Parduotuvė pagal Kategorijas

LOFCA 100vnt Mediniai Karoliukai, Nėrimo 16mm Granules, Medienos Žaislai

Nauja

€12.50

Produkto Išsamiai

-16MM Nėrimo Karoliukai - Kiekis: 100vnt Dydis: 16 mm spalvos: 14 spalvų-Jūs galite palikti spalva jums reikia komentuoti, kai jums pateikti užsakymo. -Stimuliuoja jutimo,regėjimo ir motoriniam vystymuisi. -Silikono granulių greitų kramtyti paramos ir dantenų masažas.Nėra ftalatų,cadimum,švino,PVC ar metalų. -Lengvai plaunamas.Rekomenduojame dezinfekavimo žindukas servetėlės.Išplaukite prieš naudojimą!

Daugiau Informacijos

*Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. *Visi elementai yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). *Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. *Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. *Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Apie laivybos:

1. Laivybos laikas: paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. 2. Pristatymas metodas: pasirinktos pardavėjo, jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas.KOKIOS PASTABOS: labai rekomenduoju jums, vaikinai, nusipirkti partiją taip, kad mes galime taikyti geriau laivybos metodą, nuolat sekti visą kelią ir geresnių paslaugų.

Pirkėjo dėmesį:

Visas prekes mūsų parduotuvėje galima rinktis spalvas,nepamirškite palikti mums pranešimą arba susisiekite su mumis, kai jūs pateikiate užsakymą,kitaip bus siųsti atsitiktinių spalvų.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš ką nors kita, jei turite bet kurį klausimą, ar jaučiasi nepatenkinti.

Žymos: tyryhu nėrimo karoliukai, kniting nėrimo žaislai, kūdikių, amatų medienos, mezgimo žaislas, r medienos, granulių silicio, "pasidaryk pats" mediniai, baenie "pasidaryk pats" baby, kūdikių žaislų bitė, kūdikių dubuo.

Funkcija teether
Funkcija 1 Kramtyti Vaikams Žaislai
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas LOFCA
Medžiaga Medienos ir Nėrimo
Spalvos 14
Punktas 16mm Nėrimo Karoliukai
funkcija 3 Žindukas Įrašą Grandinės Priedai
Amžius > 4 mėnesius
Modelio Numeris BD61-100
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Funkcijos 2 Kramtyti Karoliai, Papuošalai Priėmimo
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas 100VNT/ daug
Funkcija 4 Kūdikių Teethers;Dantų Priežiūros

Parašyti atsiliepimą

LOFCA 100vnt Mediniai Karoliukai, Nėrimo 16mm Granules, Medienos Žaislai

LOFCA 100vnt Mediniai Karoliukai, Nėrimo 16mm Granules, Medienos Žaislai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti