Parduotuvė pagal Kategorijas

Yonntech Classic Mini Tekinimo staklių 6 1 Įrankius, Mėsmalės, Pamatė, kiaurymių gręžimo Metalo, Medienos Miller

Nauja

€96.33

JAV duk: Prekės Siųsti : Aliaska/Havajai,JAV Protectorates, APO/FPO Reikia Pridėti Papildomas Siuntimo, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš.

Tai 6 in 1 rinkinys gali būti pertvarkyta į šešių skirtingų funkcinių mašinos, įskaitant jig pamačiau mašinos, gręžimo staklės, šlifavimo staklės, medžio tekinimo staklės, frezavimo staklės ir metalo tekinimo stakles.Bazinės mašinos yra pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, ir išorinis apvalkalas yra pagamintas iš inžinerijos plastiko.Nes jis gali darbai su medžiu ir akrilo, taip pat metalų, tokių kaip auksas, sidabras, varis, aliuminis, tai puikus modelis priėmimo, meno projektai, "PASIDARYK pats", ir daugelis kitų programų.

Savybės: 6, 1 daugiafunkcinis aparatas patenkinti skirtingus poreikius Mini dydžio nešiojami ir lengvai valdyti 20000rpm veiksmingiau Nei srovės, nei įtampos ir daugiau-šildymas apsauga daugiau saugūs, Pagaminti iš aliuminio, anglies plieno ir ABS ilgalaikiam naudojimui

Specifikacijos: Srovė: 2A Galingumas:24W Variklio greitis:20000rpm Įėjimo įtampa: DC12V Medžiaga: Aliuminio, Anglies Plieno, ABS Svoris:4.5 kg Pakuotės dydis:49.5x39x12cm/19.49"x13.35"x4.72" Perdirbimo medžiagos ilgis: 135mm Didžiausias skersmuo perdirbtų medžiagų: 20mm (gali būti padidinta iki 50mm naudojant tarpines blokai) Centras aukštis: 25mm(gali būti padidinta iki 50mm naudojant tarpines blokai) Machinable medžiagų: medžio, plastikų inžinerijos, minkšto metalo (aukso, sidabro, vario, aliuminio ir kt.).

1. Jig Pamačiau Mašiną, Stalo Dydis: 90x90mm Ji gali sumažinti tiesios linijos ir kreivės Specialios konstrukcijos bus sukelti slighter vibracijos.Variklis peiliai ir įrankiai yra pagaminti iš metalo struktūra, patvarus naudoti Didžiausias Pjovimo Storis: Kietmedžio - 4mm; Fanera - 7mm; Spygliuočių - 18mm; Aliuminio Lakštas - 0,5 mm; Plexi Stiklo - 2mm;

2. Gręžimo Staklės, Skaidrių kelionės: 30mm ir 50mm Apkabos, matmenys: 25X35mm Collet dydis: nuo 1 iki 6 mm Darbo vietos: 123x100mm Gali būti konvertuojamos į suktuvu arba ranka šlifavimo Reguliuojamas kampas nuo 0-180 laipsnių lankstaus useIt gali apdoroti medienos, minkštas-aliuminio, žalvario, vario, plastiko ir kt.

3. Šlifavimo mašinos Darbinis plotas: 123x100mm Įrengta nedidelė šlifavimo rato ir šlifavimo rato gaubtas, ji gali būti naudojama poliravimo, šlifavimo, taip pat gali atlikti įvairius rankinius kampo šlifavimo.

4. Medienos tekinimo Staklės Didžiausias skersmuo perdirbtų medžiagų: 45mm Ilgis perdirbimo medžiagos: 135mm

5. Frezavimo Staklės Skaidrių kelionės: 30-50mm Rinkti dydis: nuo 1 iki 6 mm Tvirtinimo matmenys: 30mm Priimti frezavimo pjovimo veiksmingumą.Frezavimo staklės gali būti transformuota į X, Y, Z trimatę erdvę veikti.

6. Metalo Tekinimo stakles 3-žandikaulio chuck (savęs centravimas) Ilgis Perdirbimo Medžiagos: 135mm maksimalus skersmuo perdirbtų Medžiagų: 20mm

Techninės priežiūros:

Taisyti mašiną ant stalo ar kitų stalo.Kulka išjungimas kai negalima naudoti.

Dėvėti apsaugoti akinius, kai veikia mašina.

Laikyti jo paviršius švarus ir sausas, išlaikyti mašiną ir tepti motyvas dalys laiku.

P ackage Įtrauktas: 1 X 6 1 Mini Daugiafunkcinis Aparatas 1 X Instrukcija Knygą

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Tavo-diena.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: ego tekinimo įrankiai, nc frezavimo staklės, popieriaus graviravimas, wm210v, cnc router, dalis medienos tekinimo staklės, plunksnų loc, mini metalo tekinimo mashine, orthur cnc lazerinis, apskrito mini saw.

Tipas Horizontalus
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris 1GY17-0001-JAV
Kištukas US
CNC arba Ne Normalus
sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas Yonntech

Parašyti atsiliepimą

Yonntech Classic Mini Tekinimo staklių 6 1 Įrankius, Mėsmalės, Pamatė, kiaurymių gręžimo Metalo, Medienos Miller

Yonntech Classic Mini Tekinimo staklių 6 1 Įrankius, Mėsmalės, Pamatė, kiaurymių gręžimo Metalo, Medienos Miller

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti