Parduotuvė pagal Kategorijas

Modernios Sienos Menas Drobė Nuotraukas Dažymo Apdailos Golden Butterfly Spaudinių Plakatas Kambarį Šiaurės Miegamasis Namų Dekoro

Nauja

€2.49

Produktų Vadovas:

Mūsų parduotuvė apdailos paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės, su turtingu spausdinimo spalvos, plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui, ir akivaizdu, spausdinimo poveikis nei kitų drobių. -Taikoma vietų: gyvenamasis kambarys, Miegamasis, Vaikų kambarys.Fono sienos,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,.,Ligoninė,Baras ir kt. -Mūsų dekoratyviniai paveikslai neturi sienų.Jei jums reikalingas sienų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. -Jei Norite, Kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką, Prašome Susisiekti Su Mumis. -Pastaba: plakatų tik, išskyrus medinis rėmas.

Pristatymas Instrukcijos:

-Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti logistikos informacija sekimo numerį per 1-3 darbo dienas.prašome susisiekti su mumis, jei turite klausimų.

Pastaba:

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą; - Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, prašome susisiekti su mumis, ačiū -Dabartinė produktas neturi baltos sienos pakeitus krašto, ir dydis bus mažesnis, nei originalo dydis šiek tiek.

Tarnybos Duomenys:

100% Pasitenkinimas garantuotas.Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

PRODUKTO IŠSAMIAI

Plakatas atspausdintas ant Drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas,jis yra storas,tvirtas,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys papuošalai,dovana.Pastaba: Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas.Medžiaga: 100% Medvilnės Drobė.Pakuotė: Vežamas stipri knyga vamzdis vamzdis.Pastaba: kalbama apie plakato, tik, be Rėmelio,Nr. sienos.

APIE LAIVYBOS

1. Mes atsiųsime elementus per 1-2 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimas buvo comfirmed pagal platfrom. 2. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 3.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių ,Mes norėtume padėti jums išspręsti problemas .

Žymos: vroom sienų apdaila, rėmo nuotrauką, 5d diamond tapybos taikos, sailor moon bat, diamond dažai, miegamasis furnitur, plakatas sienos, dažai, dekoro šiaurės, dekoro namai.

Namo Apdaila gyvenamasis kambarys, Vaikų Kambarys, vestuvių dekoravimas
Pakuotė Valcavimo ant kieto popieriaus vamzdis
Paramos Bazės Drobė
Forma Multi-nuotraukų Derinys
spalva Rožinė
Technologijos Spausdinti
Unikali Dovana Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Montavimo Būdas Be Rėmelio
Apdaila Plakatai Ir Spausdina
Stilius Modernus Nordic
modelis Dekoracijos
Dydis 13X18cm,15X20cm,21X30cm,30X40cm,40X50cm,40X60cm,50X70cm,60X80cm
Dalykai Kraštovaizdžio
Vidutinis Akrilo
Namų Dekoras Drop laivyba
Nuotrauka Forma lėktuvas
Formos Vertikalus Stačiakampis
Originalus No
Medžiaga Drobė
Technics Purškiamojo Dažymo
Modelio Numeris Sienų dekoras tapyba
Parama "PASIDARYK pats" Taip
Rėmelio režimu Neįrėminti
Erdvė Miegamojo Kambarį Valgomasis Salė
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmas No
Pagrindinės Medžiagos Drobė
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Modernios Sienos Menas Drobė Nuotraukas Dažymo Apdailos Golden Butterfly Spaudinių Plakatas Kambarį Šiaurės Miegamasis Namų Dekoro

Modernios Sienos Menas Drobė Nuotraukas Dažymo Apdailos Golden Butterfly Spaudinių Plakatas Kambarį Šiaurės Miegamasis Namų Dekoro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti