Parduotuvė pagal Kategorijas

Suderinama Tonerio Kasetės MLT-D109S D109 109S D109S Samsung Samsung SCX-4300 SCX-4310 SCX-4315 spausdintuvą

Nauja

€23.22

Nauja Dažų kasetė fo samsung D109S

atsargų dabar!

Mes priimame lašas laivybos ir didmeninės,

Sveiki atvykę į susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos ir palankių kainų informacijos .

Geriausias Aptarnavimas Po Pardavimo &Fabriko kainos yra viskas, ką Mes galime suteikti jums .

Jei jums reikalinga sąskaita faktūra,pls susisiekti su mumis.Mes rašyti sąskaitą faktūrą, pagal jūsų nuoroda.

Šis paketas apima : 1 vnt D109S

(1)Prekės Kodas:

D109S

(2)Spalva : Juodas,

(3)Suderinama su: Samsung SCX-4300/4310/4315 spausdintuvą

(4)Puslapis išeiga:

D105S--2000 pages at 5% coverage.

(5) Rinktuvo Tipas: Tonerio Vienetas

(7) Pastaba: 100% Japonija Toneriai

GARANTIJA

Visi mūsų produktai yra paremta visiškai vienerius metus 100% pasitenkinimo garantija.Problemos atsitikti laikas nuo laiko, ir mes norime jus užtikrinti, kad bus imtasi atitinkamų veiksmų, siekiant pakeisti kasetę su tinkamai darbo vienetą.

Rašykite mums ir mes galėsime sukurti reshipment ir grįžti etiketės problemiškas kasetes.

NEATIDARYTA PREKES

Neatidarytą kasetės, pildymas rinkiniai, ar kasetė perdirbimo siuntėjus, gali būti grąžinamos per 365 dienų nuo pirkimo grąžinti visą pirkimo kainą arba kredito pirkimo kainos prie mainų.Atminkite, kad pristatymo mokesčiai nėra grąžinami.

ATIDARYTA PREKES

Pildymas Rinkiniai - Atidarė pildymas rinkiniai gali būti grąžinamos per 365 dienų nuo pirkimo pakeitimas kit arba grąžinti visą pirkimo kainą.Atminkite, kad pristatymo mokesčiai nėra grąžinami.

Jei jums kyla sunkumų su jūsų kasetė po pildymo, prašome elektroniniu paštu mums kaip dauguma problemų gali būti nustatyta per telefoną.

Lazerinės Tonerio Kasetės - Jeigu nesate visiškai patenkintas savo lazerinės tonerio kasetę arba ją rasti yra brokuotas, gali būti grąžinamos per 365 dienų nuo pirkimo pakeitimas kasetė arba grąžinti visą pirkimo kainą.Atminkite, kad pristatymo mokesčiai nėra grąžinami.

PRISTATYMO KAINA

Pristatymo mokesčiai yra negrąžinami, išskyrus tuos atvejus, jeigu pakavimo klaidos.Šios gairės taikomos užsakymus, kai klientai gavo nemokamas pristatymas:

Klientų priėmimas nemokamas pristatymas bus pervesti visą pirkimo kainą, visi produktai grįžo laivybos jei visą jų tvarka yra grąžinama dėl grąžinamosios išmokos.

GRĄŽINAMOSIOS išmokos

Klientai grįžta elementus galima tikėtis, kad bus grąžintas į metodas, kurią jie sumokėjo per 7-15 darbo dienų mūsų gavimo ir jų grąžinimo.

MAINAI

Jei jūs turite užsisakyti neteisingą produkto, arba, jei jūs įsigijote naują spausdintuvą ir produktą, kurį anksčiau pirko ne eiti su savo naują spausdintuvą galite pasikeisti produkto tol, kol ji yra neatidaryta ir patenka į mūsų vienerių metų grąžinimo politikos.Jei langelyje buvo sugadinta, atidaryti arba bet ruoniai skaldytų mes negalime priimti šio produkto keistis.

Jei norite grįžti, bet mūsų produktų keitimo ar grąžinimo prašome siųsti juos adresu toliau.Įsitikinkite, kad visiškai užpildykite formą susijęs čia ir parašykite savo užsakymo numeris žemyn grąžinamos pakuotės išorės.Prašome nurodyti grąžinimo formą, jei norite gauti grąžinamąją išmoką arba mainų už prekes grąžinate.Grąžinamosios išmokos būtų grąžintos atgal į mokėjimo metodą, kad mes turime failą.Jei norite pasikeisti savo produktus, mes jums kredito mokėjimo metodą mes failą ir įdėti naują tvarką, naudodami tą patį metodą, mokėjimo.Nauja tvarka, skaičius bus išleistos ir elektroniniu paštu bus išsiųstas jums uždarymo metu mūsų verslo dieną.Visi grįžta ir mainai yra tvarkomi, kredituojama, ar reshipped per 7-10 darbo dienų nuo produktų atvyksta atgal į jav.

Mes priimame tik produktus atgal keistis arba grąžinti už 365 dienų nuo pirkimo buvo padaryta.Tik produktų, įsigytų iš Anksto Parduotuvėje gali būti grąžinta biržos ir neatidarytas produktai turi būti sellable būklės.Iš anksto Parduotuvėje nėra atsakingas už produktų išsiųsti mums, kad yra praeityje mūsų garantiniu laikotarpiu, ar ne užsisakiau iš mūsų įmonės.Jei mes gauname produktus, kurie neatitinka grąžinti pinigus ar pakeisti, jie bus siunčiami į perdirbimo centrą.Prašome įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš grįžtant bet kokius produktus.

Žymos: veido miltelių, q99, nedidelis nešiojamas spausdintuvas, veido miltelių, filmas skaitytuvas, "samsung " galaxy", filmas foto skeneris, man, nešiojamų mobile mini spausdintuvą, scx 4300 toneriai.

Kasetės Statusas Pilnas
Pakuotė Bulk Taip
Tipas Tonerio Kasetės
Prekės Pavadinimas BLOOM
Funkcija Suderinamas
Modelio Numeris d109s
Suderinamos Prekės "Samsung"

Parašyti atsiliepimą

Suderinama Tonerio Kasetės MLT-D109S D109 109S D109S Samsung Samsung SCX-4300 SCX-4310 SCX-4315 spausdintuvą

Suderinama Tonerio Kasetės MLT-D109S D109 109S D109S Samsung Samsung SCX-4300 SCX-4310 SCX-4315 spausdintuvą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti