Parduotuvė pagal Kategorijas

Siemens Pocket DMP DHP Klausos Imtuvas Pockettio Imtuvas Nustato Aksesuaras Vieno arba dviejų Ausų

Nauja

€10.57

Siemens Pocket Klausos Pagalba Priedai

Imtuvo Kabelį ir Imtuvo Rinkinys, skirtas Vienos Ausies Naudoti

Pockettio DMP DHP Priedų

PASTABA: Apie nemokamas pristatymas,kad pristatymas greitas ir saugiai,mes atsiųsime kad per kitą pristatymo būdas, atsižvelgiant į skirtingą šalį ir kitokį padėtį,nesvarbu, PAŠTU, ORO PAŠTU ( Kinija Paštu, Hongkong Post, Švedija Paštu, TNT Post, Po Singapūras ir kt. ) arba EXPRESS ("FEDEX", DHL, UPS, TNT, AVS ir Specialių Linija... ).Noras suprasti !Labai ačiū !

Vežimas

1. Prekės bus išsiųstos per 3~5 darbo dienos.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

4.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

5. Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Garantija Ir Grąžinimas

1.Mes taip pat suteikiame 2 metų nemokama technine priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

2.Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.

3.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Klientų Aptarnavimo Paslaugos

1. Mes garantuojame, kad visos mūsų prekės yra "kaip minėta" jų aprašymai.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo kiekvieną pardavimą mes baigti.

2. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3. Mūsų gaminiai yra tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo, todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą.

4. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Ačiū labai!

Žymos: "bluetooth" kaukė, neon palmių, ausies klausos informacija, išgirsti pagalbos kurtiesiems, bosch filtras, kalman, nokia 8110 bananų, hd4650, earmould, išgirsti pagalba "siemens".

Modelio Numeris DHP/DMP priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas "siemens"

Parašyti atsiliepimą

Siemens Pocket DMP DHP Klausos Imtuvas Pockettio Imtuvas Nustato Aksesuaras Vieno arba dviejų Ausų

Siemens Pocket DMP DHP Klausos Imtuvas Pockettio Imtuvas Nustato Aksesuaras Vieno arba dviejų Ausų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti