Parduotuvė pagal Kategorijas

Usb garso Valdymas, Lossless Pc Kompiuterio Garsiakalbio o Tomas Valdiklio Rankenėlę, Reguliatorius Skaitmeninis Valdymas Su Vieno mygtuko Nutildyti Functi

Nauja

€13.24

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Stipri Konstrukcija: USB garso valdymas yra pagamintas iš shell velenas, įrengtas, su kvėpavimo šviesos ir ateiti su USB laidu.

Su vieno mygtuko mute funkcija, kai klausotės muzikos, tiesiog paspauskite rankenėlę, jis bus sustabdytas ne vieną kartą ir grįžti prie muzikos, kai jūs paspauskite dar kartą.

Tai garso valdymo rankenėlė palaiko Win10/8/7/"Vista" /XP " / "Mac", vieną kartą įdėjus jį į savo kompiuterį, jis gali pradėti dirbti; su OTG kabelis, jis taip pat gali dirbti už telefoną.(Pastaba: kai kurie telefonai negali dirbti, pakeisti "Android" gimtoji garso valdymo programos , tokios kaip "Samsung".)

Puiki garso valdymo įrankis, skirtas žiūrėti filmus, žaisti žaidimus, net bus geriausias tūris valdytojui už veiklą, vestuvių, susitikimas, šventė ir t.t.

Paprasta Operacija: sukant rankenėlę pasukti aukštyn ir žemyn garsumą, paspauskite rankenėlę, kad jį išjungti, paspauskite rankenėlę ir tekinimo garsumas greičiau; laikyti paspaudus rankenėlę už 8s, ji bus įvesti nakties režimas, kvėpavimo šviesos liks.

Šis USB garsumo reguliavimas gali tiesiogiai kontroliuoti kompiuterio operacinės sistemos garsą.Jis taip pat gali reguliuoti garso stiprumą, OTG veda prijungti mobilųjį telefoną, automobilį, kompiuterį, set top box, ir kitų "Android" įrenginių.

Atjunkite o švino arba sutrikimo, ji negalėtų turėti įtakos garso kokybę ir skleisti triukšmą.

Išjungti USB kabelį, yra bendro su įprasta mobiliojo telefono įkrovimo kabelius.

Mėlynai mirksinti šviesa yra bendravo su operacija.Švelni mėlyna šviesa patalpose ir vakare, ir jūs galite reguliuoti apšvietimo ar uždarymo.

Didelis važiuoklės, metalinis korpusas, HIFI išvaizda, stabilus naudojant, be judėjimo, vieno piršto operacija, greita reakcija ir daugiafunkcių.

USB laido ilgis: 2m

Jungtys:

Įdėkite garsumo reguliatorius į kompiuterio USB prievadą; o išvesties įrenginį tiesiogiai įdėklai į kompiuterį, 3.5 mm ausinių anga.

(Kaip ilgai, kaip garsas iš kompiuterio, built-in garsiakalbiai, išoriniai garsiakalbiai, ausinių, vairo stiprintuvai, viešbučio maišytuvas arba 7.1 surround garsiakalbiai gali būti naudojama).

Palaikymo operaciją sistemos: Windows (XP/Win7/Win8/Win10, ir kt.); Mac; Linux; Vista; "Android".

spalva:juoda

Medžiaga:Aliuminio lydinys

Dydis: 65x50x40mm

Pakuotės Turinys:

1 * USB Garsumo valdiklis

1 * USB Švino

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: pc usb garso valdymas, pc tomas, klaviatūros volume", mažas tube preamp, mygtukas garsumo valdymas, volvo garso rankenėlę, pc garsiakalbis, portabl garsiakalbis, usb stick, rankenėlę usb skoda.

Sertifikavimo NĖRA
USB laido ilgis 2m
Dydis 65x50x40mm
Modelio Numeris USB Garsumo valdiklis
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Usb garso Valdymas, Lossless Pc Kompiuterio Garsiakalbio o Tomas Valdiklio Rankenėlę, Reguliatorius Skaitmeninis Valdymas Su Vieno mygtuko Nutildyti Functi

Usb garso Valdymas, Lossless Pc Kompiuterio Garsiakalbio o Tomas Valdiklio Rankenėlę, Reguliatorius Skaitmeninis Valdymas Su Vieno mygtuko Nutildyti Functi

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti