Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujas stilius Orange Motociklo bakas mygtukai/ekipuote raštas lipdukas /Apsauginis Padas KTM DUKE 125 200 390 DUKE125 DUKE200 DUKE390

Nauja

€7.51

Būklė: 100% visiškai Naujas, Aukštos Kokybės Medžiagos: Silicio dioksido Geliu, su super stiprus 3M® klijų Kiekis: 1 Pora (Kairės ir Dešinės) Pagrindiniai Privalumai : - Specialiai supjaustyti dydžio puikiai tinka, - Pagaminti iš aukštos kokybės aiškiai poliuretanas - Leidžia rider išlaikyti stabilią kūno padėtį, Skirtos padėti geriau dviratį kontrolė - Sukurta, kad padėtų sumažinti rider nuovargis.Įmontuoti : KUNIGAIKŠČIO 125/200/390 MOKĖJIMO:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visos prekės bus pristatomos per 1-3 darbo dienas.

Oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Žymos: puikiai radiatorius, ktm exc 300 2018, decal ktm, padengti ktm, lipdukai lipdukai ktm, suzuki b-king diskas, raštas marškinėliai, kuro ktm, kunigaikščio uodegos, beta rs.

Specialios Funkcijos Tank pad raštas lipdukas
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Svoris 0.2kg
Elemento Plotis 0inch
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės Gumos
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Pavadinimas CK GALVIJŲ KARALIUS

Parašyti atsiliepimą

Naujas stilius Orange Motociklo bakas mygtukai/ekipuote raštas lipdukas /Apsauginis Padas KTM DUKE 125 200 390 DUKE125 DUKE200 DUKE390

Naujas stilius Orange Motociklo bakas mygtukai/ekipuote raštas lipdukas /Apsauginis Padas KTM DUKE 125 200 390 DUKE125 DUKE200 DUKE390

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti