Parduotuvė pagal Kategorijas

MASAR 46/5000 Originalus meno freskomis tankus linijų išskirstytų villa koridorius, gyvenamasis kambarys fono sienos tapetai Laikas

Nauja

€342.51

Laikas

Aprašymas: Nuo krypties,, gyvenimo,, kas ateityje atrodo, kelio, kojos, ir nepamirštamų metų išeina.Prekės numeris:M6049 Sudėtis:Vinilo tapetai popieriaus pagrindu Spalva:M6049A Ruda,M6049B Auksinės rudos spalvos,M6049C Pilka,M6049D Sidabro juoda,M6049E tamsiai mėlyna.Matmenys: L-ROLL: Ritininis W3.0m * H2.7m = 8.1 m2 / 9.84 pėdų x 8.85 ft = 87sq.pėdų.XL-ROLL: Ritininis W4.0m * H2.7m = 10.8 m2 / 13.12 ft x 8.85 ft = 116sq.pėdų.XXL-ROLL: Ritininis W5.0m * H3.0m = 15 m2 / 16,4 ft x 9.84 pėdų = 161sq.pėdų.Pardavimai: Standartinių specifikacijų mokami pagal visą kadrą. 5 kvadratinių metrų ar daugiau galima pritaikyti, tiksli sienos, dydis ir reikalavimai bus siunčiami mums, Mes rekomenduojame papildomą 5 cm (2 coliai) papildomą maržą, plotis ir aukštis.keisti dizainą pagal reikalavimus, ir tada patvirtinti pirkimą.Vartotojo kaina yra $50 už kvadratinį metrą.

Klijai:Tapetai specialios glueadhesive Kaip pasta:Įklijuoti wallcovering Šviesos atsparumas:Geras atsparumas šviesai Priežiūra:aukščiausia-plaunamas, Kaip pašalinti:nulupami

M6049A Ruda

M6049B Auksinės rudos spalvos

M6049C Pilka

M6049D Sidabro juoda

M6049E tamsiai mėlyna

Pritaikyti reikalavimai

Sienos paviršius yra daugiau kaip 5 kvadratinių metrų, gali būti pritaikytas, prašome pateikti tikslią sienos dydžio ir reikalavimus, mes rekomenduojame papildomą maržą 5cm (2 cm) pločio ir aukščio.Dizainas bus pakoreguotas atsižvelgiant į sieną dydis ir reikalavimai, ir tada pirko po patvirtinimo.Vartotojo kaina yra $50 už kvadratinį metrą.

Išsamią bendradarbiavimo

Jei turite didelį užsakymą prekės, ar nori tapti mūsų pardavėjas, ilgalaikio bendradarbiavimo, kviečiame susisiekti ir bendrauti.

Pristatymo laiku

Skirtingų šalių, pasirinkti įvairių logistikos metodus, visus skirtumus laiku, išduodama per 7 dienas nuo įsigijimo, logistikos metodas bus rodomas perkant.

Sąnaudų, susijusių

Pardavimo kaina-tai gaminio kaina.Yra skirtumų muitinės deklaracijų reikalavimus bei logistikos išlaidas iš skirtingų šalių.Krovinių arba muitus, patirtos po jo įsigijimo (nr. tarifo normalus užsakymus) išlaidas apmoka pirkėjas.

Grąžinimas ir keitimas

Iš esmės, ne grąžinti arba pakeisti prekę yra priimami.Prašome patikrinti gaminio pakuotės, dėl akivaizdžios žalos, prieš pasirašydamas.Jei yra bet kokia žala, prašome atsisako pasirašyti ir susisiekti su mumis laiku pasirūpinti pakeitimo.Jei pirkėjas sukelia grąžos, šis produktas turi būti grąžintas be žalos.Jei pardavėjas nustato, žala, kai parašo, tai negali būti grąžinami ar keičiami.Galite rasti logistikos bendrovės ieškinį ir sumažinti nuostolius.

Kontaktinis elektroninio pašto adresas

[email protected]

Žymos: 3d freskos popieriaus, vyrai freskos, vinilo plėvelė, koridoriuje tapetai, wallpap, įrašų vinilo, 3d tapetai prieškambario, nuotrauka freskos, bongas tabako, sienų freskomis modernus tiltas.

Funkcija Atsparus Vandeniui
Prekės Pavadinimas MASAR
Modelio Numeris M6049
modelis Juostelės
Naudoti Vestuvių Namas
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Medžiaga Vinilo
Paviršiaus Apdorojimas Įspaustu
Tipas Vinilo Tapetai
Stilius Modernus
Naudojimas Namų ūkio

Parašyti atsiliepimą

MASAR 46/5000 Originalus meno freskomis tankus linijų išskirstytų villa koridorius, gyvenamasis kambarys fono sienos tapetai Laikas

MASAR 46/5000 Originalus meno freskomis tankus linijų išskirstytų villa koridorius, gyvenamasis kambarys fono sienos tapetai Laikas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti