Parduotuvė pagal Kategorijas

Liquid Foundation Oro Pagalvės BB Kremas Balinimo Makiažo Alyvos Kontrolės CC Kremai Comestic Su Grybų Sluoksniuotos Veido Makiažas TSLM2

Nauja

€2.30

Aprašymas:

Spalvinimas Akučių

unikalus dizainas

Lengvas ir kvėpuojantis, ne stora

Drėkina ir permatomas, oil control

Specifikacija:

Grynasis Svoris:15g

Tinkamumo laikas: 3 metus

Spalvų skaičius: 01#, 02# (neprivaloma)

Gauti nepriekaištinga, airbrushed, foto-ready fondas išvaizdą su Plunksninis Nepriekaištinga Grybų Pagalvėlių!

Tai ne įvertintų šviesos fondas mišiniai smulkiai odos, suteikia nepriekaištingą išvaizdą kiekvieną kartą.Porų užpildymo, visišką aprėptį, ir lengva , kad suteikti jums geriausias bazė, poilsio makiažas!

Built-in su maža 3D grybų aplikatorių, remontas dabar yra vienas žingsnis vietoje!Įsikūręs patogus, kompaktiškas, ši pagalvėlė puikiai tinka kelionėms ir kasdieniniam naudojimui.

Techniniai duomenys:

1.Oro Pagalvės BB Kremas yra DERINYS FONDAS, BB KREMAS ir MAKIAŽO, jog SUTEIKIA NEPRIEKAIŠTINGĄ ir AIRBRUSHED ATRODO su VISU bet LENGVAS JAUSMAS.

2.NUTRINA BAUDĄ LINIJAS ir APIMA DĖMĖS ir ŽENKLAI ant VEIDO be VARGO.Jis yra atsparus VANDENIUI ir ATSPARUS PRAKAITO.Jis yra ILGALAIKIS.Ji ELASTINGA BIONIC PLĖVELĖ, kuri yra MINKŠTA ir ODOS DRAUGIŠKAS.

Visa Apimtis: efektyviai maskuoja smulkias raukšleles, spuogų, inkštirų, ir raukšles.Ji taip pat apima poras ir apgamai.

Protingas Makiažas Hibridas: veikia taip, kaip fondas, spalvos korektorius, makiažo ir odos priežiūros.

Vandeniui atsparus ir Ilgai Išliekantis: prakaitui, lieka ilgai iki 18 val., ir saugo minkštas padengimas be neplautas jausmas.

Ultra-Minkštas Grybų Aplikatorių: su unikaliu pjovimo ir skylių creaseless taikymo ir mažiau absorbcija; skirtas pasiekti visose srityse, veido ir mišinys nieko sklandžiai.

Ne įvertintų Fondas: aliejus-kontroliuoti, ne užsikimšimo poras, o ne atrodyti cakey.

Odos priežiūros Formulė: sudėtyje yra kosmetikos ingredientai intensyviai drėkina ir subalansuoti riebalų lygis.Jis mažina spuogų, sausos dėmės, ir odos sudirginimą.

Tinka Visiems Odos Tipams: švelnus odai, sausai, jautriai, riebiai, ir kartu.

Pakuotė:

1 x Oro Pagalvės BB Kremas

1 x Grybų Sluoksniuotos

Žymos: oro pagalvės cc kremas, bb kremas rose, cc mados, pagalvėlė makiažas, cc kremas korėjos, cosmet, veido kremas, Kosmetikos Sluoksniuotos, dekoro grybų, bb kremas.

Odos Tipas visų tipų odai
Nepraleidžia No
Svoris 126
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Prekės Pavadinimas ELECOOL
Dydis Full Size
Naudos Natūralus
Komponentas bb kremas
Kilmės KN(Kilmės)
Formulės Kremas
Pažymėjimo Numeris Veido Kremas
NET WT 15g
Modelio Numeris Kaip parodyta
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašyti atsiliepimą

Liquid Foundation Oro Pagalvės BB Kremas Balinimo Makiažo Alyvos Kontrolės CC Kremai Comestic Su Grybų Sluoksniuotos Veido Makiažas TSLM2

Liquid Foundation Oro Pagalvės BB Kremas Balinimo Makiažo Alyvos Kontrolės CC Kremai Comestic Su Grybų Sluoksniuotos Veido Makiažas TSLM2

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti