Parduotuvė pagal Kategorijas

ESR Belaidžio "Bluetooth" Ausinės 5.0 th Triukšmo mažinimo HIFI Balso su Mikrofonu 9HR Baterija, Ausines In-Ear Ausinės

Nauja

€13.33

Karšto Pardavimo Priedai

[High-Definition Stereo Sound] - ESR Mini Belaidės Ausinės naudoti "Bluetooth" 5.0 ir cVc 6.0 triukšmo slopinimo technologiją, pristatyti crystal clear garso ir pašalinti aplinkos triukšmą, kai kalbant telefonu.

[Vienas Žingsnis Porą ir Glaudesnio Ryšio Stabilumą] - Aktyvuoti savo rankų įrangą yra taip paprasta, kaip jį pašalinti iš jos atveju.Pora, pasirinkite "ESR T2" iš savo prietaiso "Bluetooth" meniu.Kai sudaroma ryšio pora, laisvų rankų įranga bus automatiškai prisijungti iš naujo, kai tik jis įjungtas.Bluetooth 5.0 suteikia stabilų, nenutrūkstamą ryšį ne maksimalus veikimo atstumas iki 50 pėdų.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų ryšys gali būti laikinai sutrikdė šviesoforai, tuneliai, arba stiprus belaidžio ryšio signalų.

[9 Valandas Aktyviai naudojant su Nešiojamų Įkrovimo] - pilnai įkrauta laisvų rankų įranga suteikia jums 3 valandų muzikos.Be to, kompaktiškas krovimo dėklą, kuris gali atlikti 2 papildomi visus mokesčius tuo metu, mėgautis viso 9 valandų garso įrašų on-the-go.

[Patogiai ir Saugiai Tilptų] - ergonomiškas dizainas užtikrina visą dieną komforto, nesvarbu, ar esate vadovauja į darbą ar sporto salėje.Su trijų skirtingų ausies galiuko dydžio, jūsų ausinės gali būti lengvai pritaikytas, kad jums tinka.

[Pratęstas Garantija] - Visos ESR produktai ateina su 100% klientų pasitenkinimo garantija, ir būtent šis produktas yra taikoma 180 dienų garantija.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs negalite visiškai patenkinti, mes mielai jums pakeisti arba grąžinti pinigus.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, xbox vienos ausinės su mic stebėjimą, baterijos bluetooth " laisvų rankų įranga, apkaba metrų uni t, "bluetooth" auksas, handfree, "bluetooth" headphon, earphon, grupė mikrofonas, mėlyna "bluetooth" ausines.

Atsparus vandeniui Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Atsparumas 16ΩΩ
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Modelio Numeris 3C15190090201
Paramos PROGRAMĄ No
Stilius Ausis
Linijos Ilgis Nonem
Parama Atminties Kortelės No
Garso Valdymas Taip
Yra bevielis Taip
Kodekai sbc
Funkcija Sportas
Earcups Tipas Pusiau atviras
Komunikacijos Belaidžio
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
spalva juoda,balta
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas esr
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Valdymo Mygtukas No
Jautrumas 93±3dBdB
Jungtys NĖRA
Su Mikrofonu Taip
"Bluetooth" Versija 5.0

Parašyti atsiliepimą

ESR Belaidžio

ESR Belaidžio "Bluetooth" Ausinės 5.0 th Triukšmo mažinimo HIFI Balso su Mikrofonu 9HR Baterija, Ausines In-Ear Ausinės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti