Parduotuvė pagal Kategorijas

350GPH dc 12v 24v mini electric katerio triumo siurblys su plūdinio jungiklio baidarių taisyklė 350 gph 12 v voltų jūrų AUTOMATINIS vandens lygio kontrolė

Nauja

€19.97

1.Naudoti specialūs medžiagos ar vandeniui atsparus sandariklis, atsparus vandeniui, izoliacija, stiprus, su dideliu saugumu.

2.skatina nuolatinio magneto variklis, mažas dydis, forma, dydis yra konservų kokso skardinės, maža vibracija, mažas triukšmas, didelis srautas 30 L/Min , naudojant 12 v / 24 v dc reguliuojamos elektros energijos tiekimas, žemas, siekiant sumažinti elektros energijos išlaidų, išlaidų veiksmingai įgyvendinti pigių, didelio efektyvumo ir energijos taupymo, ilgas tarnavimo laikas, galite dirbti 24 valandas, nuolat kintantis darbo palankesnės prailginti tarnavimo siurblio.

3. Lengvas montavimas; Siurblys su bamperiu juostos filtras, lengva pašalinti, lengva valyti, paprastas; Automatinis filtravimas didesnius krovinius, apsaugoti siurblio darbą, pratęsti tarnavimo siurblys.

4. Šios serijos miniatiūriniai povandeninis siurblys gali dūmų dalelės yra mažas, mažiau naftos ir kitų priemaišų, norint prailginti tarnavimo siurblys, rodo siurblio techninės priežiūros reguliariai, pašalinti liekamasis purvo ir kitų objektų, ant siurblio.

5. Siurblio velenas pagamintas iš nerūdijančio plieno gamyba, ilgaamžiškumas, atsparumas korozijai, gėlo vandens, jūros vanduo gali būti naudojamas;

6. Gali būti plačiai naudojamas nuotekų mėginių ėmimo, didelis srautas skysčio perdavimo ir žemas triukšmo lygis darbo vietoje; Didelis ir super didelis akvariumas, mažas baseinas, rezervuaro užpildymas vandeniu, fontanai, ir kitiems tikslams.

7. Priimti nerūdijančio plieno velenas ir kietumas drėgmei termoplastinė plastikinis siurblio korpusas,

8. Gali pasinerti ir deginimas apsauga.

9. Ilgas tarnavimo vandeniu aušinamas variklis.

10. Lengva įdiegti ir pašalinti filtrą prietaisu, įsitikinkite, kad siurblys veikia be vibracijos nemokamai.

11. Per trumpą laiką be vandens nebus perdegti siurblio veikimą.

Pagrindinės taikymo:

1.Gali būti plačiai naudojamas nuotekų mėginių ėmimo, didelis srautas skysčio perdavimo ir žemas triukšmo lygis darbo vietoje;

2.Didelis ir super didelis akvariumas, mažas baseinas, rezervuaro užpildymas vandeniu, fontanai, ir kitiems tikslams.

3.Gėlo vandens, jūros vandens kokybės analizė, atranka, vandens valymo, nuotekų valymo, nuotekų, apvalios vandens, nuotekų, akvakultūros, vandens perdavimo, žemės ūkio purkšti, drėkinti, grindų, kilimų valymas, ir kt.;

4.Taikoma pramonėje: aplinkos apsaugos, medicinos, laivų statybos, žvejybos, akvakultūros, pavyzdžiui, pramonės, žemės ūkio, vidaus pramonei.

Taikoma srityse:

1.Aplinkos apsauga,

2.medicinos,

3.laivų statyba,

4.žuvų auginimas,

5.pramonės,

6.žemės ūkio,

7.namų ūkio ekonomikos ir kt.

Kaip triumo siurblys dirba:

Ne-automatinis panardinami siurbliai siūlo tradicinius operacija įjungiama plūdė ar skydelis jungiklis.Pašalinimo variklio kasetė leidžia lengvai valyti kiaurasamtis ir rotoriaus atveju, kad siurblys tampa užsikemša su šiukšles.Elektriniai Giluminiai Siurbliai-tai iki šiol populiariausias tipas elektrinis Triumo Siurbliai, povandeninius duoti labai aukštų rezultatų, yra ekonomiškai efektyvios, turi mažai amp piešti ir yra lengva įdiegti.Jie yra suprojektuoti, kad tilptų į mažiausias dalis triumo ir tik reikalauja, kad biudžeto įvykdymo patvirtinimo vamzdynai ir elektros energijos tiekimas.

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, T/T", "Western Union" ir " visa mokėjimo.Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje.Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.Po Paslaugos

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: 12v siurblys vandens, vandens siurblys žemo slėgio 12v, tshort vyrai v, 24v siurblys vandens, automatinis slėgio jungiklis vandens siurblys, nešiojamų katerio triumo siurblys, triumo siurblys plaukti, 12 voltų siurblys vandens, 12v automobilinis jungiklis, 12 voltų siurblys.

Teorija Kita
Gamint. OEM/ODM yra sveikintinas
Max Nuotaika. 110F (43C)
Spaudimas no
Degalai Kita
Būsto Sunku ABC Būsto
Galia elektrinis
Modelio Numeris BRBP-350GPH
Struktūra Povandeninis Siurblys
Prašymas Panardinami
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Darbo Ciklas Su pertrūkiais
Siurblio korpusas Termoplastinė
Prekės Pavadinimas SURGEFLO
Variklio Tipas Kompaktiškas, efektyvus, ilgo gyvenimo variklis
Naudojimas Vandens

Parašyti atsiliepimą

350GPH dc 12v 24v mini electric katerio triumo siurblys su plūdinio jungiklio baidarių taisyklė 350 gph 12 v voltų jūrų AUTOMATINIS vandens lygio kontrolė

350GPH dc 12v 24v mini electric katerio triumo siurblys su plūdinio jungiklio baidarių taisyklė 350 gph 12 v voltų jūrų AUTOMATINIS vandens lygio kontrolė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti