Parduotuvė pagal Kategorijas

SOVILEE Moterų Šiltas Antblauzdžiai Šiluminė Veikia Lanksti Lenggings Žiemai

Nauja

€7.60

Aprašymas:

【Medžiaga, informacija】-Tai jogos vidpadžiai yra pagaminti iš 100% DE aksomo audinio.Jis yra dvigubas-atsparus audinys su anti-pilling ir anti-static funkcijas.Su antblauzdžiai, pagaminti, jis yra minkštas, purus, lengvas, ir kvėpuojantis.Tai kvėpuojantis ir turi puikių šilumos saugojimo poveikį.

【Neblunka】-Šiuos jogos antblauzdžiai audiniai, naudoti reaktyvusis, marginimo ir dažymo, kurios turi gerą spalvų atsparumas ir nėra lengva išnyks.

【Ryškių spalvų】-Mūsų jogos antblauzdžiai yra daug spalvų galite pasirinkti, elegantiškas stilius, ir audinys spindi kaip deimantai.

【Minkštas ir plonas】-populiariausių bruožas šio antblauzdžiai yra tai, kad jie yra stori ir tankus, su minkšta ir vaško jaustis, ir minkšta, ir prigludę, kurių galima išvengti dėvėti ištinęs drabužius žiemą.Jis yra minkštas ir kietas, su stipriais šilumos izoliacija, šilkinį blizgesį, purus ir lengvas, ir greitai džiūsta, su gera odos trauka, suteikiant jums kašmyras, pavyzdžiui, priežiūra.

【Labai didelė šiluma】-Ar jūs norite padaryti, lauko sporto, jogos, fitneso, ir veikia žiemą lengvai ir patogiai?Šios sporto antblauzdžiai yra geriausias pasirinkimas mūsų ponios atsikratyti sunkiųjų žiemos sporto drabužius.Tai vidpadžiai yra pagaminti iš DE aksomo audinio.Audinys yra pagamintas iš sausos verpimo ultra-fine profilio skerspjūvio technologijas, kad audinys daugiau purus.Be to, pastatyta pūkas taip pat gali padidinti sumą, dar oro, todėl audiniai gali išlaikyti daugiau dar oro.Norint pasiekti poveikį šiluma.

Žymos: grobis scrunch, spandex šlapias atrodo, išpūsti spa, legging push up sexy, vyrai šilumos apatiniai, šilumos apatiniai moterims, matyti per antblauzdžiai fitneso kelnės, apatiniai žiemą, nuogas joga, fredis ziajać.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Hip-Stilius Reguliariai
Amžius Amžius 18-35 Metų
Spandex Aukštos Spandex(>20%)
Audinio Tipas VELIŪRAS
Medžiaga Spandex
Storis Storas (Žiemos)
Juosmens Tipas VIDURIO
Siūlės Siūlės
Stilius Atsitiktinis
Ilgis Ankle-Length

Parašyti atsiliepimą

SOVILEE Moterų Šiltas Antblauzdžiai Šiluminė Veikia Lanksti Lenggings Žiemai

SOVILEE Moterų Šiltas Antblauzdžiai Šiluminė Veikia Lanksti Lenggings Žiemai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti