Parduotuvė pagal Kategorijas

10000 Kartų Titnagas Nuolatinis Rungtynes Puolėjas Nešiojamų Butelio Formos Išgyvenimo Įrankis, Lauko Virtuvė Ugnies Starteris Dūmų Accesoires

Nauja

€4.27

Svoris: 37g

Kategorija: Cigarečių Priedai

M aterial: metalo

Pastaba: nauji žibalas lengvesni sudėtyje nėra aliejaus ir turi būti pilamas pats.Prieinami mūsų parduotuvėje, priedai žibalas skiltyje.

Naudojimo instrukcijos, žibalo, žiebtuvėliai:

Degalų veiksmus:

1. Atidarykite dangtelį .

2. Skambinti judėjimą .

3. Apverskite, atidaryti apačioje medvilnės juostelę, arba švirkšti žibalas iš apačios medvilninio tampono skylę.

4. Po degalų, įdėkite jį į bylą ir ją naudoti.

5. Atkreipkite dėmesį, kad tai gali būti užpildytas per pilnas.Prašome atkreipti dėmesį, kad saugos pirmą kartą, nes ten gali būti išsilieję naftos ir visas kūnas bus užsidegti.

Specialių priminimai

1. po degalų ir deginimas, medvilnės viko taps juoda ir tapti patys, kaip sena mašina.Be to, jei jūs ne jį naudoti po degalinėse, ji bus sukelti uždegimo tarifą sumažinti, ir ji bus sunku uždegti ateityje.

2. Jis yra dažnas ir įprastas reiškinys, kabineto viduje turi būti rūdžių spalvos.Taip yra dėl likutinės cheminių veiksnių per paviršiaus apdorojimo.Tuo pačiu metu, kasdienio naudojimo, mes dažnai įterpti ir pašalinti trintį.Tuo pačiu metu, šiurkštesnė vidaus struktūrą, tuo geresnė mašinos.Core yra pritvirtinti taip, kad netaptų per daug laisvi.Todėl nereikia sąmoningai papuošti viduje judėjimo.Jei judėjimas yra laisvas ir naudojimo metu, prašome ištraukite judėjimo ir švelniai bakstelėkite apačioje judėjimo pusę.Perkrovimą yra GERAI.

APIE SUGRĮŽTI & GRĄŽINTI

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti PO to, kai ABI Pirkėjas

Žymos: 100 kalbą, stovykla titnagas, bushcraft firesteel, šokių keychain, titnagas, nuolatinė rungtynes, key chain rungtynės, "vintage" titnago ugnies starteris, lauko ugnies šviesa, begalinis rungtynės.

Technics Matinio
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

10000 Kartų Titnagas Nuolatinis Rungtynes Puolėjas Nešiojamų Butelio Formos Išgyvenimo Įrankis, Lauko Virtuvė Ugnies Starteris Dūmų Accesoires

10000 Kartų Titnagas Nuolatinis Rungtynes Puolėjas Nešiojamų Butelio Formos Išgyvenimo Įrankis, Lauko Virtuvė Ugnies Starteris Dūmų Accesoires

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti