Parduotuvė pagal Kategorijas

Samsung Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Atveju, Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus G9650 Smart Flip Cover

Nauja

€19.54

Samsung Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Atveju, Samsung Galaxy S9 G9600 S9+,S9 Plus G9650 Smart Flip Cover

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš "Samsung" mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.

Pastaba: Prieš atnaujinti telefono programinę įrangą, prašome išardyti mobiliojo telefono dangtelį , po mobiliųjų telefonų atnaujinimas yra baigtas, tada įrengimas mobiliojo telefono dangtelį.Pavyzdžiui, dėvėti mobiliojo telefono dangtelį atnaujinti telefono sistema pateiks telefono dangtelį žetonų negali prisitaikyti su telefono sistemos, todėl, kad mobiliojo telefono dangtelis negali būti naudojamas.

Gamintojas:Samsung

Kreiptis: P9, S9 PLUS

Galimos spalvos: Juoda, Mėlyna , Violetinė,

Pakavimo specifikacija: birių pakuotė (plastikinis maišelis pakuotės)

LED ekranas, protingas ir patogus

Paslėptas LED ekranas, todėl, kad jūs galite greitai peržiūrėti skelbimo.Jūs taip pat galite tinkinti savo kontaktų sąrašą su unikaliu piktogramą, norėdami gauti geresnį įspūdį.

LED žibintai gali rodyti 54 rūšių specialios piktogramos , nereikia atidaryti dangtį galima lengvai skaityti, naudotis patogu ir greita.

Stilingas, plonas, built-in kortelės lizdas

Šio telefono dangtelį nustatyti kortelės lizdas, galite įdėti kredito kortelės, ID kortelės ir kitos kortelės, protingas ramybės, atidaryti iš karto ryškus ekranas.

Kokybę atspindi .Išskirtinį skylę.

Naudoti Vokietijoje be nuostolių šalto presavimo technologija, pažymėkite prekės žavesio, savo išskirtinį fotoaparatą skylę, bet ir puiki apsauga.

Pastaba: nepamirškite nuimti telefono dangtelį prieš atnaujinant sistema iš jūsų telefono.Ji yra gera savo telefono dangtelį.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę.

kai jūs pirkti mano prekę.jei ką nors neįprasto vyksta:Nėra gavusi prekes,arba neatitinka aprašymo arba yra kitų priežasčių, kad jums nebus patenkintas.Prašome nepalikite neutralus(arba neigiamos), grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčų lengvai,prašome nedvejodami parašyti, susisiekite su manimi.Mes padarysime viską, paslauga išspręsti jūsų problemą.Manau, kad geras bendravimas gali išspręsti viską.Dar kartą labai jums ačiū.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.We will ship savo daiktus kuo greičiau po jūsų pateiktas mokėjimo.Jei jūsų daiktai pritrūko akcijų, arba bet kokių kitų problemų.Mes jums pasakysiu kaip galima greičiau.Paprastai, mes išsiųsti jį Honkongo oro paštu, Singapūro oro paštu.Tarptautinės Laivybos reikalauja daugiau sudėtingas procedūras.Jei prekės nėra gaunama po to, kai lūkesčiai dieną, arba bet kuris kitas klausimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręstų problemą

Žymos: top y2k, stalo dangtis led, paveikslas led atveju, s8, sumsumg z flip, panelės, galaxy s9, apversti z, telefoną "samsung", f s9 atveju, lu led casa.

Prekės Pavadinimas "Samsung"
Už S9 Plus Bylos dydis
Funkcija Purvo atsparus
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Samsung Modelis Galaxy S9 Plus
Suderinamos Prekės "Samsung"
Svoris
Už S9 Bylos Dydis
Savybės Paprasta ir patogu
Modelio Numeris
Tipas Flip Case
Dizainas Paprastas

Parašyti atsiliepimą

Samsung Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Atveju, Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus G9650 Smart Flip Cover

Samsung Originalus LED Peržiūrėti Piniginės Atveju, Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus G9650 Smart Flip Cover

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti