Parduotuvė pagal Kategorijas

265mm 12v LED Markizės Žibintai Vandeniui RV Priekaba 6000K Šildomi Kempingas Baras/Sieniniai Šviestuvai Sunkiųjų visureigių Ratų Karavanas

Nauja

€16.19

6000k 265mm 12v LED Vandeniui Priedas Markizės Šviesos Juosta Balta korpuso Tai 265mm vandeniui 12v DC markizės žibintai yra įrengta inovacijų LED technologija, aliuminio lydinio baltas korpusas yra lengva šilumos disspate.Tinka interjero ir eksterjero apšvietimo jūsų Maine, jachtos, valtys, ratų, RV, visureigius, karavanas, campervan Priekabas, 4x4, sunkiųjų visureigių, iš šono kempingas žibintai ir t. t.Vidaus apšvietimas skaitymą, koridorių apšvietimas, ebs.Pavyzdžiui, Iveco Daily, Bedford SF,LDV D90/G10/V80,GMC,Frod, Volkswagen,Audi, ...Su plokštė yra visiškai užsandarinti epoksidinių, kartu su dviem varžtų dangteliais abiejuose galuose pasiekti vandeniui klasė IP67. Padengti aišku juostele pc objektyvas, užtikrinti, apšviesti žemę, o ne dirgina akis.Paviršinio montavimo varžtais lengviau tilptų ant paviršiaus ploto ir turi gumos bazę, siekiant užtikrinti, kad ji fix ant sienos.Du kištuko dvipusės išvengti dulkių patekimo į varžto skylę.

1. Veikia įtampa: 12v DC 2. Apšvietimo spalva: šaltai balta (6000K) 3. 1.6 w 4. paviršiaus pritvirtinti( apima varžtus šiame parduoti), gumos pagrindas siekiant užtikrinti fix ant sienos. 5. Apšvietimo srautas:250lm 6.Dydis 265mmx45x40mm 7. svoris:150g 8.40 laipsnio mažėjimo apšvietimas 9.PC korpusas, lengva šilumos disspate 10. didelės galios led, surper šviesus. 11.wapterproof: IP67,tinka interjero ir eksterjero paraiška

Vienas gabalas 6000K Balta Būsto 265mm LED Sunkiųjų visureigių markizės priede šviesos

Visos prekės yra vežamos iš mūsų sandėlio Kinijoje.Mes laivas jūsų elementų Kinija Paštu, ir tai bus laivas per 2-5 darbo dienas Po gavimo, mokėjimo.Ji trunka 15-60 dienų iki pabaigos pristatymas.

Jei turite kokių klausimų kyla metu, jūsų pirkimo,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes esame daugiau han laimingi galėdami padėti jums .Jei turite kokių nors klausimų ar problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis , mes taip pat esame daugiau nei laimingi galėdami padėti jums su bet issueregarding su mūsų produktais ar paslaugomis .

Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per visuomenės šventė.

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.Kitų šalių ar atokiose vietovėse gali užtrukti ilgiau.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę .

Mes vertiname jūsų verslą ,jei jūs patenkinti mūsų produktus ar paslaugas , prašome mus palieka 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, ir mes padaryti samefor jums .Iš anksto dėkoju.

Jei jums reikia daugiau , prašome spauskite šią nuorodą, norėdami pamatyti daugiau informacijos:

Žymos: campervan įranga, priekaba priedai internos, derliaus rv priedai, perkraustymas priekaba, camper rv, offroad vyrai, van express", led pabaigos baras, pagalbinė priekabos, vyrų kempingo žibintas.

Elemento Plotis 5inch
Medžiagos Tipas KOMPIUTERIO Korpuso
Modelio Pavadinimas chrv00265C-W
Specialios Funkcijos 6000k 12v DC atsparumas Vandeniui Markizės, lauko kempingas, pusės markizės, barai
Prekės Skersmuo 8.06inch
Prekės Pavadinimas chrvparts
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 200kg
Elemento Aukštis 4inch
Elemento Ilgio 26.5inch

Parašyti atsiliepimą

265mm 12v LED Markizės Žibintai Vandeniui RV Priekaba 6000K Šildomi Kempingas Baras/Sieniniai Šviestuvai Sunkiųjų visureigių Ratų Karavanas

265mm 12v LED Markizės Žibintai Vandeniui RV Priekaba 6000K Šildomi Kempingas Baras/Sieniniai Šviestuvai Sunkiųjų visureigių Ratų Karavanas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti