Parduotuvė pagal Kategorijas

Plazmos Pen LCD Lazeriu, Plazma Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner

Nauja

€16.74

INFORMACIJA

Plazmos Pen LCD Lazeriu, Plazma Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner

Produkto aprašymas:

Baterija 800mAh 3.7 V, Įėjimo srovė: 5V/1A

Išėjimo galia: MAX5W Medžiaga: ABS + plieno adata

Gaminio Dydis: 182*26**26mm Produkto Svoris: 75g

Pakuotės dydis: 200*96*36mm Su pakuotės svoris: 200g

Priedai apima: plona adata *10

Stora adata (įskaitant adata rankovėmis)*3

Naudojimo instrukcija*1

USB duomenų kabelis*1

Įvadas veikimas:

Surinkti adata: Plauti adatų ir odos su alkoholiu, pritvirtinkite adatą tiesiai į adatos skylę ir pasukti pagal laikrodžio rodyklę, o tada insert plona adata į adatą rankovės pirmas, ir prisukite adata rankovės pagal laikrodžio rodyklę.

Perjungimo mašina: Paspauskite ir palaikykite (ON/OFF) mygtuką 2 sekundes, kad įjungtumėte ekranas, LCD ekranas švies rodomas akumuliatoriaus įkrovimo lygis ir pavaros, ir tada paspauskite ir palaikykite šį mygtuką 2 sekundes, kad išjungtumėte.Galia-valstybės, jeigu nėra operaciją, ji automatiškai išsijungia po 10 minučių.

Pasirinkite pavaros 痣: trumpam paspauskite klavišą (ON/OFF) mygtuką, pavaros yra įjungtas 1-8, pasirinkite atitinkamą pavaros, paspauskite ir palaikykite (IŠ) mygtuką į darbą, žalia indikatoriaus lemputė, ir ranka yra griežtai laikomi pen kūno.Švelniai nuskaityti ir atgal ant odos.Jūs negalite likti vienoje vietoje ilgą laiką, o darbo.Po 2 minučių darbo, jis bus automatiškai įrašyti laukimo režimu.

LED apšvietimas: Kai maitinimas yra įjungtas, dukart spustelėkite (ON/OFF), įjungti šviesą, dukart spustelėkite šį mygtuką dar kartą norėdami išjungti šviesą.

Įkrovimas:

1. Naudojant 5V/1A adapteris (su sąlyga, kad vartotojas), prijunkite adapterį prie produktą su USB įkrovimo kabelis, ir žalia indikatoriaus lemputė.

2. Žalia indikatoriaus lemputė yra visada po apmokestinimo (krovimo laikas apie 2 val.)

Nebandykite įkrauti produkto naudojimo metu, ne antkainį ar mokestį tol, kol baterija yra tuščia, kitaip jis turės įtakos baterijos gyvavimo laiką.

Savybės:

1. Per mikrokompiuteris valdymo pertvarkymo, įtampa yra iškart šalinamas į principas aukštos temperatūros koksuojant elektros jonai, ir odos paviršiaus tamsus pigmentas ir odos audiniai greitai pašalinami be skausmas ar kraujavimas.

2. Per iškrovos apsauga, automatinis maitinimo išjungimas yra saugūs ir patikimi.Mažas ir patogus nešiotis.LCD ekranas rodo, pavarų padėties ir baterija, kuri yra intuityvi.

3. Patogu ir lengva išmokti: 8-greičio reguliavimas, geras veikimas, tikslios padėties LED prožektoriai.

4. Daugiau patvarus adatos: 10 baudos adatos, 3 storos adatos, rafinuotas kūrinys, tvirtas ir patvarus.

Kodas:0609111

NUOTRAUKOS

PRISTATYMAS

. Dauguma užsakymai bus išsiųsti per 2-3 Dienas po apmokėjimo patvirtino.(Tikėtis Atostogų ir Savaitgalio ).Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti..

.Paprastai,mes naudojame Kinija Paštu, Oro Paštu siųsti daiktų į wordwilde.

. Kaip išsiųstas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus ,kuris nerodys jokių atnaujinkite informaciją.tikiuosi, jūs galite suprasti, ir nereikia atidaryti visus ginčus dėl nėra Stebėjimo Informaciją per apriboti laiką .Tikimės, kad jums gali žinoti, prieš tai vieta užsakymą .Atsiprašome už nepatogumus tai gali suteikia jums .AČIŪ IR LINKĖJIMAI.Apie HomeStore

.

. HomeStore yra Aukso ir Profesinės Namai ir Sodas Tiekėjas Tavo-diena.lt, registruotų tiek Honkonge ir Shenzhen.Mes turime savo gamykloje, kad visi produktai.Mūsų pagrindiniai produktai yra Namai ir Sodas Produktų , tokių kaip Virtuvė,Valgomasis & baras , Švenčių & Party SuppliesPet Produktai, Namų Tekstilė, Namų Dekoro, Golfo prekės, Plaukų ir Burnos priežiūros priemones, Papuošalus, Batus ir pan .Mes teikiame visame pasaulyje didmeninė ir išskleidžiamajame laivo paslaugos į bet kurį klientų pasaulyje.

PASLAUGA

GRĄŽINTI

ATSILIEPIMAI

Žymos: pen plazmos, lazerinio suvirinimo, laser tag žaislas, pėdų purškalas, masuinq plazmos, pico lazeriu, lazerio picosecond, mėlyna lazerio terapija žiūrėti, 2020 picosure, šaltos plazmos.

Prekės Pavadinimas mažai delfinas
kilmės vieta Kinija
Dydis 182*26**26mm
Modelio Numeris 0609111
Funkcijos Vietoje Trintukas Pro, odos žymeklį valiklis, Šlakelis Šalinimo Pen
Spalvos kaip įgulos vadas
Gamybos procesas Mašina Padarė
Elemento Tipas Tatuiruotė Karpų Šalinimas, Pen
Prašymas Veidas
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Medžiaga Metalo

Parašyti atsiliepimą

Plazmos Pen LCD Lazeriu, Plazma Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner

Plazmos Pen LCD Lazeriu, Plazma Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti