Parduotuvė pagal Kategorijas

Duomenų Varlė Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Gyvūnų Odos Dangtelis, Skirtas "Nintendo" Perjungti Lite Džiaugsmo Con Hard Case Shell

Nauja

€6.19

☘️Hard Case Shell Nintendos Jungiklis Lite

Specialiai Nintend Jungiklis&Lite ultra-plonas apsauginis sunku galinį dangtelį caseAnti - scratch, atsparus vandeniui, anti - prakaito dėmių, anti - pirštų atspaudų.Tai yra esminė aksesuaras Nintendo Jungiklis lite.Mes tikime, kad jūsų šeima ar draugai reikės jį ir myliu jį.

☘️Tikslios Išpjovos

Visos išpjovos ir mygtuką sritys yra puikus.Tai nesikerta su įplaukti į uostą.Ji yra lengva laikyti ir kilimo.Ji tinka į jungiklis lite kelionės atveju.

☘️Puiki Apsauga

Ergonomiškas Atveju, Puikiai vertus procesas suteiks jums skirtingų regėjimo pojūtis.Veiksmingai saugo jūsų konsolę nuo dulkių, purvo ir įbrėžimų.

☘️Kas įskaičiuota

1* Byla 1* Grūdintas filmas (galimybė) 2* Kreiptuką bžūp apima

☘️Puikiai Tinka Nintendo Lite Jungiklis

Specialiai "Nintendo" Perjungti Lite ,kurie gali rodo ne originalus grožis jūsų Jungiklis Lite, bet taip pat suteikia visišką apsaugą veiksmingai apsaugoti savo prietaisą nuo kasdienio įbrėžimų, sukrėtimų, ir kitus poveikius.

☘️ Tiksliai Rungtynės

Visos išpjovos yra, ir nėra užblokuotas atveju.Mygtukai yra lengvai prieinama net ir su plokštės priekyje Jungiklis lite.

Pirkėjų Naudoti Poveikis Nuotraukas-Bear Stilius

Geros kokybės ir gana padengti, tai suteikia jūsų konsolę labai gerai atrodo ir apsaugo jį gana gerai, siunta buvo beveik iš karto ir aš atvykti vos porą savaičių, viskas tobula.

Pirkėjų Naudoti Poveikis Nuotraukos-Katės Letena Stilius

Puikus kokybės ir didžiosios pakuotės atėjo anksčiau nei tikėtasi, bendras jos nuostabios!!

Gera kokybė ir geras aptarnavimas:

Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės DataFrog Parduotuvėje!Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius kelerius metus, mes primygtinai rekomenduojame pasirinkti "Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas".Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Jei viršija terminą transporto platforma įsipareigojimų, ji bus grąžinti, greitai!!!

Žymos: odos jungiklis, baterija e58, rcm jig nintendo jungiklis, atveju iphon, atveju jungiklis, atveju joycon, džiaugsmas con nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, data varlė, X03.

Funkcija 1 Apsaugos Atveju Nintend Jungiklis
Stilius Gyvūnų
Modelis atveju, nintendo lite jungiklis
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Modelio Numeris WCX200826XXK
4 funkcija Nintendo jungiklis lite priedai
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Funkcija Nintendo Jungiklis Lite Džiaugsmo Con Hard Case Shell
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
spalva Skaidrus
2 funkcija Apsaugos Nintendo Lite Jungiklis
3 funkcija 2vnt silikoniniai dangteliai, Džiaugsmo Con
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Duomenų Varlė Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Gyvūnų Odos Dangtelis, Skirtas

Duomenų Varlė Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Gyvūnų Odos Dangtelis, Skirtas "Nintendo" Perjungti Lite Džiaugsmo Con Hard Case Shell

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti