Parduotuvė pagal Kategorijas

Sulankstomas Nešiojamas Stovas Laikiklis iš Aliuminio Reguliuojamo PC Kompiuteris Notebook Tablet Stand Parama "Macbook Pro" Oro 10-16 colių

Nauja

€6.76

Pastaba

Tai beveik tinka visiems nešiojamiems kompiuteriams.

Savybės:

- Šis stovas nešiojamojo kompiuterio ir planšetinio kompiuterio numatyta, 6-pavarų reguliuojamo aukščio, leidžia jums prisitaikyti prie patogus veikimo kampas ir aukštis pagrįsti savo faktinį poreikį.Ergonomiškas dizainas, lengva žiūrėti ir rašyti, atleisti kaklo, pečių ir nugaros skausmo.

- Kūrybos nešiojamas, sulankstomas dizaino, nešiojamas stendas gali būti sulankstyti, kad dydis 9.4*1.75 cm ir su nešiojamų saugojimo maišelį, kad būtų lengva nešiotis.

- Šis stendas kelia kompiuterį, todėl siūlo atvirą erdvę, vėdinimo priskirti savo išradinga konstrukcija, užkirsti kelią savo kompiuterį nuo perkaitimo naudojimo metu.

Techniniai duomenys:

- Medžiaga: Aliuminio lydinys

- Dydis: 21 x 24.7 x 9.4 cm

- Pakuotės Turinys:

- 1 x Nešiojamojo kompiuterio Stovas

- 1 x Saugojimo Krepšys

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: pc parama, už " macbook stendas, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, moterų nešiojamojo kompiuterio turėtojas, laptopo kietas padas, macbook, paramą "mac book pro", android tablet, aliuminio stovas, macbook stendas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas comfast
Prašymas Nešiojamas kompiuteris

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomas Nešiojamas Stovas Laikiklis iš Aliuminio Reguliuojamo PC Kompiuteris Notebook Tablet Stand Parama

Sulankstomas Nešiojamas Stovas Laikiklis iš Aliuminio Reguliuojamo PC Kompiuteris Notebook Tablet Stand Parama "Macbook Pro" Oro 10-16 colių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti