Parduotuvė pagal Kategorijas

OEEKOI Diržo PU Odos Juosmens Turėtojas Flip Dėklas Atveju Redmi 7A

Nauja

€6.84

Juosmens Laikiklis Dėklas Atveju Redmi 7A Aprašymas * visiškai Naujas Odinis dėklas padengti atveju . * Apsaugoti nuo išorės dulkių ir įbrėžimų šis dėklas atveju aksesuaras. * Compatiable su šiuo telefonu puikiai! * [Medžiaga]:PU Odos. * [Spalva]: Lichee modelis,Lygaus paviršiaus ,Ruda. * [Pakuotės]:OPP.Pranešimas

* Pls palikti pranešimą pasakykite mums savo telefono modelį arba aspektą,pvz.: aš noriu, kad byla dėl "iPhone" 7(138.30 x 67.10 x 7.10 mm),todėl, kad mes galėtume išsiųsti jums labiausiai tinka atveju .

* Jei patvirtina, laikas artėja, ir jūs vis dar gauti jūsų užsakymą,pls susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dienos jums.Ir mes atsiųsime jums vėl, ar visa grąžinamoji išmoka, jei jūs pagaliau ne gauti užsakymą, kai jis yra iš comfirm laiko.

Žymos: didelis prekių Tavo-diena.lt, didelis plaukų clipper šuo, didelis rankinukas japanned, didelis pilkas kilimas kilimai, dideli akiniai vėžlio apsauga, didelis aukso pakabukas rinkinys, didelis gunglasses batai, didelis rankinukas desigual, didelis aukso žiedai storio.

Funkcija Antidetonaciniai
Retail Pakuotė No
Suderinamos Prekės redmi
TINKA 1 už Redmi 7A Atveju
spalva juoda,ruda
Dydis 5.34-5.5
Dizainas Verslas
Prekės Pavadinimas OEEKOI
Savybės Universalus Atveju
Medžiaga PU odos
Stilius Universalus Atveju,Maišelis Atveju,Diržo Atveju
Tipas Dėklai & Įrašus

Parašyti atsiliepimą

OEEKOI Diržo PU Odos Juosmens Turėtojas Flip Dėklas Atveju Redmi 7A

OEEKOI Diržo PU Odos Juosmens Turėtojas Flip Dėklas Atveju Redmi 7A

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti