Parduotuvė pagal Kategorijas

5.0"AMOLED "" SAMSUNG Galaxy S4 i9500 i9505 i9506 i337 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Samsung S4 LCD Ekranas LCD i9500

Nauja

€20.93

Super AMOLED 5.0"Pradinį Ekraną" SAMSUNG Galaxy S4 i9500 i9505 i9506 i337 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmo LCD skaitmeninis keitiklis#

1. Po bandymo,mūsų profesionalūs darbuotojai, kurie specializuojasi pakavimo 6 metus, bus labai rimtai pack kiekvieną produktą.

2. Mūsų įmonė niekada let skaldytų produktų ar siųsti klaidingą itmes atsitikti,nes po to, kai darbuotojas liaukis,vadybininkas kokybės kontrolę, bus patikrinti kiekvieną paketą prieš siunčiant ,jis bus įsitikinkite, kad kiekvienas produktas yra teisinga, klientų ir jie bus ne skaldyti transportuojant.

1. Mes beveik priimti visas mokėjimo metodus ,populiariausi apmokėjimo būdai, kaip rodo.Jei norite atsiskaityti kitais būdais,prašome susisiekti su mumis,mes stengiamės jums padėti.

2. Mes negalime sutikti, kad laivas be gauti mokėjimo,arba atsiųsti nemokamą pavyzdį,nes visi produktai yra visų mūsų darbuotojai sunkiai dirbti.

1. mes turime daug laivybos metodą,paprastai mes teikiame Tavo-diena.lt standartinis pristatymas ,kuris yra labai greitai dauguma pasaulio šalių,galite stebėti jį bet kuriuo metu .Be to,ji turi garantiją,jei sklypas prarastas ar sugadintas,jie suteiks jums visa grąžinamoji išmoka.

2. Mes pristatymas prekių 1-48 valandas po patvirtinkite savo apmokėjimą.kartais mes išsiųsti kuo greičiau mes gauti mokėjimo,tai reiškia, kad mes galime išsiųsti per vieną valandą, kartais,nes mes turime pakankamai išteklių.Be to,jei jūs kaip ir kitos laivybos metodą,prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums.

1. Prašome atidaryti ir patvirtinti savo paketą prieš pasirašant.

2. Prašome patikrinti ekraną ir įsitikinkite, kad jis gali dirbti prieš diegdami .Bet dirbtinai padarytos žalos ir montavimo klaidų yra mūsų atsakomybė.

3. Prašome pack produkto pakuotę ar kitur burbulas maišelį ir burbulas langelį, jei jums reikia grįžti produkto.

4.Jei turite klausimų apie mūsų paslaugas,prašome susisiekti su mumis,mūsų darbščių darbuotojų darbą, beveik 15 valandų, kas bus stengiamės jums padėti.

1.Kaip dėl kokybės galite pasiūlyti?

Mes daugiausia siūlo aukštos kokybės originalus,visiškai Naujas arba AAA aukštos kopiją, taip pat turime ir kitų savybių, kaip per skirtingus poreikius.Mes galime suteikti skirtingus kokybės įvairių standartas, kuris turi kitą kainą.Prašome susisiekti su mumis kokios kokybės jums reikia.

2.Aš galiu nusipirkti produktą už mažesnę kainą?

Visos produktą, geriausią kainą vartotojui.Mes galime pasiūlyti nuolaidą, jei jūs galite padaryti, birių užsakymo.

3.Ar yra koks papildomas mokestis?

Skirtingose valstybėse įkrauti skirtingų mokesčių.Kaina, kurią pirkėjas moka už neapima muitų mokesčių.Tačiau mes padėsime pirkėjas deklaruoti mažesnę vertę, muitinės.Taigi jums nereikia mokėti mokesčių, ar mokėti mažai.

4.Kokia garantija, kad jūsų įmonė?

Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, jei klientas yra tam tikrų kokybės problemas.Bet mums nėra atsakingas už bet kokius dirbtinai padarytos žalos ir montavimo klaidų.

5.Kaip ilgai užtruks man sklype?

Tai priklauso nuo laivybos metodą, kad jums pasirinkti, jūs galite pamatyti "Pristatymo Metu", kai jūs pasirenkate pristatymo būdą.

6.Aš galiu ją įdiegti save?

Taip,mes atsiųsime jums nemokamų įrankių rinkinys kiekvieną rinkinį,galite įdiegti ją patys,bet prašome ieškoti diegimo vadovas iš "Youtube", veiksmus ir atkreipti dėmesį į magistro Atsargumo priemonių.

7.Jei produktas ateina skaldyti arba produktas nebuvo atvykti į mane,kaip aš galiu padaryti ?

Prašome pranešti mums, bet problema, kad jūs patenkinti,mes stengiamės padėti jums,mes išspręsti visų problemų, kad esate patenkintas,prašome pasitiki mumis.

8.Ką turėčiau atkreipti dėmesį, kad diegimo metu?

1) Išbandyti visi pakeitimas prieš diegdami.

2 dalis Žiūrėti savo įrankius, neliesk apšvietimas ir lcd srityje, ypač ne paspauskite kairės ir dešinės kampe LCD , šios zonos yra eaisly būti sugadintas.

3)neturi būti voilent,prašome spausti švelniai ir paprastai, kai skinti produkto dėžėje arba instaliuojant,nes LCD yra trapi.

Žymos: "samsung galaxy s4" iv gt-i9500 lcd, "samsung s4 ekranas, s4 samsung ekranas, s4 ekranas, ekranas s4, mi4i jutiklinio ekrano pakeitimas, "samsung" i8730 jutiklinis ekranas, lcd s4, amoled i9505, samsung galaxy s4 i9500 lcd i337.

Sudedamosios dalys LCD+Touch Ekranas Asamblėja
Suderinama Samsung Modelis "Galaxy S4"
Modelio Numeris "Samsung Galaxy S4
Ekrano Rezoliucija 1920X1080
LCD Kit Taip
Medžiaga AMOLED
Pranašumas ne lightspot,nr. nulio,jokių negyvų pikselių
Ekranas > 3"
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Būklė Naujas
Suderinama Modelis Už i9505 i9506 i545 m919 E300S
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas Sinbeda
Suderinamos Prekės "Samsung"
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Dydis 5.0 colių

Parašyti atsiliepimą

5.0

5.0"AMOLED "" SAMSUNG Galaxy S4 i9500 i9505 i9506 i337 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Samsung S4 LCD Ekranas LCD i9500

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti