Dviejų vietų sofa cover ilgis sofa turėtų būti per 145-185 cm 3. Už Trijų vietų sofa cover Ilgis sofa turėtų būti 195-230 cm 4. Keturių vietų sofa cover ilgis sofa turėtų būti 235-300 cm 5.Už grupinių ar kampe sofa, mes rekomenduojame įsigyti 2 dangteliai.Dydis padengti priklausys nuo to, ilgis AA, BB ir CC linijos.Pavyzdžiui: Jeigu AA=200 cm, BB=160 cm, tada jums reikia eiti 1 VNT trijų vietų sofa padengti ir 1 VNT dviejų vietų sofa padengti.

Žingsniai Diegiant Slipcover

1 žingsnis: Rasti etiketėje slipcover.Vieta slipcover per sofos taip, kad etiketė eina ne reversas savo sofos.2 žingsnis: Skleisti audinys tolygiai per sofa.Reguliuoti centras savo slipcover tarp porankių.Traukos balta kempinė balionų tarpai tarp pagalvėlių.Tai lems padengti sofą ir padės išlaikyti medžiaga, forma, matmenimis.3 žingsnis: Dabar tilt sofos į viršų ir kaklaraištis elastinga ryšius sandariai.Pabandykite traukti priekiniai ir atgal, taip pat abi pusės susieja.4 žingsnis: Traukti visas perteklinis audinys ir tuck jį sandariai į raukšles tarp porankiai ir krėslo.5 žingsnis: Vieta, pagalvės arba dekoratyvinės pagalvėlės ant jūsų sofos dabar ir atsipalaiduoti!

Pastaba

1. Rankinis Matavimas, klaida 1-4 cm yra priimtinas. 2. Jei norite pakeisti, atsiradusiems dėl neteisingo dydžio, tada prašome susisiekti su mumis. 3. Greitas ir nemokamas pristatymas nereiškia, kad jums bus ne turėti, kad mokėti papildomų užsakymą. 4. Sofos arba padengti dydis skirtingose šalyse yra ne tas pats.Prašome padaryti tinkamą mokslinių tyrimų ir priemonės juos tiksliai prieš perkant. 5. Tolimojo kelionę gali padaryti produktą, tiek sulankstytas ar creasy.Tačiau tai neturės įtakos kokybei ir gaminio naudojimo. 6. Mes ne pasiūlyti mažmeninės pakuotės paslaugos.Jei jūs perkate produktą prekybos tikslais, arba pristatyti jį kaip dovaną, prašome apsvarstyti pakavimo jūsų pabaigoje. 7. Nes naudojant skirtingus ekranus, nuotrauka gali neatitikti realaus spalvos produktas.Tačiau, mes garantuojame, kad stilius bus toks pat, kaip parodyta paveikslėlyje.Jei jums rasti bet kokius sunkumus, o naudojant mūsų svetainėje arba pateikiant užsakymą, prašome susisiekti su mumis.

Įspėjimas

- Vengti balinimo, plovimo viršeliai - Nuplaukite jį su stroje arba drabužius, turintys panašių spalvų.

Pristatymas ir grąžinimas

1. Mes išsiųsti visus užsakymus per 5 dienas, nes kai kurių saugumo patikrinimus Tavo-diena.lt.Pristatymo terminas gali būti pratęstas dėl švenčių. 2. Jūsų produktas bus jums pristatyta per 10 iki 60 dienų.Šalyse, iš kur mes gauname mažiau užsakymų, pristatymo laikas, bus 120 dienų. 3. Mes teigia, kad atsakomybė yra atsakingas už bet kokią neteisingą pristatymo ir kokybės klausimais produkto. 4. Bendrovė neatsako už nemokant jokių muitų mokesčių paskirties šalyje. 5. Reikiamą informaciją, įskaitant adresą, pašto kodą, telefono numerį ir mobiliojo skaičius turėtų būti išsami ir tiksli. 6. Bet rusijos nacionalinės klientų, prašome pateikti savo vardą, pavardę visiškai pristatymas jūsų prekių. 7. Didmeninės prekybos prekiautojų, rekomenduojama susisiekti su mumis tiesiogiai už geriausias kainas, taip pat siuntimo nuolaidos. 8. Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu naudojamas vežti savo prekes į jav, Europos ir kitų pasaulio dalių.Ji paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų pristatyti jūsų siuntą į jus.Jei iš viso pirkti viršija $180, ar AVS DHL bus atsakinga už tiekti savo produktus į jus.Jei turite laivybos mėgstamą, susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti.

Grįžta

Mes įsitikinkite, kad patikrinti visus elementus, prieš išsiųsti juos jums.Tuo atveju, kai prekė yra sugadinta siuntimo metu, ar pristatymas, nedvejodami paskambinkite mums ir leiskite mums žinoti, per ateinančias septynias dienas.Specialias mūsų klientų aptarnavimo komanda įsitikinus, kad bus arba siųsti jums pakeisti jūsų užsakymą nemokamai arba grąžinti pinigus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis motyvas.

Apie Atsiliepimą

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų bendrovės; prašome pateikti atsiliepimus po kiekvieno pristatymo.Jeigu esate patenkinti produkto ir teikiamų paslaugų, įsitikinkite, kad palikti teigiamą atsiliepimą ir normos jav.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums dėti visas pastangas siekiant ją išspręsti.Tikėtis atsakymą iš mūsų per 24 valandas su paaiškinimu ir atsiprašyti.Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte bendrauti su mumis, prieš rašant neigiamų atsiliepimų.

Žymos: slipcover už fotelis, padengti osmanų, trumpas sofos apima, sofa vyras, staltiesė kalėdos, didelės rankos kėdė, ruožas universalus sofa dangtis, padengti sofa, kėdė padengti, didelis fotelis.

Modelio Tipas GEOMETRINIO
Naudojimo Sritis Namai,gyvenamasis kambarys,Atsparūs Baldai Raštas Sofa,Vidaus Lauko
Gamyba Sofa Dangtis
Svoris 600-1200g
Prekės Pavadinimas sofa slipcover
modelis SPAUSDINTI
Paketą, įskaitant 1 Gabalas, Sofos Dangtis
Stilius Europa
Taikoma Sofa Dukart sėdynės Sofa
kilmės vieta Kinija
Dydis 145-185cm
Medžiaga 92% Poliesterio ir 8% Spandex
Modelio Numeris Sofa Dangtis

Parašyti atsiliepimą

Ruožas Sofa Padengti Gyvenamasis Kambarys Sofos Padengti L formos Fotelis Padengti Vieno/Dviejų/Trijų sėdynės

Ruožas Sofa Padengti Gyvenamasis Kambarys Sofos Padengti L formos Fotelis Padengti Vieno/Dviejų/Trijų sėdynės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti