Parduotuvė pagal Kategorijas

Sinolyn Angel Eyes Bi-xenon Objektyvas 2.5 Projektorius H1 HID Žibintų Lęšiai Halo Velnias Rinkinys H7, H4, Automobilių Reikmenys, Mokymai Stilius

Nauja

€48.81

Sinolyn Angel Eyes Bi-xenon Objektyvas 2.5 Projektorius H1 HID Žibintų Lęšiai Halo Velnias Rinkinys H7, H4, Automobilių Reikmenys, Mokymai Stilius

2.5" WST Projektorius Buvo Labai Populiarus Rinkoje, Jie Yra žinomi Už Jų Standartinės Kokybės Ir Žemos kainos.Tačiau Kai Kurių Klientų, Kurie Ieško Aukštos Klasės Objektyvo, Tai Kokybė Nėra Pakankamai.Todėl, Po 4 Mėnesį Rinkos Tyrimų ir Tobulinimo, Mūsų Gamykloje Turi Padaryti Patobulinta versija, kuri yra mūsų 2.5" Super Objektyvas .

Prekės Aprašymas:

Dydis Projektoriaus Objektyvas: 2.5"

Privalumas: Palyginti su LED, HID yra daug daugiau, šviesus.Ir su projektoriaus objektyvas, šviesos bus daugiau dėmesio ir su sharp cut-off-line.Tinka naudoti bet kokiomis oro sąlygos.

Objektyvas: Aukštos aišku, akinių lęšių & full metal atšvaitas, gaminti daugiau galingas spindulys didesnis reach, kuris leidžia saugiau vairuoti.

Solenoido: Šis objektyvas naudoti, stiprus magnetinis solenoidinis, kad bus traukti aukštos pluošto užrakto visą kelią, kad daugiau šviesos galia, kai apie tolimosios šviesos.Su tuo stipresnis magnetinis mes sukūrėme giliau aukštos šviesos, kuri turės apšviesti toliau žemyn kelio.

Ryškumas: 300% ryškesnis nei halogeninės lemputės, kurios daro lempos, galite skleisti aukštesnis, platesnis ir tolyn vieta.

Tarnavimo laikas: Penkių kartų ilgiau nei halogeninės lemputės ir gerokai viršyti iš viso valandų automobilių per įprastą naktį.

Cut-off Line: Su trapumą cut-off line, koncentruotos šviesos galia, tai daro vairuotojas turi daugiau ryškus ir aiškus matymas naktį, ir bus ne akinti priešinga kryptimi važiuojančiomis transporto priemonėmis.

Šviesos Modelis: LHD/ RHD( Jei reikia RHD prašome nurodyti savo užsakymo detalę).

Angel Eyes Funkcija:

1. Aukštos klasės apversti žetonų COB LED, 2 kartus ryškesnis nei įprastai, COB LED angel eyes, ir 6 kartus ryškiau nei CCFL angel eyes.

2. Angelo akis su savęs apsaugoti funkcija.Kai įjungiate savo priekinis žibintas, angel eyes bus automatiškai išsijungia, ir taip išlaikyti temperatūros žemyn ir ilgesnis tarnavimo laikas.Išjungus jūsų priekinis žibintas, angel eyes bus, ir darbo, kaip dieniniai žibintai.

Velnio Akis(Neprivaloma): LED Devil Akys Su Savęs apsaugoti Funkcija.Kai įjungiate priekinis žibintas, velnio akis, bus išjungtas.

Įmontuoti: Su sriegiu velenas, kuris gali įdiegti į H4, H7 automobilių žibintų lengvai be jokių pakeitimų.

Komplektą Sudaro:

2 x Full Metal Bi-xenon Projektoriaus Objektyvas

2 x Projektorius Gaubtus

2 x COB Angel Eyes

2 x LED Velnio Akis(Jei pasirenkate it)

H4 & H7 Lizdas Žiedai

Montavimas Tvirtinimo Detalės

Pastaba: H1 Xenon Lempos Ir Balastai Neįskaičiuotos .Jei Reikia, Pilnas Komplektas, Viskas Paruošta Įrengimui, Prašome Patikrinkite Šį Saitą,

Jei jūs turite LED lemputes, kurios gali būti naudojamos su šiuo projektoriaus objektyvas, prašome patikrinkite šį saitą,

Sinolyn Projektoriaus Objektyvas praėjo CE bandymas, patvirtinantis jos atitinka Europos standartus.Prašome atkreipti dėmesį, kad Europoje(įskaitant Rusiją), tai yra nelegalu naudoti priekinis žibintas produktas, kuris nebuvo perduoti CE testą.Pagalvokite du kartus, prieš užsakant priekinis žibintas be CE sertifikavimo!

Žymos: projektorius sinolyn, bixenon, rinkinys plokštė, x xenon h7, vw vento projektorius žibintai, bi led projektorius, bi led len, projektorius mokymai, velnias marškinėliai, xenon h7.

6 tipas Angel Eyes Priekinis Žibintas Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Projektorius Medžiaga Full Metal
Prekės Pavadinimas SINOLYN
įveskite 18 Modifikavimas Stilius
16 tipo Angel Eyes Projektoriaus Objektyvo Keitimas
Tipas 4 Angel Eyes "PASIDARYK pats" Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Cata Angel Eyes
7 tipas Angel Eyes Priekinis Žibintas Objektyvai
įveskite 17 Automobilių Reikmenys
Tipas 12 Angel Eyes Projektoriaus Objektyvo Priekinis Žibintas Mokymai
Automobilio Modelis Visų Automobilių Turi Pakankamai Priekinis Žibintas Vietos
Xenon Lemputė Modelis H1 Xenon
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 11 Angel Eyes Projektoriaus Objektyvas Automobilių
13 modelis Angel Eyes Projektoriaus Objektyvas HID
Tipas 5 Angel Eyes NESLĖPĖ Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
3 tipas Angel Eyes Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Įveskite 15 Angel Eyes Automobilių Žibintų Projektorius Žibintai
9 tipą Angel Eyes Projektoriaus Objektyvas Asamblėja
Tipas 8 Angel Eyes Projektoriaus Objektyvas, Priekinis Žibintas
Tipo 14 Angel Eyes Automobilių Žibintų Projektorius Rinkinys
Tipas 2 Angel Eyes Projektoriaus Objektyvas Bi-xenon
Įtampa 12V
Tipas 1 Angel Eyes Lęšius Į Priekinis Žibintas
Šviesos Šaltinis Xenon
Elemento Tipas Objektyvo
Lizdo Tipas H1
Modelio Pavadinimas 2.5 Leader-YZA
Tipo 10 Angel Eyes Projektoriaus Objektyvas "PASIDARYK pats"
Naudojimas Modifikavimas
Lęšių Medžiaga Aukštos Aišku, Akiniai

Parašyti atsiliepimą

Sinolyn Angel Eyes Bi-xenon Objektyvas 2.5 Projektorius H1 HID Žibintų Lęšiai Halo Velnias Rinkinys H7, H4, Automobilių Reikmenys, Mokymai Stilius

Sinolyn Angel Eyes Bi-xenon Objektyvas 2.5 Projektorius H1 HID Žibintų Lęšiai Halo Velnias Rinkinys H7, H4, Automobilių Reikmenys, Mokymai Stilius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti