Parduotuvė pagal Kategorijas

Nuostabus Kostiumas Helovinas TASM2 Zentai Cosplay Kostiumas 3D Spausdinimo Helovinas Kostiumas Bodysuit

Nauja

€32.97

Sveiki atvykę į mano parduotuvę.Yra dydis, sąrašas gaminio aprašymą.Prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal savo dydį.Jei negalite patvirtinti, dydį, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes rekomenduojame dydis už jus.Jei nėra dydžio, kuris jums tinka dydis sąrašo, nurodykite savo ūgį, krūtinės, aš, liemens apimtis ir klubų apimtis.Mes jums Pritaikyti tai jums.Ačiū Kostiumas yra visai pagal numatytuosius nustatymus.Prašome atidaryti žemiau esančią nuorodą ir pasirinkite kaukę, atskirti ir įtraukti kitus atributus. 1) Atspausdintas ant 4-way ruožas spandex.

2) Nuolatinis spalva.Niekada Išnyks.

3) Paslėpti atgal užtrauktuką.

4) Galima skalbimo mašina, jei ne lęšius ar batai yra priklijuota.Kitaip, švelni rankų plovimo siūloma.

5) be baliklio.Ne geležies. Tas žmogus-voras kostiumas pagamintas iš spandex medžiaga, kuri yra patogi.Ir skydas nėra įtrauktas.Mes priima 3D Spausdinimo įgūdžių, kad kostiumas, kuris yra unikalus.Ir tai yra geriausias pasirinkimas comic-con parodoje.Ją turėsite nuokrypis apie 3-5cm, nes elastingumas yra skirtingas, su skirtingais audinio.Mes atliksime įrengtas zentai tiktų jums, pagal jūsų dydį, elastinga audinio.Apie Dydis

Prašome patikrinti dydžių lentelė pasirinkite savo dydį, arba taip pat galite pateikti mums jūsų dydis: aukštis, krūtinės, juosmens ir klubų , mes padaryti kostiumas pagal dydį.Skirtingos lytys , matavimas yra skirtingas.Kai jums pasirinkti savo dydį, prašome kreiptis į lyčių dydžio diagramos .

Žymos: cosplay, costum, puras kostiumas vyrams, dvasios apvalkalas marškinėliai, kostiumai suaugusiems kostiumai, 3d spausdinimo, zentai, kigurumi zentai, 3d spausdintuvas, cosplay geležinis žmogus.

Lytis Unisex
Specialios Paskirties Kostiumai
Simbolių Superherojus
Elemento Tipas Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas shiyumo
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Spandex
Šaltinio Tipas Istorinis
Sudedamosios dalys Zentai Kostiumas

Parašyti atsiliepimą

Nuostabus Kostiumas Helovinas TASM2 Zentai Cosplay Kostiumas 3D Spausdinimo Helovinas Kostiumas Bodysuit

Nuostabus Kostiumas Helovinas TASM2 Zentai Cosplay Kostiumas 3D Spausdinimo Helovinas Kostiumas Bodysuit

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti