Parduotuvė pagal Kategorijas

Nuotolinio Valdymo Canton your_dock/ your_World/Your_duo belaidžio garso, tinklo, Garso Sistema

Nauja

€20.90

Aprašymas Šis punktas yra Pakeisti nuotolinio valdymo pultelio ,pakeisti Originalius ,Ne instrukcijose, ir baterijomis,

Modelio numeris nuotolinio : - tinka Daug daug modelių,pvz., mūsų pavadinimas yra sąraše.

Modelis yra pažymėta ant jūsų prietaiso apačioje.

Pls Pastaba : Dauguma laiko tai yra tas pats, kaip mūsų nuotraukoje.Prašome leisti prekes gavote gali būti šiek tiek skiriasi nuo mūsų nuotraukas.Nesijaudinkite,mes garantuojame, kad ji dirba su modeliais, mes išvardytų .

jei jums protas, kruopščiai galvoti prieš perkant.

Jei jūsų modelio numeris yra ne išvardytų aukščiau, prašome mums pranešimą patvirtinti tinkamumo, mes vertybinių popierių daugiau nei 1000 įvairių rūšių nuotolinio valdymo pulteliu, lempos ir kitos dalys.

Suderinama su:

Shippinging 1,Krovimo Laikas: Per 1 darbo dieną, gavus mokėjimą. 2,punktas bus siunčiami iš Kinijos.Jūs galite pamatyti EST dieną, kai pirkimo. 3,skirtingos šalys turi Skirtingus pristatymo data. Ekonomikos pristatymas ,negali būti kopijuojami, bet daugiau, kai jis paliko Kinijos. -Standartinis pristatymas dažniausiai trunka apie 15-25 dienomis, bet gal šiek tiek vėliau, prašome leisti ilgiau laivybos laikas tarptautinio oro paštu; -Express pristatymas trunka tik 5-9 darbo dienas. 4,sekimo numerį, bus pateikta intenet per 3 darbo dienas, todėl pirkėjas gali atsekti prekę internetu. 5,norėtume, kad prekės kitomis priemonėmis,tačiau pirkėjas turėtų atsakingos už papildomą siuntimo mokestį. 6,Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčius, PVM, Muitų mokesčiai ir Muito importuoti (jei tokių yra).Mes TIK tvarkyti pristatymas.Grįžta ir keitimasis informacija 1,Mūsų produktas buvo kruopščiai tikrinami mums.Todėl mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti mūsų pirkėjų Pasitenkinimo Garantija arba Savo Pinigus Atgal. 2,Šis punktas yra tiekiamos 90 dienų garantija nuo pirkimo, išskyrus žmogaus nuostolius ir žalą, kurią sukėlė gedimas ar jūsų sistemos. 3,Pirkėjų sumoketi laivybos ir tvarkymo mokesčiai, keistis.Susisiekite su mumis, 1,Jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis internetu arba palikite mums pranešimą. 2,Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Mes siekiame 5-Žvaigždučių atsiliepimus reitingus.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas mūsų gaminių ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant nieko mažiau nei 5/5 reitingų ir mes negailėti pastangų, kad atitiktų jūsų poreikius.

Žymos: canton bokštas, garso marin, 1793 didelis centų, "chevrolet" novatorius ritė, jav moneta, harman kardon tweeter, monetos zebra, berlynas monetos, buletooth automobilių, 2 durų automobilio stiliaus.

spalva Balta
Dažnis 433 MHz
Kita Reikia įdėti jį į Tinkamą Režimą
Pakuotė Taip
Paramos PROGRAMĄ No
sąlyga Naujas
Belaidis Ryšys IR
Kanalas 1
Pernešimo metu tą pačią dieną or1 darbo dienos
Naudoti Garso / Vaizdo Grotuvai
Garantija 90 dienų garantija
Prekės Pavadinimas UNICELAI
Baterija CR2025 ,nėra įtrauktos
Pastaba Pakeitimo ,taip Pat paveikslėlyje

Parašyti atsiliepimą

Nuotolinio Valdymo Canton your_dock/ your_World/Your_duo belaidžio garso, tinklo, Garso Sistema

Nuotolinio Valdymo Canton your_dock/ your_World/Your_duo belaidžio garso, tinklo, Garso Sistema

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti