Parduotuvė pagal Kategorijas

Stačiakampis 2/4/6/8/10 Vadovai Ruda kūno Apdaila, Modernios Led Minimalizmas Lubų dega Gyvenamasis Kambarys Miegamasis Kambarys Studijuoti Kambarys

Nauja

€41.43

Savybės: 100% Brand New.Pagrindinės Medžiagos:Aparatūros+Akrilo Nuotolinis Valdymas:Taip (Tik Ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą) Reguliavimas:Taip (Tik Ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą) Įtampa: 90-260V Šviesos šaltinio tipas: LED chip Spalva: Rudas (kaip foto) Šviesos šaltinis yra Įtraukti ar Ne: Taip Dėmesį Klientams: 1.Pritemdomi prekės nėra tik ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą, bet taip pat spalvų tempreture kolonėlė!šiltai balta(3000-3500K) gamta baltieji(4000-4500K) šaltai balta(6000-6500K) (su 2.4 g RD controler) 2. Apie vertę, jei jums reikia mums rašyti didelės/mažos vertės užsakymą, prašome palikti mums žinutę apie tai, kaip rašyti, vertę. 3. Jei prekes reikia mokėti mokesčius savo šalyje, mes negali būti atsakinga su juo.Atsiprašome už nepatogu.

Perskaitykite prieš jums pirkti

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą ir savo vardą, pavardę teisingai, taigi, kad jūs galite gauti prekių laiko.

2. Visi daiktai bus išvežti per 3 dienas, kai baigsite mokėjimo, Per Kinijos švenčių, mes vėlavimo 2 dienas pristatyti prekes.

3. Online nemokamai laivybos kaina nėra jokių mokesčių ar muitinės formalumų mokestis, dėl kurio gali būti išieškoma pagal kliento šalyje.

4. Jei turite kokių nors klausimų, susijusių su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome siųsti mums žinutę arba susisiekite su manimi elektroniniu Prekybos Vadybininkas ar Whatsapp +86 13975573527 bet kuriuo metu.

Vežimas

1. Mes daugiausia teikia Kinijos oro pašto poste pristatymo būdą ir Šiek tiek daugiau tinkamas pasirinkimas paštu, Jei jums reikia greitai, jums reikia atkreipti kai kurių krovinių.

2. Įprastomis aplinkybėmis mes užpildykite vertė labai maža (20-30 dolerių).siekiant išvengti pernelyg didelių mokesčių surinkimo.Prašome laikyti telefono atidaryti taip, kad paštininkas gali susisiekti su jumis laiku.Jei jums reikia Komercinė sąskaita faktūra, muitinės, prašome susisiekti su mumis.

3. Jei jūs neturite sekti paketą, per 10 dienų, arba jei negavote pakuotėje ir per 30 dienų, prašome siųsti mums žinutę, mes ištirti paketą informacijos ir atsiliepimų į jus.

Po pardavimo paslaugos

1. Kai gavote siuntinį, prašome atidaryti ir patikrinti jį prieš pasirašant.Nereikia pasirašyti, jei prekės yra sugadintas, ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala sertifikatų".Priešingu atveju, mes neteikiame jokios garantijos ir grąžinimas, ačiū už supratimą!

2. Jei turite klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politika, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Prekybos Vadybininkas, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

3. Patinka neatidarykite ginčų, jei jums atidaryti ginčą galite susisiekti su mumis, jums bus patenka į Ali-express ilgas procesas tvirtinimas.

Atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų, prašome palikti gerą grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be, prašydama padėti.

2. Mes džiaugiamės galėdami būti draugais su visais žmonės, jei jus domina Kinija.

Žymos: sieniniai šviestuvai stačiakampis, lempa led kambarį, stačiakampis metalo šviesos, led šviesos stačiakampis, pakabukas šviesos stačiakampis, ceil led šviesos, stačiakampis, valgomasis šviesos, ceil šviesos, ceil, lubų šviesos žibintai.

Prašymas Valgomasis
Savybės šiuolaikinės lubų šviesos
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Geležies
Stilius Modernus
Modelio Numeris PJ107
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Technics Dažytos
Apdaila Šlifuoto Nikelio
Sertifikavimo LPD
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Naudojimas Atostogų
Prekės Pavadinimas LOFAHS
Garantija 2 Metai
Pagrindo Tipas Pleišto
Įtampa 90-260V
Medžiaga Aliuminio
Yra Pritemdomi Taip

Parašyti atsiliepimą

Stačiakampis 2/4/6/8/10 Vadovai Ruda kūno Apdaila, Modernios Led Minimalizmas Lubų dega Gyvenamasis Kambarys Miegamasis Kambarys Studijuoti Kambarys

Stačiakampis 2/4/6/8/10 Vadovai Ruda kūno Apdaila, Modernios Led Minimalizmas Lubų dega Gyvenamasis Kambarys Miegamasis Kambarys Studijuoti Kambarys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti