Parduotuvė pagal Kategorijas

BJD Doll 1/8doll Purpurinis Drakonas Bendras Lėlės Nemokamai Akis

Nauja

€46.51

Pavadinimas: Violetinė Dragon Medžiaga: Pagamintas, importuotas derva medžiaga, ES, SGS identifikavimo Dydis: 1/8 Gerbiamas kliente, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Visi žaislai yra nuogas, įskaitant galvos, kūno, išskyrus plaukų ir makiažas, drabužiai ir batai ir kiti priedai, mūsų nemokamas pristatymas pora akis, Makiažas pasirinktinai: Makiažas yra tik atsilaikyti, neapima kūno.Mes bus padaryti iki veido kaip nuotraukoje, bet galima tik tuo atveju, įsitikinkite, kad panašumas yra apie 70%-80%.Ten vis dar gali būti nedidelis skirtumas tarp atskirų lėlės.jei norite, prašome susisiekti su manimi.Ačiū yo dokumentų Paketą Sudaro: 1 * Naked / Nake (Atviras Akis Vienos Lėlės), Ne Mieguistas Akis 1 * Sponge daugiau gica, 1 * Molio, 1 * poros akių akis stiklo arba pvc Dėmesio & quot; o: n & atilde; perukai įeina suknelė, batai ir kiti priedai; upių Pasirinkti. & quot; ps [Papildomos Išlaidos]: Freestyle Veido makiažas (specialių make-up tipo makiažas, nr. kūno sudaro) Dėl dervos rodikliais arba raugintos odos arba tinkinti.Užsakymo keitimas, keitimo ar panaikinimo NĖRA acceptedAfter mokėjimas buvo patvirtinta.Ši nuostata bus priimta acquiescently, kai tik gausime jūsų užklausą, mes paprašykite, kad jums padaryti jūsų pirkimo Tik tada, jei jūs visiškai suprasti anksčiau išvardintų problemų gali atsitikti PS: pora akis yra įtraukti kaip dovana kiekviena lėlė, Labiausiai akys akrilo tie, maža dalis iš jų yra stiklas. 1 Akis:

jūs galite pasirinkti spalvą, akis,arba mes išsiūsime akių spalva atsitiktinai,ačiū.Makiažas pasirinktinai: Makiažas yra tik atsilaikyti, neapima kūno.Mes bus padaryti iki veido kaip nuotraukoje, bet galima tik tuo atveju, įsitikinkite, kad panašumas yra apie 70%-80%.Ten vis dar gali būti nedidelis skirtumas tarp atskirų lėlės. 2 Pristatymas

Plikos lėlės reikia 3 darbo dienų.

Make up lėlės reikia 5-7 darbo dienų.

Prekės yra vežamos ePacket AR Kinija Paštu, Oro Paštu daugelio šalių, per 15-30 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo skirtingų vietų ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 45 dienų. 3 Atsiliepimais

1. Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimo!

2. Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų ir produktų, tiesiog dėkingi, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMĄ grįžtamąjį ryšį su 100% užpildyti penkių žvaigždučių už visus DSRs.

3. Jei bet problema atsitiko, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti ir susisiekite su mumis ir mes jums išspręsti bet kokią problemą, jums ne kartą.

4. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis pirmą, kurios turės įtakos mūsų sąskaitą iš tiesų blogai.

5. Jūsų supratimas yra labai dėkingi ir maloniai kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau mes ca

\

Žymos: baby doll, npk, talismanas turtas, 60cm lėlės, "ios" lėlės akių, 14 lėlės, 13 bjd doll, atgimti, bjd doll vadovas, bjd nuotrauka, 16 bjd doll.

Savybės Modelis
Prekės Pavadinimas stenzhorn
sąlyga Akcinė Straipsniai
BJD/SD Požymis lėlė
Lytis Unisex
Forma 1/8
Modelio Numeris 1/8
Elemento Tipas Lėlės
Įspėjimas NE
Baterija ne Akumuliatorius
Amžius > 8 metų amžiaus
Tipas Matryoshka Lėlės
Mfg Serijos Numeris Ribota Kolekcija
Matmenys 1/8
Temos Filmų ir TV
Medžiaga Derva

Parašyti atsiliepimą

BJD Doll 1/8doll Purpurinis Drakonas Bendras Lėlės Nemokamai Akis

BJD Doll 1/8doll Purpurinis Drakonas Bendras Lėlės Nemokamai Akis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti