Parduotuvė pagal Kategorijas

Rankovės Krepšys, atsparus Vandeniui Nešiojamas Kietasis Nešiojamas 12 13 13.3 14 15.6" Vyrų Nešiojamojo kompiuterio Krepšys Atveju Xiaomi Oro HP Dell "Macbook Air "Pro"

Nauja

€18.91

Rankovės Krepšys Nešiojamojo 12 13 13.3 14 15.6" Vyrų Nešiojamojo kompiuterio Krepšys Atveju Xiaomi Oro HP Dell "Macbook Air" Pro Vandeniui Nešiojamas Kietasis

Ateities:

Modelio Numeris : Krepšys 15.6 colių nešiojamąjį kompiuterį

type1: "macbook pro 15.4 atveju

type2: "macbook air 13 bylos/maišelis

spalva:juoda

Backage Sąrašą

Nešiojamojo Kompiuterio Krepšys*1

atkreipti dėmesį

13.3-14inch tinka tik 13,3 colio nešiojamąjį kompiuterį

atkreipti dėmesį

13.3-14inch tinka tik 13,3 colio nešiojamąjį kompiuterį

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-2cm.

Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, Tavo-diena.lt.Šiuo metu, beveik visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Elementai, kurie toliau 2KG gabena Kinija Paštu oro paštu numatytasis..mes remti įvairius logistikos būdas skirtingose šalyse.Prašome patikrinti informaciją dėl prekės aprašymas puslapį.Sekimo Nėra.bus pateikta per 2 darbo dienas po išsiuntimo.Pirkėjas yra atsakingas už Papildomus COD mokesčius, PVM, Tarpininkavimo Mokestis, Importo Muitas, arba pagal Užsakymą Mokesčius.Prašome Patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Pirkėjas yra atsakingas už Pratęsti Srityse, už papildomą Mokestį, jei adresas yra nereikšminga.Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tai labai priklauso nuo siuntimo kurjerių ir vietinius papročius.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Garantija Ir Grąžinimas

Garantija:

Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie bus išvežti.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

Bet koks vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis naudotojas yra atsakingas už visos krovinių vežimo išlaidos, patirtos siųsti produktų, mūsų remonto centras.Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.Visas išlaidas, susijusias su montavimo arba pašalinti šį produktą prekybininkas arba kitas asmuo, arba kitas išlaidas, susijusias su jos naudojimas yra atsakingas galutinis vartotojas.Ši garantija taikoma originalaus produkto pirkėjui tik ir negalima perleisti tretiesiems asmenims.

Grįžti: Elementas gali būti grąžintas grąžinti pinigus ar pakeisti per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs jį gauti.Returne

Pastaba: 1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas. 2.Maitinimo skyriaus vadovas turi būti daugiau nei 5V2A,kitaip insufficent elektros energijos tiekimas bus sukelti šviesas flicket ir koregavimo lygis yra insufficent

Apie atsiliepimą>>

1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti atsiliepimus, 5 žvaigždučių.

2. Jei turite kokių nors klausimų, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: mac book air 13 atvejų 2012, mac book air 13 atvejų 2011, mac book air 13 atvejų etui, mac book air 13 atvejų saulėlydžio, mac book air 13 atvejų redlai, mac book air 13 šuo, mac book air 13 atvejų tayvik, mac book air 13 atvejų mėlyna, macbook air 13 atvejų sa, mac book air 13 atvejų zesus.

9 tipą laptop sleeve 15.6
Stilius Fasion
Pakuotė Taip
Tipas Nešiojamas kompiuteris
Type3 nešiojamojo kompiuterio krepšys atvejais
type10 Byla
Tipas 5 skirta macbook air 13 krepšys
Modelio Numeris Krepšys 15.6 colių nešiojamąjį kompiuterį
Features4 už xiaomi nešiojamas kompiuteris
type4 macbook pro 13 byloje
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Kietas
Tipas 8 už " macbook pro 15.4 atveju
type1 laptope atveju
Taikytinos Modeliai "MacBook Air"
Prekės Pavadinimas sweetone
Savybės nešiojamojo kompiuterio krepšys moterims
Tipas 2 nešiojamojo kompiuterio krepšys
Features3 "macbook pro"
Medžiaga Poliesteris
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Tipas 4 Vyrai Nešiojamojo Kompiuterio Lagaminėlis
3 tipas Skirta MacBook Air 13 byloje
7 tipas skirta macbook pro 15 byloje

Parašyti atsiliepimą

Rankovės Krepšys, atsparus Vandeniui Nešiojamas Kietasis Nešiojamas 12 13 13.3 14 15.6

Rankovės Krepšys, atsparus Vandeniui Nešiojamas Kietasis Nešiojamas 12 13 13.3 14 15.6" Vyrų Nešiojamojo kompiuterio Krepšys Atveju Xiaomi Oro HP Dell "Macbook Air "Pro"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti