Parduotuvė pagal Kategorijas

8 colių Automobilio Radijo 2 din "Android" Audi A6 A7 2013-2018 m., kairėje/Dešinėje rankoje Vairuoti Automobilio Stereo Autoradio Auto Garso GPS Navigacijos

Nauja

€428.04

8 colių Automobilio Radijo 2 din "Android" Audi A6 A7 2013-2018 m., kairėje/Dešinėje rankoje Vairuoti Automobilio Stereo Autoradio Auto Garso GPS Navigacija Audi A6 A7 2013-2018 M. Atkreipkite Dėmesį, : 1. mūsų produktai palaiko visų modelių pažymėtus metus.Nepriklausomai nuo to, ar jūsų automobilis yra automatinis arba rankinis, ar tas modelis yra didelis, ar mažas. 2. Jeigu jūsų automobilis su pačiu prietaisų skydelio to paties modelio ir tos pačios metais,Patvirtino, su gamyklos inžinieriai, mes galime, kad mūsų produktas gali pritaikyti jūsų automobiliui .Prašome užsisakyti tiesiogiai. 3. Jeigu jūsų automobilis su įvairių dashbord & skirtingų metų, prašome susisiekti su manimi ir aš jums rasti tinkamą vieną paramos savo automobilį.

Detalės aprašymas : 1. Suderinamumas su 2GMMI ir 3GMMI su aux-2. BT/TV/FM/RDS/GPS/Mirrolink/wifi/4G 3. Produkto tipas: split tipo prietaisai (pagrindinis langas ) 4. Size: 8 colis 5. Pastatytas carplay 6. Sistema: Android 10.0 Funkcijos: 1. CPU: 8 Core 2. Išorės carplay pasirinktinai 3. Built-in GPS Off-line 4 pav. Paramos OBD: diagnozuoti jūsų automobilis būseną bet kuriuo metu, 5. Parama Interneto Žemėlapis/Google Maps/Igo Žemėlapio 6. Darbas su priekinės kameros ir atbulinės eigos kamera 7. Paramos WIFI funkcija (Naudoti prieigos tašku iš savo išmanųjį telefoną prisijungti prie interneto) 8. Paramos veidrodis nuorodą: bet kokį turinį iš "Android" ar " IOS " išmanųjį telefoną, gali būti atlikta ant šio įrenginio ekranas 9. Paramos PSSS: gali rodyti temperatūrą ir slėgį padangose su didelio tikslumo stebėti 4 padangos ant ekrano saugaus vairavimo. 10. OSD Kalbos : anglų / rusų / prancūzų / vokiečių / ispanų / italų / arabų / portugalų / Turkish / Thai / lenkų / hebrajų visi 53 kalba PASTABA: 1.Skirtingo Automobilio modelio, reikalauja skirtingų diržų.Prašome įsitikinkite, kad galite atsiųsti mums informaciją apie jūsų automobiliui: yra.Automobilių b Modelis.Gaminti Metų c.Nuotraukos Konsolės Centras 2.Jei jums reikia daugiau priedai, jūs galite ieškoti tiesiogiai mūsų parduotuvėje arba kreiptis į mus. Už įrengimas: - Tai yra plug and play,nereikia iškirpti prietaisų skydelio ir veido. - Įdiegimas reikalauja tam tikro "PASIDARYK pats" žinių, kaip ir visi kiti automobilių produktus.Mes labai rekomenduojame, visos prekės yra įdiegta specialistai.Žinoma,jei jums reikia bet kokią paramą,jūs galite laisvai susisiekti su mumis. - Po įdiegimo, oro kondicionavimo informacija bus rodoma.Taip pat galite valdyti ekrane ir kt.

Žymos: automobilio radijas, audi a6 c6, 1 din radijas, "bluetooth" automobilio radijo, 1 din automobilio grotuvas, 1 din android radijas, 2 din "android" radijas, 1din android automobilio radijo, 2din android radijas, 2 din radijas.

Din Dvigubas Din
Sąsaja AUX / USB
Modelio Pavadinimas Už-AUDI A6 A7 2012-2018
Rezoliucija 1280X480
Prekės Pavadinimas JIUSCAN
TF/Micro SD Lizdas 1
RAM 4G
Ekrano Dydis 8"
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos TV
Modelis HL-1019GB
Produkto Tipas split tipo prietaisai
Automobilių gps navigacijos Už-AUDI A6 A7 2013-2018 m.
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Sertifikavimo CE
Elemento Dydis 8 colių
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas ABS
ROM 32G
Operacinės Sistemos "Android"
Max Išorinė Atmintis 32G
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Prekės Svoris 5kg
"Audi" Modelis A6
Parama carplay
Parama 1 DVR
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Audi

Parašyti atsiliepimą

8 colių Automobilio Radijo 2 din

8 colių Automobilio Radijo 2 din "Android" Audi A6 A7 2013-2018 m., kairėje/Dešinėje rankoje Vairuoti Automobilio Stereo Autoradio Auto Garso GPS Navigacijos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti