Parduotuvė pagal Kategorijas

MOTOCIKLO DERLIAUS ODINIS ŠALMAS ATIDARYTI VEIDO CAFE RACER BOBBER NEMOKAMAI AKINIAI!!!

Nauja

€35.35

DOT pusę Veidą Motociklo Šalmas Aprašymas: Medžiaga : Aukšto stiprumo kompozicinės medžiagos ABS Supaprastinti konstrukcija sumažina triukšmo nuo vėjo lygį Pažangių lengvas, patvarus ABS lukštais Greito atleidimo dirželis, lengva naudoti

Atitinka arba Viršija FMVSS-218 ir TAŠKU Saugos Standartai

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, linkiu jums patiks šio produkto, jei turite klausimą ar komentarą, susisiekite su manimi, kaip soonas įmanoma!

Dydis:S(55-56cm),M(57-58cm),L(59-60cm),XL 61-62cm) XXL(63-64cm)

ateina su kraštų nemokamai dovana

patikrinkite pagalvėlės ir Vidaus pamušalas audiniai gali būti nuimti ir washe

S HIPPING 1. Dauguma pasaulio Šalių PRISTATYMAS. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 3. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir fotografavo save. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

IŠMOKOS Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI(Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.Atsiliepimus, Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus,mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.Ačiū jums labai!!!

GARANTIJA

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Tavo-diena.lt!

Žymos: cycl šalmas, šalmas pro, bobber cafe racer, derliaus pilotas, odinis šalmas, moterų motociklo šalmas, šalmas, nuotraukos moto derliaus, vairą motoroleris, larp odinis šalmas, cafe racer mugė.

2 rūšis motociklo šalmas
Lytis Vyrų, Moterų, Unisex
Elemento Tipas Šalmai
Šalmas Stilius Atidaryti veido
Kokybės Sertifikatas TAŠKAS
Paslauga Funkcija Gamyklos Kaina +Didmeninės
Modelis harley šalmas
Typle Atidaryti veido
Kokybė DOT patvirtintas
Dydis M L XL
Prekės Pavadinimas Wanli
Tinka Suaugusiųjų
Svoris 1050+-50g
Šalmo Medžiaga ABS
spalva Rudos Spalvos Juoda Raudona
1 rūšis pusę veido šalmas

Parašyti atsiliepimą

MOTOCIKLO DERLIAUS ODINIS ŠALMAS ATIDARYTI VEIDO CAFE RACER BOBBER NEMOKAMAI AKINIAI!!!

MOTOCIKLO DERLIAUS ODINIS ŠALMAS ATIDARYTI VEIDO CAFE RACER BOBBER NEMOKAMAI AKINIAI!!!

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti