Parduotuvė pagal Kategorijas

Adobe Photoshop 2021 M. Už " Windows Tarnavimo Laikas Aktyvavimo Programinė Įranga

Nauja

€13.51

Adobe Photoshop CC 2021 Vaizdo Apdorojimo - Lifetime Licenzija Windows PASTABA :šio produkto, mes atsiųsime atsisiųskite adresą per Tavo-diena.lt informaciją, atsisiųsti ir aktyvinti programinę įrangą adresą.

1.Po aktyvinti programinę įrangą, tik diegimo paketas bus išsiųstas elektroniniu paštu.

2.Iš anksto suaktyvinti programinę įrangą, todėl nė vienas klavišas su sąlyga, aukso reikalaujama.

3.Ji gali būti naudojama neribotą laiką,

OS: Adobe

OS: Windows

"Photoshop" programą sudaro daugiausia susijęs su skaitmeninių vaizdų taškų.Naudojant jo daug redagavimo ir piešimo įrankius, mes galime redaguoti nuotraukas veiksmingai.PS turi daug funkcijų, pvz., paveikslėlį, grafikos, teksto, vaizdo, leidyba ir pan.Photoshop CC nėra svetimas dizaino entuziastai.Jis yra profesionalus grafikos ir vaizdo dizaino ir redagavimo įrankis patenkinti savo įvairiapusius poreikius, portretas, teksto, plakatų ir kitų sričių.

Hello dear klientas, Mes atsiųsime produktas jums įsigyti per pašto dėžutę, galite į kairę, arba mes atsiųsime ją per langą.Jei jums kyla kokių nors problemų aktyvinimo proceso metu, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, ir mes pasistengsime ją išspręsti jums kuo greičiau.

Žymos: nuotrauka calenders 2021, kaspersky key, 7pin lizdas, softwar, adob photoshop, vpn, "intel" mini pc, treneris lentelė, photoshop, adob.

Prekės Pavadinimas Žodis-minkštas®
Kilmės FR(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Adobe Photoshop 2021 M. Už

Adobe Photoshop 2021 M. Už " Windows Tarnavimo Laikas Aktyvavimo Programinė Įranga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti