Parduotuvė pagal Kategorijas

Greitas Pristatymas !!!YARMEE Muziejus Belaidį Nešiojamųjų Garso gido Sistema, gido,Mokymo

Nauja

€1 047.32

• Stilinga išvaizda, kompaktiškas ir lengvas, lengva nešiotis • VHF juosta dėžė, mažiau trukdžių, stabilus signalas, gera garso kokybė • Didelės talpos baterija ir mažos galios dizainas, aplinkos apsauga, stabilumas, ilgaamžiškumas, saugumas, galite naudoti 40 val. • Didelis ekranas, LCD ekranas, žmogiškas mygtuką dizainas, galima reguliuoti galią ir kanalo laisvai ir patogiai • Imtuvo galima reguliuoti, kad atitiktų skirtingus naudojimo vieta, įvairių klausos poreikius ir įpročius, todėl, kad priėmimo, norint pasiekti geriausių rezultatų.Imtuvas gali automatiškai išsijungti, kai jis be signalo laiką. • Mikrofonas pick-up grandinė su didelio jautrumo, dinaminis diapazonas yra didelis, plius aukštos kokybės įrašą, mikrofonas, lengva naudoti ir patogu, nereikia būti arčiau burnos kai kalbi • Pažangi anti trukdymo ir PLL dažnių sintezės technologija, su pažangios programinės įrangos algoritmas optimizavimas siekiant išvengti trukdžių automatiškai 99 kanalai gali būti naudojamasbe trukdžių. • Siųstuvas, gali būti apie kelis imtuvus, be kitų kišimosi. • Mažas dydis, lengvas, lengva nešiotis, yra pasaulyje lengviausias ir mažiausias belaidžio navigacijos sistema, ne turistams našta, kurios yra žiūrovų, lankytojų, kaip tai viena iš priežasčių, kodėl šis belaidis kelionių.

YT200 GIDO SISTEMA

Naujas update 40 valandų darbo laiko ilgai darbo atstumai galėtų būti Suderinama su seno modelio YT100

YARMEE sutelkti dėmesį į turizmo bei kelionių vadovus, kad jaustumėtės patogiai, paprastas, patvarus ir gerai atrodo.

Patogus:kompaktiškas ir itin lengvas Paprastas: Veikti su 3 raktais, vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams gali naudoti lengvai Patvarus:40 valandų darbo laiko,Vargu ar reikia nerimauti dėl elektros energijos Mados:juoda ir paprastumo, pirmasis, kuris panaudoti išlenkti stiklo pramonėje

Produkto Savybės

Techniniai Parametrai

Produkto pavadinimas: gido sistemos/ Audio Sistema/ Whisper vadovas sistemos /Garso vadovas sistemos Dažnis: 195MHz---230MHz/72MHz-76MHz Kanalas: 99 Įtampa: DC3.7V Imtuvas darbo valandos: 40 valandų Siųstuvas darbo laikas: 20 valandų Dažnių diapazonas:50-18000Hz Radijo dažnių technika: PLL sintezė Laipsnį iškraipymas:

1.Sinchroninis Vertimas

2.Vadovas Ekskursijos/ Kelionės veikla

3.Religinė veikla/ Bažnyčios veikla

4.Belaidžio Mokymo (Belaidis posėdis

5.Registratūroje

PRISTATYMAS

1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: blokuoti statyti, bevielis mikrofonas profesionalus dėstytojas, paramos mikrofonas, bose mikrofonas, bevielis mikrofonas kompiuterių specialistas, mikrofonas syomki, blokuoti gudi, mūrinis gudi, grupė mikrofonas, bevielis mikrofonas professionaldr atlošas.

Modelio Numeris YT200 kelionių gudie sistema
Polar Modeliai Uni-directional
Stilius Lavalier Microphone
Modelis Gido Sistema
Naudoti wirless, gido ,bevielis susitikimas,vienu metu vertėjas
Svoris 58g
Darbo valandos(Imtuvai) 40 valandos
Dažnis 195MHz ~ 230 MHz/72MHz -76MHz
Darbinis Atstumas 50 metrų
Prekės Pavadinimas YARMEE
RFT pll
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
Triukšmo santykis signalas ≥90dB
Komunikacijos Belaidžio
Pakuotė Taip
Iškraipymo laipsnis <0.2%
Prašymas Gido ,bažnyčia,vienu metu vertėjas,bevielis mokymo
Rele Dinaminis Mikrofonas
Įkrovimo laikas 5 Valandos
Darbo valandos(Siųstuvas) 20 valandų

Parašyti atsiliepimą

Greitas Pristatymas !!!YARMEE Muziejus Belaidį Nešiojamųjų Garso gido Sistema, gido,Mokymo

Greitas Pristatymas !!!YARMEE Muziejus Belaidį Nešiojamųjų Garso gido Sistema, gido,Mokymo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti